Šta je Čola tajio 15 godina?

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Šta je Čola tajio 15 godina?

Prvi put posle 15 godina "izbegavanja" domaćih televizija, Čola je na televiziji Prva otkrio koja mu je omiljena pesma, kako svira gitaru, peva hitove svojih uzora, šta čeka publiku na koncertu na Ušću 25. juna...​

v208757p0.jpg

Posle gostovanja svetske pop zvezde Stinga, na kanabetu kod Ivana Ivanovića dušu je otvorio i najpopularniji regionalni pop pevač prisetivši se detinjstva, muzičkih početaka... Sa uzdahom se vratio u vreme kada se ponosio time što je Jugosloven, iako je i danas jedan od retkih za koje se to može reći.

Čola je uspeo da se nametne svim generacijama svojom jednostavnošću, hitovima, a ne skandalima koji punie novine. Retko daje intervjue jer, kaže, ne voli da dosađuje, ali sada ima razlog jer su u toku pripreme za koncert koji pretenduje da bude najmasovniji na Balkanu.

"Ne pripremam se posebno ni što se tiče ishrane ni treninga, ali bih svakako voleo da imam više vremena za rekreaciju, jer u poslednje vreme baš i ne stižem da vežbam. Ali me neka latentna kondicija pokreće i sve će da bude na vrhunskom nivou. Ta livada je veoma zahvalna i ja ću dati sve od sebe", obećao je Čola.

I dok nema problem sa kondicijom, njegova "večna" glavobolja je kako odabrati repertoar za koncert.

"To je večni problem koji me muči. Stalno pevam više pesama nego što je normalno, ali opet na neki način ostanemo dužni publici. Ne znam, ali verujem da ćemo oko 40 pesama da odsviramo", kaže Čola, a publika će čuti i njegovu imiljenu pesmu - "Noć mi te duguje".

Pevač kaže da je svesno počeo da koketira sa ženskom publikom na početku karijere, a onda se to pretvorilo u opštu "maniju", ali on se ne žali, jer "bez žena se ne može nikad, nigde", pa koncert skoro da ne može da drži bez balerina na bini "jer je potrebna i ženska energija".

"One su te koje donose neku čudnu energiju koja je neophodna. Ja sam jedan čovek ispred bine, a drugi na bini jer kada vidiš publiku odmah proradi ta strast i još uvek ta energija... Imam tremu u smislu obaveze prema publici, odnosno taj neki adrenalin koji ljudi prepoznaju."

Ali, njegove obožavateljke su želele više od tog adrenalina. Pored toga što su padale, padaju i danas u nesvest kada ga vide, neke su želele i da ga imaju samo za sebe...

"Svašta se meni dešavalo sa obožavateljima, ali najgore mi je bilo u Makarskoj kada je jedna devojka na sedmom spratu u popodnevnim časovima sa terase na terasu preskakala kako bi došla do moje sobe... Srećom obezbeđenje hotela je brzo regovalo i sve se srećno završilo."

A da i među klincima ima fanove, potvrdila je devojčica Anđela, koja ima samo dve i po godine. Njoj je Čola omiljeni pevač i Ivan Ivanović joj je ispunio želju. Anđela je ipak bila malo stidljiva, ali više zbog neverice što je upoznala slavnog pevača.

Njegov jedini uzor je bio Elvis Prisli ali, kaže, ne dugo, jer je posle odabrao svoj muzički pravac i postao - Čola.

(MONDO)

Natrag