Srbija pobedila Japan sa 3:0

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.888
Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena isključivo od igrača iz domaćeg prvenstva, savladala je danas u Osaki, pred 50.000 gledalaca, u prijateljskoj utakmici selekciju Japana rezultatom 3:0 (2:0).

Reprezentacija Srbije nastavila je pobedničku seriju, a posebnu težinu ovom uspehu daje činjenica da u našem nacionalnom timu nije bilo fudbalera iz stranih klubova.
Japan, koji je takođe nastupio bez nekolicine važnih fudbalera, od početka do kraja susreta igrao je podređenu ulogu, iako je imao veliku podršku navijača.
Državni tim Srbije na ovoj utakmici vodio je trener Javora iz Ivanjice Radovan Ćurčić, a meču je prisustvovao i selektor Radomir Antić.
Uprkos brojnim kritikama koje dobijaju za igre u nacionalnoj ligi, mladi igrači Srbije su pokazali da mogu da odigraju dobru utakmicu protiv renomiranog protivnika na gostovanju.
Golovima izvanrednog napadača Vojvodine Dragana Mrđe, Srbija je još u prvom poluvremenu stekla veliku prednost, a pobedu je u drugom poluvremenu "overio" Nemanja Tomić lepim golom iz slobodnog udarca.
Strelci su bili: Dragan Mrđa u 15. i 23. i Nemanja Tomić u 51. minutu.
Žuti karton: Petrović (Srbija).
Japan: Narazaki, Kono, Kurihara, Nakazava, Nagamoto, Inamoto, Nakamura, Endo, Abe, Okazaki , Koraki.
U drugom poluvremenu igrali su još: Išikava, Tamade, Jamase i Jano.
Srbija: Brkić (Jovanić), Ninkov (Vulićević), Milović, Stanković, Lomić, Petrović, Fejsa (Mitrović), Tomić (Beljić), Tadić (Davidov), Mrđa, Lekić (Kaluđerović).

Izvor: rtv pink

ATI

Član
Učlanjen(a)
04.08.2009
Poruka
221
Nista cudno samo videcete na SP kad na terenu budu: Milijas, Stojkovic, Stankovic, Zigic kako ce da nas pune...

Učlanjen(a)
08.11.2009
Poruka
45
Nista cudno samo videcete na SP kad na terenu budu: Milijas, Stojkovic, Stankovic, Zigic kako ce da nas pune...

:)Ne treba biti takav pesimista, sigurno navijaš za Partizan kada imaš tako mišljenje! Zvezdu ne podnosiš do te mjere da mješaš reprezentaciju sa klubovima:blum3:! Iskreno se nadam da nisi u pravu! Imamo dobru reprezentaciju a to pokazuju rezultati! Samo neka nastave ovako igrati! Ova utakmica je pokazala da imamo veliki izbor kvalitetnih fudbalera i u domaćoj ligi! Bilo bi vrijeme da konačno nešto uradimo u fudbalu a i ako ne bude tako siguran sam da se ovoga puta nećemo obrukati a već smo postigli veliki uspjeh i treba biti zadovoljan i plasmanom na svjetsko prvenstvo!
Mislim da ovi igrači koje si nabrojao imaju kvalitet što su pokazali do sada bezbroj puta bez obzira da li i koliko igraju u svojim klubovima i uklapaju se u stil igre reprezentacije i taktiku Radomira Antića!;)

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
A ti malo psujes znas to.....??? Odlicna pobjeda momaka........

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Nego sta cu nego da psujem kad vidim ovakve nebuloze koje je ovaj lik napisao!!! Mihajlo ako ti se ne svidja nacin na koji se izrazavam nemoj da citas moje postove !

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Dokle god vidim da ovakvi likovi koji nemaju blage veze o fudbalu omalazavaju moju reprezentaciju ima da psujem pa makar me izbacili sa foruma !!!!!!!!!!yes3;)

Natrag