“Spajdermen“ se vozio pola sata zakačen za autobus

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.568
“Spajdermen“ se vozio pola sata zakačen za autobus

Začuđeni vozači i prolaznici posmatrali su kako se jedan muškarac više od pola sata vozio držeći se rukama i nogama za spoljašnji zadnji deo autobusa, prenosi sajt "Ananova".

Deng Čung (33) visio je više od 30 minuta sa autobusa koji se kretao brzinom od oko 60 kilometara po satu ulicama grada Dongvana u južnoj Kini, a zatim skočio ispred zgrade gde se nalazi njegova kancelarija.
Policija trenutno ispituje svedoke i Čungove kolege sa posla kako bi protiv njega podnela tužbu zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju.
"Bio je sjajan, srećom uspeo sam da ga slikam. U beloj košulji sa rukama uvučenim u rupe na zadnjem delu autobusa, izgledao je kao žaba ili Spajdermen, dok je tako visio sa autobusa. Pratio sam autobus neko vreme, nisam mogao da verujem kako se čvrsto taj čovek držao za njega pri brzini koja je povremeno bivala veća od 60 kilometara", rekao je motociklista Jang.
Čung je svojom akrobacijom sebi uštedeo samo nešto više od jednog centa, koliko košta autobuska karta.
"Ta suma nije vredna rizikovanja sopstvenog života. Ukoliko zaista nije imao novca, mi bismo ga pustili da se vozi besplatno, ali u autobusu", izjavio je portparol autoprevoznika "Veliki zid".

Autor: I. Kešanski / Blic Online

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Pa nista strasno i ja sam doduse dok sam manji bio to je normalno :D

Natrag