Spajanje vise ISO file-ova u jedan!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
24.07.2010
Poruka
31
Pozdrav raja..
ovako, skidam igre u iso formatu(obicno jedan cd) poslije przenja, sve je ok. Ali, "Mafia - The City of Lost Heaven " ima 3 cd (po 700 mb)...glupo mi da dzaba trosim 3 cd, kad mogu jedan dvd. Ali kako da spojim te formate. Pokusao bih "extractanje" ali ima isti stavki pa nece, a bojim se da ne upropastim dvd dzaba. Evo i slike pa ocijenite ;) i molim vas, pomoc ko je imao slican problem

ako bude problema sa otvarenjem slike u postu, otvorite je u novom tabu, radi upustva ;)

Poslednja izmena:
Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Zasto jednostavno ne ostavis igricu u ISO formatu i tako je narezes?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
2dulle nisi ti dobro pročitao što želi.
Kako tri ISO formata narezati na jedan DVD tj.jednim udarcem tri muhe :-D

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
neces moci narezati tri iso formata na dvd a da budu raspakovani. nego skini power iso i svaki taj iso faj extraktuj u poseban folder tj mafia 1 , mafia2 itd. i onda u neri ili cemu vec narezi na jedan dvd. jedino tako.
samo neznam dal ce otvarati jedan za drugim prilikom instalacije. ili raspakuj sve u jedan folder mafia i onda narezi. eksperimentisi malo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
nisam siguran ali mislim da ti moze pomoci alcohol120%, davno sam sa njim radio pa sam i zaboravio sta moze, u svakom slucaju, kao sto crysis kaze eksperimentisi malo

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Ako ti prilikom instalacije trazi da posebno ubacis svaki disk tj ISO fajl,nemoras nista da radis narezes sva 3 ISO fajla na 1 disk i prilikom instalacije otvaras DAEMON TOOS-om jedan po jedan fajl i to je to...

Član
Učlanjen(a)
24.07.2010
Poruka
31
Ako ti prilikom instalacije trazi da posebno ubacis svaki disk tj ISO fajl,nemoras nista da radis narezes sva 3 ISO fajla na 1 disk i prilikom instalacije otvaras DAEMON TOOS-om jedan po jedan fajl i to je to...

vidis mogao bih pokusati jos sa daemonom. Experimentisao sam, i nista. Ne pali extractanje u isti folder, fail :D Jedino jos sa deamonom da pokusam mountati :d Hvala na prijedlogu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag