Šta je novo?

Soraja pokazala pravo lice

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Soraja pokazala pravo lice


Izgleda da je „ljubav“ između Soraje i Duška doživela svoj kraj. Ona je sve agresivnija, pa su neki od cimera na otpadu počeli da je se pribojavaju.​


Iako su tokom dana ukućani sa otpada imali sve razloge da budu srećni, jer su se obučeni kao nindže ušunjali u luksuznu kuću i uzeli namirnice za celu nedelju, čarke nisu izostale.
Sve je počelo kada je Sara predložila da se igraju odleđeni-zaleđeni, obučeni u nindža kostime, što ostali takmičari nisu prihvatili. Dragana i Duško su naročiti bili protiv toga.

- Rekao si da si za akciju. Sad ćeš da budeš nindža hteo to ili ne, rekla je Sara Dušku. Mrzim kad neko nije za akciju, nego bi samo pričali. Sve sabotirate.
- Jeste Dragana, ako se u javnosti pročuje da si saboter biće strašno, peckao je Nirmal.
- Baš me briga, ja znam ko sam i šta sam. A ako ona tako priča, to više govori o njoj nego o meni, rekla je Dragana.
- Svaka ti čast što tako potpaljuješ ljude i izazivaš svađu, sad je Sara već ljutito odgovorila Nirmalu.
- Pa da, ja sam uvek za sve kriv.
Kasnije u toku dana, ukućani sa otpada su se dobacivali sa loptom, dok je Sara, uvređena sedela u autobusu. Onda je otišla u ispovedaonicu.
- Sad ćeš da se žališ, jel? Smeta ti društvo. Kako te samo nije sramota, vikao je Duško za njom i pogodio je lopticom. Sara se ovaj put nije obazirala na to, ali kad je on još jednom isto uradio, potrčala je ka njemu i počela da ga udara.
- Pazi šta radiš, pretila je.
Izgleda da je Soraja počela da pokazuje svoj mentalitet, po kom je poznata u Crnoj Gori, a Dragana je već počela da je se pribojava.
- S njom se ne treba zezati. Ko zna šta može da uradi, rekla je Dragana.pulsonline
 
Top