Šta je novo?

Soraja Pcela Radilica u VB

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Soraja Pcela Radilica u VB

Konfete lete na sve strane. Ukućani VB se u neverici hvataju za glavu. Razleteli su se po dvorištu i čiste, peru, brišu. Iako im buđenje nije najprijatnije, radnu akciju izvode uz pesmu. Sa druge strane, takmičari u otpadu pokušavaju da se ugreju. Naložili su šporet jer zbog vetra danas neće moći da kuvaju. Uglavnom se smeju​

velikibrat.us


Soraja je uvek spremna za kamere koje je prate po kući (Klikni za uvećanje)

Ekipa “Blica“ posetila je juče stanare “Velikog brata“ i skriveni iza ogledala i stakla uverili smo se da kamera nikako ne može da verno dočara lepotu kuće, ali i stanarki...


Scena na otpadu podseća na neke gangsterske filmove. Loš kraj, zapaljena vatrica i grejanje ruku na žarištu. Tako je otprilike igzledalo jutro “otpadnika“. Jak vetar koji je protresao Košutnjak onemogućio im je da popiju kafu, pa su odlučili da zapale vatru u šporetu.


- Nema kafe danas, nema. Ko je ljubitelj, neka traži od ovih gore da pošalju. Nema ni ručka, ješćemo nešto iz konzerve, duva velika košava - žalio se Duško dok su ga ostali gledali u neverici. Ipak, nisu dozvolili da im to pokvari raspoloženje, sedeli su i smejali se uvijeni u razne krpice. Otpad deluje veoma prljavo i kao da će svakoga časa iz pukotina izleteti bube i glodari. Jedini čist deo koji smo primetili jeste mala kuhinjica. Uhvatili smo ih na doručku, a trpeza je zaista skromna - malo putera i džema. Žale se da im je nestalo mleko.Za to vreme, ne sluteći da još neko diše nekoliko metara pored njih, stanari su već treći dan mučili muku sa nedeljnim zadatkom čišćenja kuće.
Starleta u akciji čišćenja


Nakon Milanove i Emine svadbe koja je organizovana noć pre, skoro svi su bili umorni i mrzovoljni i mahom su se sakrili iza velikih naočara.Ipak, devojke, na prvom mestu Soraja, u svakom trenutku spremne su za kamere, pa su mahom bile utegnute i našminkane. Iako je jutro, Soraja je obukla dekoltiranu majicu koja je sve vreme mamila muške poglede.Radna akcija je mogla da počne.- Dobro je, danas nema konfeta - izustio je neko iz gomile, a u tom trenutku se upalila mašina za konfete koje su se poput sitnog peska rasule po dvorištu.
Ukućani su bili baš razočarani. Gledali su u mašinu i činilo se kao da će svakog trenutka da zaplaču.- Neee! - počeli su da se smeju svi uglas.Jasno im je da će imati mnogo više posla, posebno zbog vetra koji konfete nosi sa jedne na drugu stranu. Jedni su dograbili metle, drugi su skupljali konfetu po konfetu. Čišćenje je trajalo i trajalo, a u jednom trenutku su, iz očaja, i zapevali. Svi rade, niko se ne buni i ne svađa. Rad ih je, za sada, spojio.
Tako izgleda jedan običan dan u kući „Velikog brata“.
 
Top