Šta je novo?

Soraja Napala Duska, Marijana se Kaje Zbog Seksa

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Soraja Napala Duska, Marijana se Kaje Zbog Seksa

Marijana rekla Nemešu da joj nedostaje dete. Otac: Odrekli smo se Marijane. Soraja nasela na Duškove provokacije, pa ga gađala.​

Nemeš i Marijana​

TAKMIČARIMA u rijaliti programu „Veliki brat“ u sredu je bilo veoma zanimljivo. Iako je Nemeš pokušavao da razgovara sa Marijanom o njihovom odnosu, ona je tvrdila da se kaje zbog poljupca i maženja pod jorganom, ali da ipak nešto oseća prema njemu.

Na otpadu su za to vreme dešavala prava drama. Posle provokacija koje je Duško izrekao na račun Sorajinog boravka na smetlištu, ona se iznervirala i gađala ga predmetom u glavu.

Naime, posle burnih dešavanja ispod jorgana, Nemeš i Marijana pokušavaju da pričaju otvoreno o svom odnosu. Međutim, nikako da ostanu sami. Uvek se tu muva neko od ukućana, uglavnom Ema.Nemeš se pomirio sa činjenicom da je situacija takva kakva je. Iz njegovih očiju vidi se da je slab na Marijanu. I ona oseća isto prema njemu i jedino od čega strahuje je da se sve ne razvije u ozbiljnu vezu. Ipak, ona napolju ima muža i ćerku. To Nemešu ne smeta, ona mu se svidela od prvog trenutka. Opet su se našli u kupatilu. Gutao je pogledom.


DUŠKU SMRDE NOGE

NIRMAL se izvino Dušku ali mu je rekao da mu smrde noge, on se nije naljutio i odmah je otišao da ih opere. Nirmal je takođe umislio da su Soraja i Dragana napravile klan i da tračare kada odu u wc, da se okrenu ka zidu i pokriju rukama bubice da bi pričale.


- Zašto me tako gledaš zainteresovano? - pitala je Marijana.

Nemeš joj je opet jasno stavio do znanja da mu je jako bitna. Odlaze na spavanje. Marijana je između Nemeša i sebe ostavila jedno mesto prazno. Međutim Nemeš joj je rekao da je predaleko i da mu priđe. Ona je to i učinila.

Za to vreme Soraja je postala nervozna na otpadu. Smeta joj što ne zna svoj status u kući i da li ima nade da se vrati u luksuz sa ostalim ukućanima. Iako je na otpadu, ona ne odustaje od provokativnih kombinacija pa joj je Duško dobacio da džaba nosi suknju kada se sve vidi. Međutim, Soraja ga je kulirala, sve do trenutka kada ga je gađala u glavu. Nije ga povredila, ali ga je naljutila toliko da je rekao da više neće ni da je gleda. Rekao joj je da od sada voli Draganu. To je Soraju još više izbacilo iz takta pa mu je dobacila da ni tatu ne bi podmlađivala, a njega jeste.

Strasti su se zatim malo smirile i opet se povela priča o Duškovoj novoj frizuri. Soraja ga je ubeđivala da će biti zadovoljan kada prespava.

Ukućani na otpadu su u strahu da ne budu otkriveni. Sada znaju da zavise i od Tamare i od Radašina i to im ne uliva sigurnost.

Duško opet provocira Soraju da je navikla da živi na visokoj nozi i da joj sve serviraju na tanjiru i da zbog toga ni ona ni Drgana ne umeju ništa da spreme. Duško jedva čeka da padne mrak i ugase svetlo kako bi ovako mlad legao pored Soraje. I to se dogodilo. Čim je ugašane svetlo, Duško je rekao da to treba maksimalno da iskoriste Soraja i on.

LJUBAV TEMA I NA OTPADU

IAKO su van kuće ukućani na otpadu komentarišu vezu Nemeša i Marijane. Svi su se složili da ta veza nije potrebna zato što Marijana ima porodicu. Horvat se pita zbog čega bi neko uništio sebi život zbog veze u rijalitiju. Nirmal misli da Nemeš vrti devojke oko prsta i da je manipulator. Jedino Duško primećuje da je možda Nemeš sebi dao zadatak da otme Marijanu od njenog muža.


OTAC SE ODREKAO MARIJANE, MUŽ JE BRANI

HRVATSKI mediji su preneli reakcije Iva Kovačevića, oca Marijane Čvrljak, da ona za njega više ne postoji i da su je on i njegova žena već oplakali. Suprug Ivo je stao u odbranu supruge.

- Za mene povratka više nema, to je završena priča rekao je Ivo Kovačević. - Uvek će mi ostati njena ćerkica Korina, i divan čovek kojeg je imala kraj sebe, a verovatno ga neće imati nakon ovoga .

Nakon što je njen suprug video snimke emisije u kojoj su se Marijana i Nemeš poljubili, odlučio je da prokomentariše celu situaciju.

- Pošto je ovogodišnji Veliki brat sveden na samo jednu stvar,a to je crnjenje moje žene, više nećemo sarađivati. Nećemo se videti ni u studiju. Hvala, Ivan Čvrljak - poručio je Marijanin suprug u poruci.

Marijanina porodica i suprug ni u četvrtak se nisu javljali na naše pozive.


velikibrat.us
 
Top