Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dali postoji neki softver,koji recimo moze da se ubaci u neki PC Pocket,i koji moze npr.kada neko hoce daljincem da zakljuca auto,a ti nekim aktiviranjem ili presretanjem koda,posle otkljucati,da li neko moze da konstruise tako nesto?
Zasto naucna fantastika,znaci Bugari su pametniji od nas Srba kod njih to ima a kod nas je to naucna fantastika,nisi pogodio,mani nije potreban za kradju auta,vec je to nesto sto se trazi na Zapadu,zasto Bugari da uzimaju pare,kad mogu i Srbi.
zoxy78 ima toga i kod nas,neki su i pohapseni pre nekoiko godina.Kazes tebi nije potreban za kradju auta......pa to se i koristi jedino i iskljucivo za to,nece da skuva rucak.Usput ovde smo vec pisali o tome da se ne traze takve stvari.Pozz
Druze nisam mislio nista lose ,sa komentarom,ali ta stvar kod nas jedino nelegalno moze da se nadje ,i onda moze svasta da bude,privodjenja i ostale gluposti koje uz sve to idu,a bugari znam da to rade jez za mojskoro 40 godina,sam videou bugarskoj razne nacine za kradju kola
Uopste mi nije bila namera da nekoga vredjam,ali to je potpuno ilegalan softver i uredjaj ,da su zakonske konsekvence ogromn
bas zanimljivo evo jedan srbin koji zivi na Zapadu i kome su ukrali Auto... zanimljivoa tema je momci svaka cast..
Znaci ti uzmes pare za Softw. a ja ostanem bez auta,kakvi ste to ljudi pa kad bi vama neko ukrao Auto ili nesto drugo uzeo -oteo zapitajte se kako bi vam bilo i dali je to OK.