Slučajno pregazila muža-dva puta

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Slučajno pregazila muža-dva puta

Jedan Novozelanđanin se oporavlja od povreda koje je zadobio kada ga je supruga dva puta slučajno pregazila automobilom, prenosi “New Zealand Herald”.

Teri Telford (69) je izašao iz svoje kuće u gradu Oputami i šetao prilaznim putem kada je na njega naletela supruga Sendi u automobilu dok je izlazila sa imanja. Ona je u jednom trenutku krenula u rikverc i, ne primetivši Terija, udarila ga.
Sendi izgleda nije bila svesna toga šta je uradila, pa je krenula napred automobilom, ponovo udarivši svog supruga i ponovo ga oborivši na prilaz prekriven šljunkom.

Iako je bila u šoku, Sendi je uspela da pozove hitnu pomoć. Teri je sve vreme bio svestan i sposoban da govori sa Sendi koja ga je pazila dok nisu došli policija i hitna pomoć.
On je ubrzo prevezen ambulantnim vozilom do helikoptera m je prebačen u bolnicu u okrugu Maia. Telford je primljen u bolnicu sa povredama glave, grudi i leđa, ali one nisu ozbiljnije prirode i trenutno je u stabilnom stanju.

Prema rečima policajca Tonija Bejtsa, gospođa Telford je bila izuzetno potrešena, pa je nisu mnogo ispitivali o događaju.
“Pričaćemo sa njom kada to bude bilo prikladno”, rekao je Bejts i dodao da se incident za sada vodi kao nesrećan slučaj.
On je takođe rekao da je Telford pretrpeo samo lakše povrede, zahvaljujući debelom sloju šljunka na prilaznom putu.

Izvor: Blic

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.020
Skoro sam na nekoj stranih televizija, više se ne sećam ni na kojoj ni u okviru koje emisije, ali videla sam snimak o paru koji je izgubio malog sina, tako što ga je tata na sličan način pregazio. Jezivo!
Mali je naleteo baš tako, dok mu se tata kretao u rikverc, i nije ga video pošto je dete imalo valjda svega pet godina.
Da to nisam videla, ovo bi mi možda bilo čak i smešno.
Ovakve situacije su česte. A jedan trenutak nepažnje nekoga košta života, a onog drugog slobode i mirnog sna.

Natrag