Šta je novo?

Slavica i Bojana u Krevetu

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Slavica i Bojana u Krevetu

Bojana Stojković je novi kapiten kuće Velikog brata, pa je na poklon dobila izdvojen krevet i mogućnost da bira ko će spavati pored nje. Nemeš se ponudio, ali Bojana je ostala neumoljiva. Ona će sa Slavicom u krevet, a Nemeš kao što je već izabrao - sa Marijanom.​

velikibrat.usBojana je ostala neumoljiva prema Nemešu i primila Slavicu u svoj krevet
Ona je pobedila u Koloseumu, gde su se takmičari, obučeni u vanzemaljce borili protiv raznoraznih nedaća. Bojana je, kao pobednik, preuzela kapitensku traku od Slavice, ali i dobila mnoge pogodnosti.

Ostali ukućani neće moći da je nominuju ove nedelje, dok će se njen glas računati duplo. Još jedna pogodnost je izdvojeni dupli krevet, u kom će odbojkašica spavati sa još jednim ukućaninom, koga izabere.

- A šta ako niko neće da spava sa tobom u krevetu?, pitao je Radašin.

- Pa moraće. Sve ću da vas izmenjam, svako veče drugi, pa dok mi ne presedne, šalila se Bojana. Na kraju je odlučila da Slavica spava pored nje.

Međutim, "detalj“ koji nije prikazan u dnevnom prenosu, je da je Nemeš insistirao da odbojkašica izabere njega, na Marijanino veliko čuđenje. Bojana je odgovor vešto izbegla i ostavila ga da spava pored svoje "drage".

S obzirom na to da je jednom potegnuto pitanje da li Bojana voli žene, možda će ovim odabirom Slavice umesto Nemeša, raspiriti dalja nagađanja.
 
Top