Slavica Ecclestone: Nitko mi nije imao srca reći da mi se haljina podigla

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506

Slavica Ecclestone: Nitko mi nije imao srca reći da mi se haljina podigla

Izvor: Slobodna Dalmacija 24-11-2010

Čak ni Slavičin razvod braka od najmoćnijeg čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea, nakon čega je postala bogatija za 2,4 milijarde funti, nije toliko punio strane i domaće novinske stupce kao njezin nedavni modni gaf na srpskoj modnoj reviji .

slavica1.jpg

Bivša 51-godišnja manekenka, koja inače uvijek vodi računa da izgleda savršeno na svakom eventu te se oduvijek smatrala modno nepogrešivom divom, počastila je cijeli svijet direktnim pogledom na svoju razgolićenu stražnjicu, piše Jutarnji list

Kako se moglo dogoditi da se Slavičina haljina toliko podigla i otkrila crne hulahupke ispod kojih su se nazirale bijele tangice, a da pritom atraktivna razvedenica to uopće nije primijetila već je lagodno čavrljala u društvu pjevača Harisa Džinovića, postalo je glavno pitanje u svim tračerskim kuloarima.

Dodatno je trač začinila činjenica da nije bila riječ o nezgodi s haljinom koju može primijetiti samo dobro istrenirano paparazzi oko, već je pogled na Slavičinu stražnjicu bio dostupan svima.

- Od svih uzvanika nitko mi nije imao imao srca reći da se haljina podigla. A sve se vjerojatno dogodilo kada sam izašla iz automobila i ulazila na event - ispričala je Slavica i rekla kako je spontano čavrljala s mnogobrojnim uzvanicima i mnogim dragima ljudima te da joj još uvijek nije jasno zašto je nitko nije upozorio na neprimjereni gaf.

No bogata razvedenica nije se pretjerano uzrujala zbog događaja koji ju je zadesio pa su neki zlobnici ustvrdili da je cijeloj situaciji kumovao alkohol ili da je jednostavno željela privući dodatnu medijsku pažnju, iako je bilo i više nego evidentno da se Slavica jednostavno našla na krivome mjestu u krivo vrijeme, kada se njezin modni kiks mogao ovjekovječiti fotoaparatom uvijek revnih paparazza.

Naime, Slavica je naglo ustala nakon završetka revije te se nastavila družiti s poznanicima, a da jednostavno nije primijetila kako pokazuje više nego što je planirala.

Slavici ide u prilog to što se u neugodnoj situaciji našla sasvim slučajno te činjenica da nitko od gostiju nije primijetio njezin problem s haljinom, jer bi je u protivnom upozorio na gaf.

Budući da joj nitko od prisutnih nije upućivao nikakve zgrožene poglede ili podsmijehe, njezina stražnjica postala je predmet rasprave tek objavom fotografija u novinama.

Natrag