Šta je novo?

Skoplje: Devet uhapšeno zbog droge

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Skoplje: Devet uhapšeno zbog drogeSkoplje -- Makedonska policija sprovela je veliku akciju u selu Aračinovo i skopskom naselju Čento, tokom koje je uhapšeno deset osoba i zaplenjeno 350 kilograma droge.


39004.jpgU akciji su učestvovali pripadnici specijalne jedinice Alfa i Jedinice za brzo raspoređuvanje EBR a, prema informacijama MUP-a, akcije se sprovode i u drugim gradovima Makedonije, uz učešće policije iz evropskih zemalja.

Kako je precizirano, akcije su deo međunarodne operacije za razbijanje mreže šverča droge "Dirigent", koja je počela 2010. godine i odnosi se na "kanal droge" Beč-Frankfurt, koji ide preko Makedonije.

Do sada je u Austriji, Nemačkoj i Makedoniji uhapšeno 400 osoba, od kojih su 29 makedonski državljani - pripadnici poznate "frankfurtske mafije".

Vođa grupe u Makedoniji Spase Dimovski već je osuđen na 13 godina zatvora, njegov sin Tome Dimovski na deset, dok je njihov saradnik Zoran Manaskov dobio 11 godina iza rešetaka. O detaljima akcije MUP će javnost obavestiti tokom dana.Izvor:
B92.net
 
Član
Učlanjen(a)
22.06.2010
Poruka
1
Zdravo imate jako dobar FORUM moram ija da napravim slican forum hahahaha salim se
nemam vremena za to nastavite ovako vidi se kultura je na visokom nivo aplaus
budite pozdravljeni
:dashi.
 
Top