Skok u smrt!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
SKOK U SMRT!

Izvor: Kurir, 4. April, 2011.

Beograđanka Ž. K. (67) bacila se kroz prozor sa sedmog sprata i pala pred komšinice koje su sedele ispred zgrade na Mirijevskom vencu.

54214.jpg

BEOGRAD - Najavila samoubistvo?
Ž. K. (67) ubila se juče oko 11 sati skočivši sa sedmog sprata zgrade na Mirijevskom vencu, u kojoj je živela sa suprugom. Nesrećna žena nije imala šanse da preživi jer je pre pada na travnjak ispred zgrade glavom udarila u beton solitera.

- Sedela sam ispred zgrade. Videla sam da nešto pada i čula jak udarac o tlo. Pomislila sam da je možda nekome pao tepih sa terase. Tek nekoliko trenutaka kasnije shvatila sam da je komšinica skočila sa sedmog sprata. Nije se ni pomerila - kaže jedna komšinica dok sa okupljenim komšijama pokojne žene sedi ispred solitera. Kažu, Ž. K. je nagoveštavala nesreću.

- Čula sam je često kako u prolazu govori da joj „ne treba ovakav život“. Njen suprug T. K. doživeo je šlog pre oko dve godine. Teško se kretao, živeli su sami jer su se sinovi odselili i ona je brinula o njemu. Nesrećnica, i sama je bila psihički bolesnik - dodaje druga komšinica pokojne Ž. K..

Iako kažu da im je poznato da se nekoliko puta lečila u psihijatrijskoj ustanovi, za komšinicu imaju samo lepe reči.

- Prema svima je uvek bila fina. Nikada nikoga nije uznemiravala. Sinoć sam je srela, pitala sam je kako je. Nisam mogla ni da naslutim da će uraditi ovako nešto. Svima nam je mnogo žao - dodaje komšinica, koja ne može da sakrije suze.

U međuvremenu, pred zgradu na Mirijevskom vencu broj 45 stiglo je i vozilo Hitne pomoći.

- Pozlilo je T. K., njegovo stanje je veoma loše - kaže naša sagovornica.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena se provukla kroz napola podignutu roletnu na prozoru stana i skočila.

Šetali pored leša

Telo Ž. K., prekriveno belim čaršavom, ležalo je neko vreme ispred zgrade zbog uviđaja. Policija je trakom ogradila prostor oko tela dok mrtvozornici nisu došli da ga odnesu. Neki od stanara zgrade i slučajnih prolaznika, međutim, uopšte nisu obraćali pažnju na to. Na nekoliko metara od tela prošla je čak žena vodeći za ruku devojčicu.

Natrag