Skočio sa osmog sprata i pao u kuću porodice sa bebom

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630
Skočio sa osmog sprata i pao u kuću porodice sa bebom

Beograd - Milan M. (41) iz Sombora skočio je juče oko 14 sati sa osmog sprata zgrade i pao na krov trošne kuće u prizemlju u Ulici 27. marta 5 . Nesrećni muškarac probio je crep krova i upao u kupatilo podstanara Ivana B. koji je u kući bio sa dvomesečnom bebom. Milan je odmah vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde je primljen na odeljenje reanimacije.

samoubistvo-x.jpg

Milan M. je, kako saznajemo, pre dve nedelje došao kod dvojice prijatelja iz Sombora koji već nekoliko meseci žive kao podstanari u stanu na osmom spratu zgrade. Planirao je da boravi kod njih nekoliko dana, ali se zadržao duže. Neposredno pre nesreće u stanu sa Milanom bio je jedan od prijatelja koji je pokušao da ga odvrati od samoubilačke namere.
- Prvo su se začuli povici, a onda i jak udarac. Pogledala sam kroz prozor, ali nisam mogla da otkrijem šta se dogodilo. Tek nešto kasnije pozvao me je komšija i rekao da pogledam u krov. Nisam mogla da verujem da je čovek zaista skočio - priča Slavica Železnik, koja živi na drugom spratu zgrade, i dodaje da je Milana i njegove prijatelje poznavala samo iz viđenja.
Stravičan skok dogodio se neposredno pošto je Ivan B., koji živi u staroj kući iza zgrade, doveo dvomesečnu ćerku iz porodilišta. U kući su se nalazili njegova žena, majka i starija ćerka.
- Samo što smo kum i ja stigli sa bebom i ušli u dnevnu sobu, začuo se jak prasak. Otrčao sam u sobu, zatim u kuhinju, da bih tek na kraju pogledao kupatilo. Prizor je bio jeziv, delovi crepa bili su po pločicama, a mladić je ležao na podu, bez svesti - uzrujano priča Ivan B.

Autor: M. Tašković

Natrag