Šta je novo?

Šinteri ubili psa pred vlasnikom

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069
Namakli su mu žičanu sajlu i bezdušno ga vukli, dok sam ja pokušavao da ih sprečim - očajan je Dragiša Trajković. Pas bio vakcinisan i čipovan!


cs-kuca1_310x186.jpgZAJEČAR - Gledao sam kako šinteri ubijaju mog psa! Namakli su mu žičanu sajlu oko vrata i bezdušno ga vukli, dok sam ja pokušavao da ih sprečim, mašući knjižicom u kojoj stoji da je moj Đole bio vakcinisan i čipovan!
Ovako o bezdušnom ubistvu svog ljubimca govori Zaječarac Dragiša Trajković, primeran vlasnik čitavih sedam godina.


- Pre izvesnog vremena, kada je nestao, otišao sam do službe koja sakuplja pse i, kroz prozorčić, video svog Đoleta. Odmah sam veterinaru pokazao dokumenta za psa, ali mi je rečeno da sačekam ispred kapije. Ubrzo sam ugledao stravičan prizor: moj pas je, cvileći, trčao ka meni, dok su ga dvojica šintera jurila, a onda i ubila... Posle su mi objašnjavali kako je Đole, navodno, već bio primio injekciju za uspavljivanje... Pre pet godina, moju unuku Sandru pregazio je policajac i preminula je od zadobijenih povreda. Đole joj je toliko bio privržen, da su ga komšije više puta zaticale kraj njenog groba, gde je tugovao kao da je čovek. Sada, ja više nikoga nemam - očajan je Dragiša Trajković.


ĆUTANJE DIREKTOR JKP „Kraljevica“, Miloš Jotović, nije upoznat sa ovim slučajem. Po njegovim rečima, imajući u vidu da je proglašeno besnilo, radnici su u obavezi da hvataju pse i mačke lutalice...

Izvor: Novosti
 
Top