Šta je novo?

Severina rodila sina Aleksandra

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Severina rodila sina AleksandraIzvor:
Novosti.rsPopularna hrvatska pevačica porodila se u ponedeljak uveče i donela na svet dečaka teškog 3.200 grama i dugačkog 52 centimetra. Majka i beba su dobro.
spek-seve_310x186.jpg
Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković porodila se u ponedeljak uveče nešto posle 23 sata, u splitskoj bolnici. Na svet je donela dečaka koji će se zvati Aleksandar - potvrdio je Novostima pevačicin menadžer Tomica Petrović.
Najpopularnija beba u regionu je došla na svet carskim rezom u splitskom porodilištu. Dečak ima 3.200 grama i dugačak je 52 centimetra, a majka i beba se osećaju dobro.

Želja najpopularnije hrvatske pevačice, koja je više od mesec dana održavala trudnoću u splitskoj bolnici, bila je da se porodi u kadi, ali joj je saopšteno da osoblje bolnice nije stručno osposobljeno za porođaj u vodi. Istovremeno, lekari su joj savetovali da je najbolje da se stvari odvijaju kao kod svih ostalih trudnica.


Pevačica i njen verenik, srpski biznismen Milan Popović, po svoj prilici su odustali od prvobitne namere da njihov sinčić nosi dva imena - Aleksandar Ivan i opredelili se samo za ovo prvo.

Roditelji malog Aleksandra su presrećni, ali su izrazili želju da svoje prve trenutke provedu u miru i privatnosti.
"Od početka trudnoće predosećala sam da nosim dečka, zato se i nisam iznenadila kad su mi to potvrdili', rekla je Severina pre nekoliko meseci kada joj je ginekolog potvrdio da nosi sina.
 
Top