Šta je novo?

Šeril Krou otkriven tumor na mozgu

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Šeril Krou otkriven tumor na mozgu


Tanjug |
Američka pevačica Šeril Krou obelodanila je da joj je otkriven tumor na mozgu.

249495_sheryl-crow_f.jpg


U intervjuu koji je juče dala listu "Las Vegas rivju", kantri-pop zvezda je rekla da je reč o "beningnom" tumoru i da nema razloga za brigu.


Krou je kazala da je počela da sumnja da s njom nešto nije u redu kada je krenula da zaboravlja reči svojih pesama u toku nastupa.


- Toliko sam se uplašila da gubim pamćenje da sam snimila glavu magnetnom rezonancom. I otkrila sam da imam tumor na mozgu - ispričala je 50-godišnja pevačica koja se pre šest godina uspešno izlečila od raka dojke.

Šeril Krou je tokom karijere osvojila šest Gremija, a najpoznatija je po hitovima "All I wanna do", "If it makes you happy" i "Soak up the sun". Prodala je više od 35 miliona albuma širom sveta.
 
Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Šeril Krou: Tumor na mozgu imam zbog korišćenja mobilnog telefona


Izvor:
Blic.rs
Pevačica je dugo vremena provodila telefonirajući starim mobilnim aparatom. Prema pisanju Dejli mejla, pedesetogodišnja Šeril svoju lošu naviku ocenjuje kao uzrok beningnog oboljenja mozga.


272304_sheryl-crow-foto-afp_ff.jpgPosle javne bitke koju je vodila sa rakom dojke, Šeril Krou je juna ove godine objavila da ima tumor na mozgu. Za pojavu ove bolesti, krivi upotrebu mobilnog telefona.

- Nijedan lekar to neće potvrditi. Ali prema mojoj teoriji, nastanak tumora i mobilni telefon su povezani. Provodila sam sate telefonirajući starim mobilnim telefonom, izjavila je američka pevačica u intervju sa voditeljkom Kejt Koric.

Šeril Krou, koja je u emisiji izgledala fantastično, otkrila je da je prvi simptom njene bolesti bio gubitak pamćenja. Zbog problema sa memorijom, pevačica je otišla na snimanje glave i saznala da ima beningni tumor na mozgu.

Iako je činjenica da je u pitanju benigna vrsta bolesti pomalo tešila, pevačica je se zbog zdravstvenih problema veoma promenila.

Šeril Krou je u emisiji pričala i odnosu sa svojom decom. Pevačica je samohrana majka dvoje dečaka. Vajata i Levija. 2005. godine verila se sa slavnim biciklistom Lensom Armstrongom. Par je iste godine raskinuo veridbu, a ubrzo nakon njihovog razlaza, usledila je njena bitka sa rakom dojke koju je uz pomoć zračenje i oprracije na kraju dobila.
 
Top