Serbian Forum Svaleracija

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Da li muvate ljude suprotnog ili istog pola(ne znam ja sta vas pali :D) sa Serbian Foruma(ili uopste bilo kog drugog) i da li biste se upustili u vezu sa istim? Ili samo flertujete radi zabave?Realno ima par clanova koji su ovde u potrazi za intimnim partnerom...

Da li ima clanova koji se poznaju licno ili su u vezi van foruma,a takodje se druze i na forumu...?

Sumnjam da bi neko uopste priznao i da to zaista radi,ali ajde da pitamo sta ima veze...:D

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Evo priznajem, nije mi lako
Al nije slavno plakati javno
Ona me ostavlja tek onako
Al nema placa ispod pokrivaca .......;):yea:

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
pa...sta znam....mislim da forumi,fejs i ostala g*vna nisu adekvatna mesta za muvanje,ipak je uzivo najlepse...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja bih ukinuo privatne poruke, ali dan unapred da se to objavi... ko dalje hoće i šta hoće neka razmeni mejlove ili šta već a za forum svaka poruka neka bude javna yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ja bih ukinuo privatne poruke, ali dan unapred da se to objavi... ko dalje hoće i šta hoće neka razmeni mejlove ili šta već a za forum svaka poruka neka bude javna yes3

Zasto?Zasto smeta ako neko razmenjuje pp i nesto nece da kaze javno?Uostalom,kakve veze imaju pp sa temom?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Da li muvate ljude suprotnog ili istog pola(ne znam ja sta vas pali :D) sa Serbian Foruma(ili uopste bilo kog drugog) i da li biste se upustili u vezu sa istim? Ili samo flertujete radi zabave?Realno ima par clanova koji su ovde u potrazi za intimnim partnerom...

Da li ima clanova koji se poznaju licno ili su u vezi van foruma,a takodje se druze i na forumu...?

Sumnjam da bi neko uopste priznao i da to zaista radi,ali ajde da pitamo sta ima veze...:D

Ja koliko sam skontao Srdjan911 i Gaga su u vezi...ali ne mora da znači da su se upoznali preko foruma...Ja mislim da je to samo čisto radi vežbe ili nedostatka pažnje...ko bi se još muvao preko foruma i očekivao da se stvarno nešto razvije...U ostalom ima sajtova koji su baš za to osmišljeni.
Nije ovde ništa ozbiljno.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja koliko sam skontao Srdjan911 i Gaga su u vezi...ali ne mora da znači da su se upoznali preko foruma...Ja mislim da je to samo čisto radi vežbe ili nedostatka pažnje...ko bi se još muvao preko foruma i očekivao da se stvarno nešto razvije...U ostalom ima sajtova koji su baš za to osmišljeni.
Nije ovde ništa ozbiljno.

Kazem ja da u tebi cuci skriveni genije ... Steta sto mali crveni to ne provaljuju ....;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Zasto?Zasto smeta ako neko razmenjuje pp i nesto nece da kaze javno?Uostalom,kakve veze imaju pp sa temom?
Zato što posle može da se dovede u pitanje šta je ko rekao, za koga je rekao, kome je rekao... tračari se... dovodi se u vezu, rastura se veza, "vara se", ma katastrofa...zato razmenjivanje mejlova rešava problem yes3
I sve treba da bude javno da ne bi izgledalo tajno yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zato što posle može da se dovede u pitanje šta je ko rekao, za koga je rekao, kome je rekao... tračari se... dovodi se u vezu, rastura se veza, "vara se", ma katastrofa...zato razmenjivanje mejlova rešava problem yes3
I sve treba da bude javno da ne bi izgledalo tajno yes3

Ako neko smatra ovde na forumu da je bitno da li mu neko nesto govori iza ledja,ljubomoran je na bilo kakva dopisivanja,da bi doslo dotle da se rasturi brak/veza,onda taj neko nije za forum nego vec odredjenu instituciju...
Zasto bi necija privatnost,cak i na forumu,morala nekome biti javna i na izvol'te?

Natrag