Seksi Sandra: Manijake bih osudila na smrt

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Seksi Sandra: Manijake bih osudila na smrt

Thumb_1702sexysandra%2825%29.JPG

Šta misliš.o tvom nadimku „Seksi Sandra“. Odakle ti?

- Odličan je. To je bilo još pre „Velikog Brata“, kad sam i snimila pesmu „Dok ponuda važi“. To je bio spot za gej populaciju, pa sam po njoj dobila nadimak.

Šta misliš.o homoseksualcima? Jesi li ti lezbo, bi?

- Ima nas mnogo na estradi, pa sam morala nečim da se istaknem, i to sam uspela. Nemam ništa protiv ženskih ili muških homoseksualaca. Negde kažem da sam strejt, negde gej, sada neću ništa odgovoriti, možda tek kad isključiš diktafon.

Šta misliš ko su bolji frajeri, košarkaši ili fudbaleri?

- Verovali ili ne, nikada nisam bila ni sa košarkašem, ni sa fudbalerom, pa ne mogu da kažem kakvi su kao ljubavnici. Na primer Duško Tošić je fudbaler, jako lep dečko, ali nije moj tip. Ja volim opasne momke.

Šta misliš da li bi Vladimir Stojković trebalo da brani na predstojećem svetskom prvenstvu, s obzirom na to da u protekloj godini nije branio u svom klubu?

- Trebalo bi, dala bih mu šansu, jer mislim da svima u životu treba davati šansu, pa što ne bi i njemu.

Šta misliš koje je rešenje problema nezaposlenosti u Srbiji?

- Pa jao, ja bih sve zaposlila. Verovatno je tako teško zbog ekonomske krize, mada je ja nisam osetila. Nekako bih pomogla, sigurno bih rešila to pitanje.

Šta misliš koja je kazna primerena za silovatelje?

- Muškarce koji siluju žene bih ubila. Smrt je jedina kazna, za njih ne treba da postoji zatvor.

Šta misliš.o Arsi i Manuelu iz „Velikog Brata“? Kada bi morala da provedeš celu noć u krevetu sa jednim, koga bi izabrala?

- Ni jednog ni drugog. Ma nikako, nema šanse, ni sa jednim.

Šta misliš.o Jeleni Žeželj, prvoj Kurirovoj „zečici“? Sevnule su neke fotografije sa vas dve koje su bile malo slobodnije?

- Ma nas dve smo u vezi već dva meseca. Pa vi ste je pitali ima li dečka, a devojku niste spominjali!

Izvor: Stars

Natrag