Šta je novo?

Seks u lancima u „Velikom bratu“

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Seks u lancima u „Velikom bratu“

BEOGRAD - Marijana Čvrljak koja u kući “Velikog brata“ od početka ima redovne seksualne odnose sa Nemešom, pre nekoliko dana je šokirala ukućane kada je izjavila da sumnja da je u drugom stanju.​

bliconline


- Možda sam trudna - zabrinula se Marijana u prisustvu svog ljubavnika Nemeša, i Eme koja se, s obzirom da je vezana za Nemeša, ne odvaja od njih. Nemeš se u trenutku samo sledio od šoka, a Ema je raskolačila očima u neverici. Marijana je, pak, bila nasmejana i ovu informaciju je podelila kao da je rekla “dobar dan“. Ipak, razgovor se tu prekinuo zato što im se pridružila Bojana, te su skrenuli temu.

Ova objava, ipak, nije sprečila Nemeša i Marijanu da nekoliko sati nakon toga ponovo imaju seks. Iako vezani za druge ukućane (Nemeš za Emu, a Marijana za Lestera i Bojanu), njih dvoje su se prepustili ljubavnim strastima. Sačekali su da svi zaspu i krenuli su u akciju. Seks je ovoga puta trajao malo duže, a jedino ih je primetila Ema koja je okrenula glavu i nastavila da spava. Njih dvoje se ponovo nisu zašititli iako je kuća “Velikog brata“ opremljena kondomima.

Razvoj situacije između ljubavnika itekako ima posledice u spoljnom svetu, pa tako hrvatski mediji prenose da je Marijanin zakonitit suprug Ivan Čvrljak, pod uticajem novih dešavanja, u ponedeljak ujutru podneo papire za razvod braka. Njemu je, kako tvrde upućeni, dosta da gleda nevernu surpugu.
 
Top