Seks sa novim deckom

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Seks sa novim dečkom

Kada se nađete u krevetu sa partnerom čije su seksualne veštine za vas potpuna nepoznanica potrebno je da se prepustite uživanju. Evo kako...

Kada započnete vezu sa novim dečkom, sesije maženja su tako vrelo seksi da u zanosu strasti prosto cepate jedno drugom odeću. Sa takvom požudom seks će biti fantastičan od samog početka, zar ne? Ili... Taj toliko željeni prvi put može uticati na vaš odnos i te kako. Šta ako se ukočite od nervoze? Ili se jednostavno ušeprtljate dok vam koncentraciju remeti nesigurnost? U takvim situacijama potrebna je samokontrola, a do nje nije lako doći. Zato obratite pažnju na četiri pravila koja će učiniti da se lakše prepustite uživanju.

pravilo 1: NE ŽURITE

Nema sumnje da je tenzija toliko porasla da ste u iskušenju da preskočite predigru i prebacite se direktno u momenat kada deo A ulazi u deo B. Ali, to je tipična početnička greška. „Prva noć sa nekim u krevetu je trenutak kada ne bi trebalo da žurite“, savetuje seks edukator Džejmi Veksman, autor izdanja Getting Off. „Vaš cilj bi trebalo da bude da pažljivo posmatrate šta pali, a šta ne kod vašeg partnera. Tako ćete biti u stanju da ga zadovoljite od samog početka.“

Neka radnja teče lagano od samog starta. Ako u toku predigre njegova ruka počne da luta previše smelo, ili ako vam se učini da se on sprema da pređe na glavni događaj, zgrabite ga za zglob ruke i čvrsto ga držite. Potom mu poklonite dugačak i intenzivan poljubac. „Većina muškaraca voli kada žena uradi nešto pomalo agresivno, kao što je ovo, zato što im tako pomaže da shvate šta ona u stvari želi“, ističe doktorka Kerol Altman, autorka knjige You Can Be Your Own Sex Therapist. „Neka se priča razvija između teškog petinga i ljubljenja i tako ćete uspeti da održite željeni ritam.“

pravilo 2: NE IGNORIŠITE NEPRIJATNE MOMENTE

Naravno da želimo da nas muškarci doživljavaju kao boginje seksa, zato je prirodno da nam instinkt kaže da ignorišemo sve nelagodne situacije i molimo se Kamasutri da će i on da uradi isto. Ali stvari će ići mnogo lakše ako uradite upravo suprotno. Prvi put sa novim partnerom je stresan sam po sebi jer se brinete da li će mu se dopasti kako izgledate i ono što mu radite. A još ako niste spremne da prihvatite nezgodice kojih će sigurno biti, one će na kraju neprimetno obeležiti ceo doživljaj.

Da biste spasli atmosferu, potrebno je da suptilno prihvatite ove omaške i odreagujete u skladu sa trenutkom. Ako ste oboje razigrani - zadržite taj stav - što znači, ako mu nikako ne uspeva da otkopča vaš brus, nemojte samo da sedite dok njegova frustracija raste. Nasmešite mu se i recite: „Dozvoli mi da pokušam. Imam trik za njega.“ Ili, ako je vaše raspoloženje senzualnije, pronađite način da ne pokvarite taj vajb. Ako se slučajno sudarite glavama, usmerite pažnju na taj deo tela i počnite strasno da ljubite njegovo lice i čelo.

pravilo 3: KAŽITE NEŠTO LEPO

Postoji mit koji kaže da je muškarcima stalo samo do sopstvenog zadovoljstva. Naprotiv, mnogim muškarcima je teško da osete zadovoljstvo, ako nisu sigurni da li njihova partnerka uživa. „Jedna od stvari koja pali muškarce jeste saznanje da ste vi uzbuđene“, kaže Altman. A pošto vas još ne poznaje, ne zna da protumači vaše manje vidljive signale da vam je lepo. Zato je vrlo važno da mu to kažete.

Samo budite sigurne da pohvalite neki potez koji vam stvarno prija, zato što će on memorisati sve ono što kažete i uvrstiti u obavezan repertoar budućih seks susreta (i, ovo zapamtite, ne glumite zadovoljstvo tamo gde ga nema - neće biti lako da to ispravite). Ako je vešt u pružanju oralnog zadovoljstva, jednostavno „To mi tako prija“, izrečeno zavodljivim glasom, jasno će ga ohrabriti. Glasno i nesputano izražavanje zadovoljstva održava uzbuđenje trenutka i istovremeno vam pomaže da vaš dragi nauči šta vi volite.“

pravilo 4: UZDRŽITE SE OD LUDIH AKROBACIJA

Možda osetite impuls da izvedete sve svoje divlje seksi trikove da biste mu pokazale da vladate materijom, ali prvi put nije pravi trenutak za to. „Prve noći ne bi trebalo da eksperimentišete sa komplikovanim pozama ili da pokušavate da izvedete tantričke manevre koji zahtevaju veliku veštinu. Postoji verovatnoća da ćete osetiti frustraciju ako ovi potezi ne upale zbog vašeg nepoznavanja partnerovog tela ili može da vam se dogodi da se toliko unesete u izvođenje svoje veštine da nećete biti u stanju da se opustite i uživate u trenutku koji vam se događa“, upućuje Veksman. „To treba ostaviti za buduće trenutke, kada budete bolje razumeli šta partnera dovodi do orgazma.“

Držite se dobro poznatih poza, divno se provedite i ne praktikujte teške akrobacije. A ako poželite da malo začinite stvari, probajte ovu novinu, dodirujte se dok vas on posmatra. Ovako, nećete se osećati monotono, kaže Veksman, a ništa ne rizikujete, dok mu jasno stavljate do znanja da može još mnogo toga da očekuje u istom maniru i ubuduće.

izvor...Cosmopolitan

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
što se tiče sexa s novim partnerom-Partnericom ja se samo predam i kažem nevin sam ne znam šta da radim poslije toga svaka se da u akciju da se dokaže rasturi me***

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
što se tiče sexa s novim partnerom-Partnericom ja se samo predam i kažem nevin sam ne znam šta da radim poslije toga svaka se da u akciju da se dokaže rasturi me***

" Svaka Cast "....."Care ".......hvatas ih na.........." Majcinski instikt ".....( to je profi.......ne moraju sve da saznaju...)

Poslednja izmena od urednika:
Natrag