Seks bez granica: Spontanost razbuktava strast

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Seks bez granica: Spontanost razbuktava strast

Vruće pozivnice, tajna šifra, intrigantni imejl, iniciranje seksa na neočekivanom mestu kao i SMS-ovi, pozivi su na koje nijedna strana neće moći da ostane hladna.

news_13633.jpg

Direktna komunikacija takođe ekspresno oživljava strasti u vezi pa ako čeznete za više
seksa, jednostavno to recite glasno i jasno.

Međutim ponekad je to, pogotovo ženama, prilično teško da urade. Nekim ljudima je neprijatno da kažu: “Želim te”. Zato biste te želje mogli da zapišete. Ubacite lascivnu poruku u partnerov džep, pošaljite mu e-mail ili intrigantni SMS poput: “Dekoncentrišu me nevaljale misli o tebi” ili “Večeras ću ti ispuniti želju po tvom izboru”.

Lakšem iniciranju seksa pomoći će i “tajni poziv u krevet”. Smislite šifru ili kodnu reč čije ćete pravo značenje samo vas dvoje znati. To može biti nešto poput: “Dragi, možeš li mi pomoći s računima?” ili “Baš me boli me glava”. Kontrast između nedužnosti fraze i njenog pravog značenja produbljuje bliskost. Ako ste skloniji neverbalnoj komunikaciji, iznenadite partnera poljupcima dok gleda televiziju.

Element iznenađenja razbuđuje strasti, a neočekivani neverbalni pristup otvara vrata spontanom seksu.

PRIMEĆUJEM TE, GLEDAM TE, DAKLE-ŽELIM TE!

Kako veza napreduje, tako su komplimenti sve ređi. Međutim primećivanje međusobnih atributa razvija bliskost te podseća na dane kad je seks bio čest i uzbudljiv. Zato recite dragom koliko vam je seksi dok priprema večeru ili kosi travu.

SVE SE MOŽE ISTRENIRATI, PA TAKO I DIREKTNOST

Postoji li neko (posebno među muškarcima) ko ne želi da čuje: “Idem pod tuš. Dolaziš...?”. Iako je direktna komunikacija nekima teška, vežba vodi savršenstvu. Što češće direktno inicirate seks, to će vam takav stil postati prirodniji.

PODESITE SEKS BIORITAM NA
NOVU VREMENSKU ZONU

Iako seks imate samo pošto raspremite sto posle večere, seks inicirajte tokom neuobičajenih situacija ili doba
dana
. Neobični potezi poput zagrljaja s leđa dok joj šapućete: “Spremna za akciju...?” uspešno će razbuktati strasti.

Izvor: S media

Član
Učlanjen(a)
18.01.2012
Poruka
62
Probaću ovo "Spremna za akciju" i pisaću vam sledeći put da li je misija bila uspešna ili doživela neuspeh... :)

Natrag