sd risiveryumatu( i klonovi)

Član
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
10
nakon sto se pokazao ,dokazao i opstao i dan danas kao jedan od najjeftinijih i najkorisnijih risivera zasluzio je svoju stranu na Serbian Forumu.ovde mozete staviti sve o njemu kao i trenutne SW I KLJUCEVE,naravno uz dozvolu ADMIN-a i postovanja pravila foruma..
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2012
Poruka
62
Ma sd yumatu je daleka proslost-tako da ti je tema OFF 200%
 
Član
Učlanjen(a)
10.08.2012
Poruka
8
nije proslost i prava je tema.. nista jeftinije a bolje.. povezes racunar i reciver sa RS232 kablom , ubacis c liniju i gledas zakljucane kanale , i onda ti nisu potrebni strimovi koji i kasne po minut vremena i vise u odnosu na satelitski kanal a jos da nepricam koliko je bolje ipak gledati nesto na tv a ne komp.
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2012
Poruka
62
Da tako sam i ja gledao pre 4 godine,a sada yumatu skuplja prasinu,dok dreambox i ostali linux resiveri znamo svi vec kako i sta (i bez fausta ili yume)
Tako da i dalje stojim iza tvrdnje.
A sto se tice poredjenja sat tv - stream ,pa kasni ti i sat signal u odnosu na npr. zemaljski.A i to je sasvim razumljivo sa obzirom na putanju.
I sve streamove (naravno ako su dovoljno kvalitetni) ljudi i gledaju na tv-u pod uslovom naravno da im je tv novije generacije (produzeni ekran).
I dreambox,vu+ ,... E2 prijemnici guraju streamove kao ludi-cisto da znaš.
 
Natrag
Top