Šarliz Teron postala mama

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Šarliz Teron postala mama

B92

Portparol južnoafričke glumice potvrdio je da je ona usvojila dete.

12485223474f60f26ab828c257738802_orig.jpg

„Šarliz Teron je ponosna mama zdravog dečaka po imenu Džekson”, stoji u zvaničnoj izjavi upućenoj magazinu Us Weekly.

Prema neimenovanom izvoru, bliskom glumici, mali Džekson je rođen u Sjedinjenim Državama i afričko-američkog je porekla.

36-godišnja glumica se nikad nije udavala. Januara prošle godine raskinula je devetogodišnju vezu sa kolegom Stjuartom Taunsendom i od tada je zvanično i dalje sama.

„Prvi put sam bez partnera u životu. Od kad sam imala 19 bila sam u vezama, bukvalno bih išla iz jedne u drugu sa manje od mesec dana pauze”, kazala je Teronova za decembarsko izdanje Vogue-a.

Ona, međutim, nikad nije krila da želi dete. „Želim bebu. Bila bih presrećna da se to desi sutra. Ne isključujem ni usvajanje. Otvorena sam za sve u životu”, izjavila je avgusta prošle godine u intervjuu nemačkom izdanju časopisa InTouch.

Teronova se tako priključila grupi poznatih samohranih majki koje su odlučile da napuštenom detetu podare dom: Deniz Ričards, Sandra Bulok, Šeril Krou, Šeron Stoun i Madona su već krenule tim putem.

Andželina Džoli je takođe usvojila Madoksa dok je bila sama, pre nego što je osnovala porodicu sa Bredom Pitom.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag