Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Sarah Lark

  • Začetnik teme SerbskiSin
  • Datum pokretanja
SerbskiSin

SerbskiSin

Legend
#1
Sarah Lark~Ljubav na kraju svijeta

7D2tGBE.jpg?1

Novi Zeland, Canterburyjska ravnica 1907. godine. Gloria odrasta na farmi Kiward. Njezino sretno djetinjstvo naglo završava kad je pošalju u engleski internat zajedno sa sestričnom Lilian. Lilian se odmah prilagođuje životu u Engleskoj, a Gloria počinje mrziti roditelje zato što su joj nametnuli nov život. Pod svaku cijenu želi se vratiti na Novi Zeland pa kuje vratoloman plan koji je dovodi u veliku opasnost… Sudbina kreće svojim tokom i ponovno pokazuje kako duboki osjećaji mogu čovjeka dovesti u očaj ili ga mogu osnažiti. Pročitajte završni dio trilogije (U zemlji bijelog oblaka, Pjesma Maora) Sare Lark u kojoj je napeto i uzbudljivo prikazana povijest jedne novozelandske obitelji, protkana maorskom tradicijom.

Jezik:HR
Sken: petardo niño
Obrada: janja


(pdf+epub+azw3, latinica)
You need to like this in order to view this content.
 
Poslednja izmena:
slobadidi

slobadidi

Moderator
#2
Sarah Lark - Pjesma Maora
Pjesma-Maora_NASLOVNICA-1-212x300.jpg

– zaboravljena ljubavna priča s početka 18. stoljeća

Novi Zeland, 1893. godine.

William Martyn, sin irskoga seoskog plemića, obrazovaniji je i uljuđeniji od mnogih koje je potraga za zlatom dovela u Queenstown. Elaine se zaljubljuje u njega i William prihvaća njezinu ljubav. Međutim, kada u posjet dolazi Kura, Elaineina rođakinja, polumaorka, njihova se ljubav našla u velikoj kušnji… William odmah podliježe čarima egzotične ljepotice i njezinu slobodnom ponašanju.

Kako će završiti borba dviju djevojaka zaljubljenih u istoga muškarca?

Hoće li Kura ostvariti karijeru pjevačice kako je oduvijek maštala ili će ju ljubav u tome spriječiti?

Kako će završiti Elainin bijeg nakon grubog obrata sudbine koji joj je promijenio život?
pdf
abeceda
You need to like this in order to view this content.
 
slobadidi

slobadidi

Moderator
#3
Sarah Lark - Ljubav na kraju svijeta
ljubav_na_kraju_svijeta-209x300.jpg

Novi Zeland, Canterburyjska ravnica 1907. godine

Gloria odrasta na farmi Kiward. Njezino sretno djetinjstvo naglo završava kad je pošalju u engleski internat zajedno sa sestričnom Lilian. Lilian se odmah prilagođuje životu u Engleskoj, a Gloria počinje mrziti roditelje zato što su joj nametnuli nov život. Pod svaku cijenu želi se vratiti na Novi Zeland pa kuje vratoloman plan koji je dovodi u veliku opasnost… Sudbina kreće svojim tokom i ponovno pokazuje kako duboki osjećaji mogu čovjeka dovesti u očaj ili ga mogu osnažiti.

Pročitajte završni dio trilogije (U zemlji bijelog oblaka, Pjesma Maora) Sare Lark u kojoj je napeto i uzbudljivo prikazana povijest jedne novozelandske obitelji, protkana maorskom tradicijom.
pdf
abeceda

You need to like this in order to view this content.
 

Top