Šta je novo?

Saobraćaj usporen od Banovog brda ka centru grada

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Saobraćaj usporen od Banovog brda ka centru grada

Izvor:
Blic.rs
Saobraćaj u Beogradu jutros je usporen u delu od Banovog brda i Čukaričke padine ka centru grada, izjavila je Tanjugu dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Zorica Milić.


217535_saobracajne-guzve03-blic-vesna-lalic_f.jpg
Povećan je i broj vozila na Brankovom mostu i Gazeli, rekla je Milić, ali i dodala da u gradu nema zastoja u saobraćaju.


Milić je rekla da se očekuje da će tokom "jutarnjeg špica" biti usporen saobraćaj iz pravca Pančevačkog i Zrenjaninskog puta.


Tokom dana postaje otežan prilaz Pančevačkom mostu iz pravca centra Beograda zbog radova i opterećenja Bulevara Despota Sefana, dodala je Milić.

Na beogradskim ulicama je 1.010 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 74 tramvaja, 76 trolejbusa i 1.060 autobusa, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 680 polazaka, a predviđeni su vanredni polasci za Herceg Novi u 20 i Dubrovnik u 22 časa, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Slobodan Kandić.


"Lasta" je planirala da 591 vozilo ostvari 6.251 polazak, a predviđen je vanredni polazak za Split u 20.30 časova, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.
 
Top