Šta je novo?

MP3 Saban Saulic - Diskografija

  • Začetnik teme dragansd84
  • Datum pokretanja
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic - Diskografija
(sve Na jednom Mestu Full)Šaban Šaulić je jedan od najpopularnijih srpskih pevača narodne muzike zbog čega ga publika smatra kraljem ovog žanra. Rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Veliki deo detinjstva je proveo u Bijeljini odakle je njegova majka, Ilduza Demirović, od koje je nasledio glas.

Šaban i njegova starija sestra su živeli veoma skromno jer roditelji nisu imali stalne prihode. Otac je prodavao lutriju, a majka igračke. Pevača je pazila sestra čija je obaveza bila i da vodi računa o domaćinstvu.

Pored muzike, Šaban je bio veoma talentovan za sport. Trenirao je fudbal u Poletu i Mačvi, a imao je poziv da pređe u bugarski klub Levski. Rado se priseća anegdote sa romske svadbe u Parizu na kojoj je pevao, a vezana je za ovaj sport. Tom prilikom je video dečaka od 13 godina kako šutira loptu pa su počeli zajedno da igraju. Nakon sat vremena odela su im bila zelena od trave, a majka je pozvala dečaka da ide po mladu jer je on bio mladoženja.

Trenirao je i boks pa je bio siguran da će postati fudbaler ili bokser. Međutim, stric Alija je smatrao da više novca može da zaradi kao muzičar. Jednom ga je pozvao da peva u kafani u kojoj se provodio sa društvom. Pošto ga je Šaban smatrao velikim autoritetom, nije se usudio da ga odbije. Otpevao je pesmu “Jablani se povijaju” i napunio kafanu. Nastavio je tu da peva i da dolazi sa drugovima na koktele.

Tada ga je čuo Veroljub Jovanović, prva violina u orkestru Budimira-Buce Jovanovića. Odveo ga je kod poznatog harmonikaša i kompozitora koji je prepoznao Šabanov talenat i počeo je da ga uči pevanju. 1969. godine Buca mu je uradio prvu pesmu “Dajte mi utjehu” koja je vrlo brzo postala veliki hit. Otpevao ju je na ijekavici pošto je ona bila moderna u tom periodu. Za PGP RTS je izdao prvu singlicu sa još tri pesme: “Zasviraj mi, Cigo, tužnu pjesmu”, “Ne plači, srce” i “U kafani ja usamljen”.

Sa 18 godina se preselio u Beograd što mu je, kao detetu iz provincije, teško palo. Ljudi su čuli za njega, ali niko nije znao kako izgleda. Bio je stidljiv i povučen, a devojkama se retko udvarao.

1970. godine je objavio dve singlice, prvu sa pesmama: “Pitaju me zašto tugujem” i “Nek’ sutra dođe kraj” sa kojom je nastupao na Ilidži, i drugu sa pesmama: “Zbog neverstva jedne žene”, “Tvoj mio glas”, “Nikad joj oprostiti neću” i “Nema je, drugovi, nema”.

1971. godine je snimio pesme: “Što me mučiš, prokleti živote” i “Sada je svemu kraj” koju je premijerno izveo na Ilidži.

1972. godine je prvo izašla singlica sa pesmama: ” Sjećam se te žene”, “Ljubav naša prošlosti pripada”, “Ja plaćam ljubavi danak” i “Dok mogu očima da gledam”. Zatim je objavio prvi album pod nazivom “Bio sam pijanac” na kome su se, pored pesama sa singlica, našle: “Bio sam pijanac”, “Nisi došla kad sam te zvao”, “Zašto se ljubav za ljubav ne vraća” i “Zvao sam te, sunce moje”.

1973. godine je objavio pesme: “Ne pitaj me kako mi je, druže”, “Svadba neće biti”, “Ovde su svirali tiho”, “Ne čekaj, majko, sina”, “Tužno vetri gorom viju” i “Dva oka njena” sa kojom je učestvovao na Beogradskom saboru.

1974. godine su izašle pesme: ” Duša me boli, draga”, “Udaše te tvoji”, “Nemoj, draga”, “Volim te ja”, “Kako si, majko, kako si, oče”, “Kako, majko, da ti kažem”, “Ilda i Ahmet” i “Neka se pjeva”.

1975. godine je na Hit paradi izveo pesmu “Na stolu pismo od majke” i “Ti si sada srećna” na Jugoslovenskom festivalu Pariz. Sa ansamblom Bokija Miloševića je, pored ovih, snimio pesme: “Voleo sam tvoje plave oči”, “Verovah ti”, “Ti motiku, a ja plug” i “Gore pisma, svedoci ljubavi”.

Iste godine je upoznao buduću suprugu Gordanu kojom se oženio nakon veze od četiri meseca. Tada je uveliko bio popularan i imao je više samopouzdanja pa se nije plašio da joj priđe.

Sa Bucom Jovanovićem je sarađivao do 1976. godine, a posle toga Šaban počinje sam da piše svoje pesme. Te godine je nastupio na Hit paradi sa pesmom “Uvenuće narcis beli” na koju je publika odlično reagovala. Pored nje, sa ansamblom Branimira Đokića izlaze: “Zbog nje sam ostavio majku”, “Nije on čovjek za tebe” i “Sam za stolom jedan čovjek sjedi”.

1977. godine je na Hit paradi otpevao “Nemoj pogled da sakrivaš” i pored nje objavio pesmu “Jedna lasta ne čini proleće”.

1978. godine je ponovo učestvovao na Hit paradi sa pesmom “Pozn'o bih te međ’ hiljadu žena”. Napisao je velike hitove koji su se našli na albumu “Dođi da ostarimo zajedno” koji je izdala produkcijska kuća PGP RTS, a oni su: “Samo mene volela si lažno”, “Zbog tebe sam postao takav”, “Lijepi dani mog djetinjstva, “Nemoj pogled da sakrivaš”.

1979. godine je na Hit paradi izveo jednu od pesama koje će obeležiti njegovu karijeru i zagarantovati mu titulu kralja, “Dva galeba bela”. Pored nje sa ansamblom Ljubiše Pavkovića snimiće: “S’ namerom dođoh u veliki grad”, “Stari kočijaš”, “Sanela”, “Moj živote, drug mi nisi bio”, “Svrati, reče čovjek”, “Danima te čekam”, “Život me vodi suđenoj ženi”, “Oprosti mi ako možeš”, “Jedna žena sreće željna”, “Ja u Šabac noćas idem”, “Sudbina je moja u rukama njenim”, “Vrati se kući, piše babo stari”, “Čovek lutalica”.

1980. godine je sa ansamblom Dragana Aleksandrića za PGP RTS izdao album “Ponovo smo na početku sreće” sa pesmama: “Na njenom vjenčanju”, “Pruži ruku pomirenja”, “Jedna noć, jedna luda noć”, “Ja neću ništa podeljeno”, “Ponovo smo na početku sreće”, “Šta učini, sunce moje”, “Hajdemo nekud iz ovog grada”, “Hej, živote, moja reko”.

1981. godine objavljuje pesme: “Ne plači, dobri domaćine” i “Čovek lutalica”. Sa orkestrom Mirka Kodića u izdanju Jugodiska je izašao album “Meni je s’ tobom sreća obećana” sa pesmama: “Meni je s’ tobom sreća obećana”, “Omer i Merima”, “Nek’ te u zdravlju zatekne pismo”, “Ljubim, ljubim”, “Sneg je opet Snežana”, “Jedina moja”, “A gde smo sada”, “Zanele me oči njene”.

1982. godine je snimio album “Sve sam s’ tobom izgubio” sa pesmama: “Sve sam s’ tobom izgubio”, “Velika je sreći cena”, “To je bila ljubav”, “Ja sam našem sinu i otac i majka”, “Dođi nam, sine, u goste”, “Svetlana”, “Lepo moje oko plavo” i “Dve su žene ispred mene”.

1983. godine je sa ansamblom Dragana Stojkovića uradio album “Tebi ne mogu da kažem ne” sa pesmama: “Tebi ne mogu da kažem ne”, “Odlaziš, odlaziš”, “Prevarih se, izgubih te”, “Ne plači, dušo”, “Ako me tražiš”, “Viđaš li mi staru ljubav”, “Ti nisi bila za mene”, “Tri sina junaka”

1984. godine je na MESAM-u nastupao sa pesmom “Ne plači, dušo” koja se našla na albumu “Plave kose” zajedno sa pesmama: “Plave kose”, “Stari druže, idemo dalje”, “Od rakije čaj”, “Svetlana”, “Miluju me tvoji prsti mali”.

1985. godine je sa Bosancem uradio album “Kafanska noć” za Jugodisk. Na njemu se nalaze pesme: “Kafanska noć”, “Gordana”, “Vojnička pesma”, “Zašto Ibre nema među nama”, “Srećno ti bilo”, “Noćas mi se s’ tobom spava”, “Prikrašću se tebi pod prozore”, “Kraljice srca moga”, “To možeš samo ti”, “Hvala ti za ljubav”. Ceo album, a posebno pesmu “Gordana” je posvetio supruzi od koje je u tom trenutku bio razdvojen.

Tada su se čak i razveli zbog Šabanovog načina života koji je obuhvatao lumpovanje sa društvom i nekoliko dana odsustva od kuće. Supruga mu je donela papire koje je besan i pijan potpisao, ali razvod je trajao samo 20 dana. Pevač je učinio neke ustupke, ali se nije u potpunosti odrekao loših navika i poroka koje njegov posao nosi sa sobom.

1986. godine je sa Mirkom Kordićem uradio album “Kad bi čaša znala” na kojoj se, osim naslovne pesme, nalazi još 9 pesama: “Dođi za bolje sutra”, “Nikom te ne dam”, “Majčina pesma”, “Ti si oluja”, “Laku noć, ljubavi”, “Ti si za mene rođena”, “Još uvek sam isti”, “To je žena koju želim”, “Lovačko-ribolovačka pesma”.

Za Sarajevo Disk je snimio album “Biseri narodne muzike” sa pesmama: ” Ah, meraka u večeri rane”, “Šta ću kući tako rano”, “Tužno vjetri gorom viju”, “Gdje ćeš biti, lijepa Kejo”, “Na đerđefu vezak veze Fata”, “Na prijestolju sjedi sultan”,”Hej Munira, gdje ti je Muharem”, “Niz polje idu, babo, sejami”, “Nigdje zore, ni bijela dana”, “Prošetali šabački trgovici”, i album “Pjesme za vašu dušu” na kom se nalaze i pesme pokojnog pevača Tome Zdravkovića. Proglašen je za “najboljeg vokala svih vremena na našim prostorima” što se smatra krunom njegove karijere.

1987. godine objavljuje album “Kralj boema veruje u ljubav” sa pesmama: “Verujem u ljubav”, “Zaljubljen sam majko” (Hej, živote umoran sam), “Svadbarska pesma”, “Živeli”, “Kralj boema”, “Bol bolujem”, “Tri bokala za tri druga”, “Marijana”, “Nema više fijakera”, “Gde je moj drug Miša”.

1988. godine su u izdanju Jugodiska izašla dva Šabanova albuma. Prvi, “Ljubav je velika tajna”, je radio sa Mirkom Kodićem i na njemu su pesme: “Avantura”, “Vreme za zaljubljene”, “Pričuvaj se, mala”, “Rođena si za mene”, “Draga moja”, “Procvetala ljubičica”, “Ljubav je velika tajna”, “Prođe život kao san”, “Bolujem ti, dušo”, “Gledaju nas zagrljene”. Na drugom je sarađivao sa orkestrom Zorana Đorđevića i nastale su pesme: “Samo za nju”, “Ti si meni i nemoć i moć”, “Kafanac”, “S’ tobom je sreća”, “Dajem ti sve”, “Dušo moja, srećo moja”, “Ljubavi, veruj mi”, “Noćna ptico, varalico”, “Lek za dušu”, “Sanjam ženu s’ mališanom”.

1989. godine je sa orkestrom Miće Nikolića snimio album “Ljubav je pesma i mnogo više” na kome se nalazi 10 pesama: “Hajde, srećo moja”, “Ljubav je pesma i mnogo više”, “Marina”, “Ljubavi, vrati se”, “Voleo sam samo tebe”, “Izdrži moj bol”, “Hej, Jano, Jano”, “Otišla si, tugo moja”, “Pijem i pevam”, “Zauvek srećni bili”.

1990. godine je učestvovao na MESAM-u sa pesmom “Eh, što nisam lančić mali”. U izdanju Diskosa je izašao Šabanov album ” Pomozi mi, druže, pomozi mi, brate” na kome su, osim naslovne, i pesme: “Sine”, “Prestaću da verujem u ljubav”, “Hej, ljubavi nesebična”, “Golubica”, “Eh, što nisam lančić mali”, “Dve duše”, “Zašto nismo zajedno”, “Lelo, đavole”, “Bolestan sam, a nije mi ništa”.

Za Jugodisk objavljuje album “Ljubavna” sa pesmama: “Ljubavi, vrati se”, “Prikrašću se tebi pod prozore”, “Odlaziš, odlaziš”, “Tebi ne mogu da kažem ne”, “Rođena si za mene”, “Pijem i pevam”, “Bolujem ti, dušo”, “Otišla si, tugo moja”.

1992. godine je sa orkestrom Miće Nikolića uradio album “Anđeoska vrata” sa pesmama: “Opasna si kao kobra”, “Nema smrti od sudnjega dana”, “Znam ti bolnu tačku”, “Da je tu”, “Anđeoska vrata”, “I prosio bi s’ njom”, “Pesmo moja nepevana”, “Čija li je ono mala”.

1994. godine je objavio album “Ljubavna drama” sa pesmama: “Ljubav nije dug”, “Hajde, mala, da pravimo lom”, “Moja nevero”, “U nadanju živi se i mre”, “Pijem, a nisam pijanica”, “Ljubavna drama”, “Ne čekaj skitnicu”, “Srno moja”, “Ruža nebeska”, “Nema sela bez seljaka”, “Privlačiš me” i “Majko, sve ti opraštam” čiji se tekst i spot smatra jednom od najdirljivijih pesama zbog koje bi i kamen zaplakao.

1995. godine je u izdanju produkcijske kuće ZAM izašao album “Volim da te volim” sa pesmama: “Devojčice moja”, “Hocu s’ tobom parče raja”, “Ljubavno ludilo”, “Volim da volim”, “Ko je taj”, “O njoj se priča svašta”, “Takav je Kole”, “Tvoja jakna”, “Ja nisam anđeo”, “Volim te više od sebe”.

1996. godine je snimio album “Tebi koja si otišla” sa pesmama: “Tebi, koja si otišla”, “Ona voli život”, “Kada tebe nema”, “Jednu noć si drugom dala”, “Lj od ljbubavi”, “Ne gledaj u meni pijanca i slabića”, “Anka”, “Eh, da nije san”, “Kolovođa đavo”.

1997. godine je objavio album “Ljubav je slatka robija” na kome se, osim naslovne pesme, nalaze: “Sve mi uzmi, dušu nemoj”, “Dado moja, Dado”, “Princ na konju belom”, “Kradljivac”, “Hajde, moja vilo”, “Uzbudi me”, “Nikad robom”, “Ako si more, biću ti brod”.

1998. godine je za ZAM izdao album “Tebe da zaboravim” sa istoimenom pesmom koja je postala veliki hit. Na njemu se nalazi još 7 pesama: “Srce je moje tvrđava”, “Da nemaš drugog”, “Odem, ti me vratiš”, “Kume, brate”, “Njeno veličanstvo žena”, “Kazni, Bože, jednu ženu”, “Nestali su dani sreće”.

1999. godine je za Halix records izašao album “Za novi milenijum” sa pesmama: “Bojana”, “Verov'o sam tebi”, “Voleo sam te”, “Idi, idi”, “Dva dana se svađamo”, “Lubav, samo ljubav”, “Raj Božiji”, “Maro, dušo”.

2001. godine je počeo saradnju sa Grand produkcijom za koju je izdao album “Nema ništa, majko, od tvoga veselja” sa pesmama: “Eno, eno”, “Nema ništa, majko, od tvoga veselja”, “Neobična kao ti”, “Elena”, “Samo neka Ćira svira”, “Moja malena”, “Pati, veni k'o svi ostavljeni”, “Sejo moja”, “Srce si mi ukrala”, “Ana”.

2002. godine je za istu produkcijsku kuću objavio album “Kralj i sluga” na kome se nalaze pesme: “Kralj i sluga”, “Gde ste, braćo pijanci”, “Daj mi, Bože”, “Moja maljanka”, “Ti me varaš najbolje”, “Mogu da te kunu”, “Ona mi je svo bogastvo”, “Lepotica, sirotica”.

2004. godine je sa orkestrom Miće Nikolića uradio album “Šadrvani” sa pesmama: “Slaži da voliš me”, “Šadrvani”, “Ima pravde, ima Boga”, “Čekanje me razbolelo”, “Sa mnom spavaš, njega sanjaš”, “Žena bez grehova”, “Nebeski sudija”, “Ciganka pesmu pevala”.

2005. godine je objavio album “Telo uz telo” na kome se, osim te pesme, nalazi još 7: “Mala”, “Ako imam pravo”, “Sve na svoje”, “Virus”, “Zemljo moja”, “Kofer sam spremio”, “Volim s’ društvom da popijem”.

2006. godine obnavlja saradnju sa PGP RTS-om i sa orkestrom Darka Markovića snima album “Bogati siromah” na kome su pesme: ” Bogati siromah”, “Snosti”, “Ide Mile”, “Daleko je Sunce”, “Cveta”, “Zavičajna pesma”, “Ajd’ idemo, Rado”, “Koliko je širom sveta”. Učestvovao je na Grandovom festivalu sa pesmom “Tajna želja”.

2008. godine je za Mega Sound izašao album ” Milicu Stojan voleo” sa pesmama: “Milicu Stojan voleo”, “Znam ja, zna Novi Sad”, “Prolete mladost”, “Što dalje od mene”, “Šešir”, “Mihajlo”, “Tebi Rada, meni Šeherzada, “Život te naučio”, “Ma, ko si ti”.

2010. godine je objavio singl “Spasi me”, a 2013. godine singl “Žal” koji se smatra jednom od najkvalitetnijih narodnih pesama koje su snimljene u poslednje vreme.

25. novembra 2011. godine Šaban je održao prvi solistički koncert u Beogradu. Dvorana Centra Sava je bila prepuna i pevač je bio na visini zadatka. Tri godine kasnije je sa kolegama Anom Bekutom i Harisom Džinovićem napravio folk žurku u prepunoj Areni.

Ne libi se da traži savete, ali i da ih daje mlađim kolegama što i radi u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” u kojem je član žirija.

U svojoj karijeri je snimio veliki broj dueta sa kolegama i to su:

– “Lek za dušu” i “Lanac” sa Zlatom Petrović;

– “Kako ti je, kako živiš” i “Šta ja nemam to što ona ima” sa Zoricom Brunclik;

– “Nisam više tvoja”, “Blagujno dejce”, “Hej, Srbija” i “Šmeker” sa Snežanom Đurišić;

– “Ljubav nema pravila” sa Hasanom Dudićem i Ljiljanom;

– “Veruj mi” sa Milenom Plavšić;

– “Sukob generacija” sa Emirom;

– “Krila slomljena” sa Gordanom Jovanović;

– “Zadnju suzu isplakaću” sa Ljubom Aličićem;

– “Budi iskren” sa Stojankom Stefanović;

– “Ljubavno ludilo” sa Moranom;

– “Tebi Rada, meni Šeherzada” sa Sašom Matićem;

– “Lutao si dosta” sa Vericom Šerifović;

– “Ćira sintisajzer” sa Zlatom Petrović i Jašarom Ahmedovskim;

– “O Ilda” sa ćerkom Ildom Šaulić;

– “Ti si lek za moju dušu” sa Radom Manojlović;

– “Crveno sunce” sa Anom Bekutom.

Sa Suprugom Gordanom ima troje dece, dve ćerke Ildu i Sanelu i sina Mihajla. Ilda je, iako se Šaban u početku protivio, krenula njegovim putem i postala poznata pevačica. Sin Mihajlo je u vezi sa Draganom Džajić, ćerkom bivšeg Zvezdinog fudbalera Dragana Džajića. Ćerka Sanela je udata za bivšeg Partizanovog fudbalera, Zorana Batu Mirkovića, pa je Šaban dobio prvog unuka Luku. Takođe, ima i vanbračnog sina Roberta koga je priznao i plaćao mu je alimentaciju do 18. godine. Mediji tvrde da on jako teško živi u Zrenjaninu i da nema novca za osnovne potrepštine.

Šaban smatra da je njegova supruga ponela najveći deo tereta oko vaspitanja njihove dece jer je on često bio odsutan. Ponosan je što ih je izvela na pravi put i što su postali dobri ljudi.

Često je menjao mesto boravka jer je supruga volela da se seli. Kada su im deca bila mala, kupovali su velike kuće sa dvorištima, ali pošto su oni porasli, mir su pronašli u stanu. Šaban rado prepričava anegdotu koja mu se dogodila posle jednog nastupa kada je na aerodromu zaustavio taksi da ga vozi kući. Taksista ga je pitao za adresu, ali on nije mogao da se seti u kojoj kući trenutno živi.

Na estradi je stekao brojne prijatelje, a kuma mu je pevačica Zorica Brunclik. Dugo se družio sa Miroslavom Ilićem, ali nakon agresije koju je NATO izvršio nad Srbijom, njihovo prijateljstvo se prekinulo. Miroslav je javno prozivao Šabana i sve pevače koji su u tom periodu bili van zemlje. Mediji su pisali da se posvađao sa dugogodišnjom prijateljicom Anom Bekutom, a da se pomirio sa Hasanom Dudićem.

Njegov lik se pojavio u animiranom filmu “Džet-set” koji predstavlja parodiju na Grand produkciju i političku situaciju u zemlji.

Pored mnogobrojnih uspeha, u karijeri je doživeo i neprijatnosti, a najgora se dogodila u Beču. Tada ga je grupa mladića prebila i da je u bolnicu stigao samo pola sata kasnije, bio bi mrtav. Takođe, suočavao se sa bahatim ponašanjem pojedinaca koji smatraju da svakoga mogu da kupe novcem.

Do 2002. godine je nosio periku, ali nakon toga je promenio imidž koji je prezentovao zajedno sa novim albumom.

Zbog stresa koji prati njegov posao, najviše voli da se osami u kućici u Krčedinu i da peca. Na taj način puni baterije za naporne nastupe koje ima po svetu po kome se, iako ne zna strane jezike, odlično snalazi. Obišao je skoro sve zemlje po nekoliko puta, ali neispunjena želja mu je da poseti Moskvu i da peca na ruskim rekama. Suvenir koji donosi sa svakog putovanja je staklena kugla sa snežnim gradom.

U prošlosti je bio u vezi sa koleginicom Snežanom Đurišić, ali to se desilo pre njihovih brakova. Često se pojavljuje u tabloidima zbog navodne veze sa 38 godina mlađom pevačicom, Ivonom Negovanović Cucom. Ona je učestvovala na takmičenju “Pinkove zvezde”, a na domalom prstu desne ruke je imala tetovažu sa natpisom Šaban što je pojačalo spekulacije o njihovom odnosu. Iako je pevač demantovao da su zajedno, postoje brojni snimci koji dokazuju suprotno.

Šaban je priznao da ne zna note, niti svira instrumente, već svoju muziku snima na kasetofonu i tako koriguje samoga sebe dok mu reči izlaze iz duše. Važi za jednog od najuspešnijih pevača današnjice koji je svoju karijeru izgradio zahvaljujući dobrom glasu, talentu, kvalitetnim pesmama, radom i velikom upornošću. Jedan je od pevača sa najvećim brojem prodatih ploča na teritoriji bivše Jugoslavije.
Najpopularnija pesma

Sudeći po broju slušanja na portalu Youtube, najslušanija pesma Šabana Šaulića je “Žal” sa 10 580 641 pregled na datum 22.11.2015. godine.


 
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic 1969 - Dajte mi utjehu
ans.Budimir Jovanovic Buca, RTB - EP 1256201. Dajte mi utjehu
02. Zasviraj mi, cigo tuznu pjesmu
03. Ne placi, srce
04. U kafani ja usamljen

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1970 - 1 - Sutra nek dodje kraj
ans.Budimira Jovanovica Buce, RTB PGP S 10 00901. Sutra nek dodje kraj
02. Pitaju me zasto tugujem

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1970 - 2 - Zbog neverstva jedne zene
ans. Budimira Jovanovica, PGP RTB EP 1100701. Zbog neverstva jedne zene
02. Tvoj mio glas
03. Nikad joj oprostiti necu
04. Nema je,drugovi,nema

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1970 - 3 - Srecna nova godina
PGP RTB Novogodisnja ploca01. Diego Varagic - Srecan rodjendan
02. 7 Mladih - Zuta reka
03. Zafir Hadzimanov - Zemi momce Makedonce
04. Saban Saulic - Zbog neverstva jedne zene
05. Mira Vasiljevic - Sini munjo
06. ''Stirje Kovaci'' - Ocetov stari klobuk - Nedostaje

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1971 - Sada je svemu kraj
a1-Nar.ork.RTV Sarajevo (Jovica Petkovic), a2-ans.Budimira Jovanovica Buce, RTB PGP SF 13 00901. Sada je svemu kraj (Ilidza)
02. Sto me mucis,prokleti zivote

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1972 - 1 - Sjecam se te zene
ans.Budimira Jovanovica Buce, RTB PGP EP 11 03601. Sjecam se te zene
02. Ljubav nasa proslosti pripada
03. Ja placam ljubavi danak
04. Dok mogu ocima da gledam

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1972 - 2 - Bio sam pijanac
ans.Budimira Jovanovica Buce, RTB PGP EP 11 08801. Bio sam pijanac
02. Ljubav nasa proslosti pripada
03. Zasto se ljubav za ljubav ne vraca
04. Zvao sam te nekad sunce moje

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1972 - 3 - Bio sam pijanac
ans.Budimira Jovanovica Buce, RTB PGP NK 1004801. Bio sam pijanac
02. Nisi dosla kad sam te zvao
03. Zasto se ljubav za ljubav ne vraca
04. Zvao sam te sunce moje
05. Sto me mucis prokleti zivote
06. Sad je svemu kraj
07. Nikad joj oprostiti necu
08. Nema je drugovi,nema
09. Ja placam ljubavi danak
10. Dok mogu ocima da gledam
11. Sjecam se te zene
12. Ljubav nasa proslosti pripada

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic 1973 - 1 - Ne pitaj me kako mi je,druze
ans.Budimira Jovanovica Buce, RTB PGP EP 11 12701. Ne pitaj me kako mi je druze
02. Svadba nece biti
03. Ovde su svirali tiho
04. Ne cekaj,majko, sina

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1973 - 2 - Dva oka njena
ork.Miodrag Jasarevic, RTB PGP SF 1305301. Dva oka njena
02. Tuzno vetri gorom viju

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1973 - 3 - Bio sam pijanac
PGP RTB LP - 128201. Bio sam pijanac
02. Nisi dosla kada sam te zvao
03. Zasto se ljubav za ljubav ne vraca
04. Zvao sam te nekad sunce moje
05. Sto me mucis prokleti zivote
06. Zbog neverstva jedne zene
07. Svadba nece biti
08. Dajte mi utjehu
09. Ja placam ljubavi danak
10. Dok mogu ocima da gledam
11. Sjecam se te zene
12. Ne pitaj me kako mi je, druze

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1974 - 1 - Dusa me boli, draga
ans.Budimira Jovanovica Buce, RTB PGP EP 11 15701. Dusa me boli, draga
02. Udase te tvoji
03. Nemoj, draga
04. Volim te ja

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1974 - 2 - Kako si majko, kako si oce
ans. Budimira Jovanovica, RTB EP 11 18601. Kako si majko, kako si oce
02. Kako majko da ti kazem
03. Ilda i Ahmet
04. Neka se pjeva

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1974 - 3 - Tuzno vetri gorom viju
RTB LP 1334, 28.12.197401. Kako si majko, kako si oce
02. Dva oka njena
03. Nemoj draga
04. Neka se pjeva
05. Udase te tvoji
06. Ljubav nasa proslosti pripada
07. Dusa me boli draga
08. Kako, majko, da ti kazem
09. Ilda i Ahmet
10. Ne cekaj, majko, sina
11. Volim te ja
12. Tuzno vjetri gorom viju

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1974-4 - Bio sam pijanac
04.01.1973, ans.Budimira Jovanovica, RTB LPV 128201. Bio sam pijanac
02. Nisi dosla kada sam te zvao
03. Zasto se ljubav za ljubav ne vraca
04. Zvao sam te nekad sunce moje
05. Sto me mucis prokleti zivote
06. Zbog neverstva jedne zene
07. Svadba nece biti
08. Dajte mi utjehu
09. Ja placam ljubavi danak
10. Dok mogu ocima da gledam
11. Sjecam se te zene
12. Ne pitaj me kako mi je, druze

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1974-5 - AS Specijal narodna muzika
PGP RTB - LPV-AS BB, LP, Compilation01. Safet Isovic - Kraj bagrema
02. Lepa Lukic - Raskrsnica sa tri puta
03. Bozidar Milosevic - Pastirska Balada
04. Nedeljko Bilkic - Omilje mi Selo Nahorevo
05. Saban Saulic - Kako si majko kako si oce
06. Vera Ivkovic - Nema tebe pored mene
07. Branka Scepanovic - Dje si sada moja goro
08. Aleksandar Sarijevski - Zajko kokorajko
09. Aleksandar Dejanovic - Becarac
10. Hencek In Njegovi Fantje - Ljubim te Marija
11. Blazenka Nikolin i Pero Nikolin - Daleko sam u tudjini
12. Branimir Djokic - Civijaski Dzumbus

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic 1975 - 1 - Na stolu pismo od majke
ans. Bokija Milosevica, RTB SF 13 08701. Na stolu pismo od majke
02. Voleo sam tvoje plave oci

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1975 - 2 - Ti motiku a ja plug
ans. Branimira Djokica, PGP RTB S 10 35901. Ti motiku, a ja plug
02. Gore pisma, svedoci ljubavi

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1975 - 3 - Ti si sada srecna
ans. Bokija Milosevica, RTB SF 13 08201. Ti si sada srecna
02. Verovah ti

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1975 - 4 - Ne pitaj me kako mi je druze
ork. Budimira Jovanovica, pesma br.2 ans.Miodraga Jasarevica, RTB NK 10 12201. Ne pitaj me kako mi je druze
02. Dva oka njena
03. Neka se pjeva
04. Kako si majko, kako si oce
05. Udase te tvoji
06. Svadba nece biti
07. Dusa me boli draga
08. Kako, majko, da ti kazem
09. Ilda i ahmet
10. Ne cekaj, majko, sina
11. Volim te ja
12. Tuzno vjetri gorom viju

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1976 - 1 - Uvenuce narcis beli
ans. Branimira Djokica, RTG S 13 13701. Uvenuce narcis beli
02. Zbog nje sam ostavio majku

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1976 - 2 - Nije on covjek za tebe
ans. Branimira Djokica, RTB S 10 43401. Nije on covjek za tebe
02. Sam za stolom jedan covjek sjedi

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1976 - 3 - Gore pisma, svedoci ljubavi
a1,a3,b2 - ans.Boki Milosevic, a2,a3,a4,b1,b3,b4 - ans.Branimir Djokic, RTB PGP-Lp 1401,Cas NK 10 20801. Ti si sada srecna
02. Gore pisma, svedoci ljubavi
03. Voleo sam tvoje plave oci
04. Tamo kod najdaljih brda
05. Kad ljubavi dodje kraj
06. Na stolu pismo od majke
07. Verovah ti
08. Ti motiku,a ja plug
09. Ah meraka u veceri rane
10. Necu zbog nje da se kajem

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1976 - 4 - Nije on covek za tebe
ans.Branimir Djokic, ans.Boki Milosevic, ans.Ace Stepica, ans.Veroljub Jovanovic, PGP RTB LPD 1461 - Kompilacija01. Nije on covek za tebe [ Saban Saulic ]
02. Ne lazimo jedno drugo [ Vida Pavlovic ]
03. Pesma pomirenja [ Miroslav Radovanovic ]
04. Prodje mladost i lepota [ Hasan Dudic ]
05. Uvenuce narcis beli [ Saban Saulic ]
06. Jedini covek [ Branka Stanarcic ]
07. Smiri se srce, smiri [ Zoran Kalezic ]
08. Kuca je moja stara [ Mustafa Ezic ]
09. Nemoj pogled da sakrivas [ Saban Saulic ]
10. Misle ljudi da sam srecna [ Vida Pavlovic ]

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1977 - Nemoj pogled da sakrivas
ans. Branimira Djokica, PTB S 13 17701. Nemoj pogled da sakrivas ( Hit leta )
02. Jedna lasta ne cini prolece

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1978 - 1 - Pozno bih te medj hiljadu zena
ans. Budimira Jovanovica, PGP RTB S 13 19801. Pozno bih te medj hiljadu zena
02. Samo mene volela si lazno

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1978 - 2 - Dodji da ostarimo zajedno
RTB S 1059101. Dodji da ostarimo zajedno
02. Zbog tebe sam postao takav

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1978 - 3 - Dodji da ostarimo zajedno
ans. branimira Djokica i nar. ork. Romalen, cas.RTB NK 10 391 - Kompilacija01. Dodji da ostarimo zajedno
02. Pozno bih te medj hiljadu zena
03. Jedna lasta ne cini prolece
04. Zbog nje sam ostavio majku
05. Zbog tebe sam postao takav
06. Samo mene volela si lazno
07. Lijepi dani mog djetinjstva
08. Nemoj pogled da sakrivas

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1979-1 - Dodji da ostarimo zajedno
19.01.1979, ans. Branimira Djokica, ork. Romalen, PGP RTB 111500 / NK 1039101. Sanela
02. Lijepi dani mog djetinjstva
03. Moj zivote, drug mi nisi bio
04. Svrati, rece covjek
05. Danima te cekam
06. Zivot me vodi sudjenoj zeni
07. Dodji da ostarimo zajedno
08. Oprosti mi ako mozes
09. Jedna zena srece zeljna

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1979-2 - Dva galeba bela
RTB SF 13 28601. Dva galeba bela
02. Stari kocijas

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1979-3 - S namerom dodjoh u veliki grad
ans. Ljubise Pavkovica, RTB S 10 62201. S namerom dodjoh u veliki grad
02. Vrati se kuci, pise babo stari

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1979-4 - Sudbina je moja u rukama njenim
ans.Ljubise Pavkovica,PGP RTB NK 1046301. Na njenom vencanju
02. S namerom dodjoh u veliki grad
03. Ja u Sabac nocas idem
04. Sudbina je moja u rukama njenim
05. Vrati se kuci , pise babo stari
06. Hajdemo nekud iz ovog grada
07. Covek lutalica
08. Zbog tebe sam postao takav

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1980 - Ponovo smo na pocetku srece
29.09.1980, ans. Dragana Aleksandrica, PGP RTB 2310023, kas. 511060201. Na njenom vjencanju
02. Pruzi ruku pomirenja
03. Jedna noc, jedna luda noc
04. Ja necu nista podeljeno
05. Ponovo smo na pocetku srece
06. Sta ucini, sunce moje
07. Hajdemo nekud iz ovog grada
08. Hej,zivote moja reko

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1981 - 1 - Ne placi dobri domacine
ork.Dragana Aleksandrica, RTB 111086101. Ne placi dobri domacine
02. Covek lutalica

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1981 - 2 - Sneg je opet, Snezana
ork.Mirka Kodica, Jugodisk JDN 503501. Sneg je opet, Snezana
02. Najlepsa zeno, vremena svih

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1981 - 3 - Meni je s tobom sreca obecana
05.10.1981, ork.Mirka Kodica, Jugodisk LPD 0060 BND 018501. Meni je s tobom sreca obecana
02. Omer i Merima
03. Nek te u zdravlju zatekne pismo
04. Ljubim, ljubim
05. Sneg je opet Snezana
06. Jedina moja
07. A gde smo sada
08. Zanele me oci njene

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1981 - 4 - Najveci hitovi
1981,ans.Bozidar Milosevic,ans.Budimir Jovanovic,ans.Branimir Djokic,RTB PGP LPD 2110660, kas. 511121801. Uvenuce narcis beli
02. Jedna lasta ne cini prolece
03. Ne pitaj me kako mi je druze
04. Sam za stolom jedan covek sedi
05. Dva oka njena
06. Ti si sada srecna
07. Kako si majko, kako si oce
08. Nije on covek za tebe
09. Bio sam pijanac
10. Ti motiku,a ja plug

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic - 1981 - 5 - Ne placi dobri domacine
Jugodisk BDN - 016501. Saban Saulic - Ne placi dobri domacine
02. Ljiljana Jovanovic - Daleko si od istine
03. Jasar Ahmedovski - Verujem u tebe
04. Safet Cimirotic - Dodji, da te ljube usne moje
05. Saban Saulic - Najlepsa zeno vremena svih
06. Ljiljana Jovanovic - Volecu te kradom
07. Jasar Ahmedovski - Kad odrastem zenicu te
08. Mirko Kodic - Sanela kolo

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1981-6 - Sok Od Sljiva [ Muzika Iz Filma ]
13.07.1981, Pesme iz filma Sok od sljiva, PGP RTB 2310104 / 511119601. Milan Nikolic Donja - Sok od sljiva(Uvod)
02. Milan Nikolic Donja - Mi smo muzikanti
03. Radmila Zivkovic - Puce bruka
04. Miroslav Ilic - Gde si sada
05. Vesna Zmijanac - Uveli mi rumeni obrazi
06. Saban Saulic - Nismo vise tako mladi
07. Saban Saulic - Ne placi dobri domacine
08. Milan Nikolic Donja - Balavurov cocek
09. Nada Topcagic - Pusti mene trci svojoj sreci
10. Milan Nikolic Donja - Miki, Milovane
11. Predrag Pavlovic - Osamnaest zima osamnest proleca
12. Milan Nikolic Donja - Sok od sljiva(Kraj)

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1982-1 - Sve sam s tobom izgubio
ans.Mirka Kodica, Jugodisk LPD 0100, Cas. BDN 026001. Sve sam s tobom izgubio
02. Velika je sreci cena
03. To je bila ljubav
04. Ja sam nasem sinu i otac i majka
05. Dodji nam sine u goste
06. Svetlana
07. Lepo moje oko plavo
08. Dve su zene ispred mene
09. Miluju me tvoji prsti mali
10. Stari druze idemo dalje

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1982-2 - Hit koktel
Jugodisk BDN-021501. Ljubim, ljubim - Saban Saulic
02. Da li si slobodna veceras - Jasar Ahmedovski
03. Plakacu sutra, ljubavi - Gordana Stojicevic
04. Ne vjeruj pricama - Safet Cimirotic
05. Pisala si nekad meni - Jasar Ahmedovski
06. Zanele me oci njene - Saban Saulic
07. Sad sam opet srecna zena - Rosa Osmanovic
08. U mom gradu ti ne zivis vise - Safet Cimirotic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1983 - 1 - Tebi ne mogu da kazem ne
19.12.1983, ans. Dragana Stojkovica, Jugodisk LPD 0155, kas. BDN 039501. Tebi ne mogu da kazem ne
02. Odlazis, odlazis
03. Prevarih se, izgubih te
04. Ne placi duso
05. Ako me trazis
06. Vidjas li mi staru ljubav
07. Ti nisi bila za mene
08. Tri sina junaka

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1983 - 2 - Zvezde narodne muzike - Najlepsi hitovi
Jugodisk BDN-036001. Lepotica grada - Saban Saulic
02. Htio si sam - Hanka Paldum
03. Mladi pa ludi - Jasar Ahmedovski
04. Nisi znao da me cuvas - Gordana Stojicevic
05. Lepo moje oko plavo - Saban Saulic
06. Kolibo mladosti moje - Bora Spuzic Kvaka
07. Necu da ti oprostaj dam - Hanka Paldum
08. Secanje - Novica Negovanovic
09. Zoranovo kolo - Mirko Kodic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1984 - Plave kose - Hitovi
ans.Dr.Stojkovica A1,A4,B1,ans.Mirka Kodica A2,A3,B2,B3,B4, Jugodisk BDN 047501. Plave kose
02. Sve sam s tobom izgubio
03. Stari druze, idemo dalje
04. Ne placi,duso
05. Od rakije caj
06. Sneg je opet Snezana
07. Svetlana
08. Miluju me tvoji prsti mali

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1985-1 - Kafanska noc
ork.Dragana Stojkovica Bosanca, Jugodisk LPD 0250, Cas. BDN 060001. Kafanska noc
02. Gordana
03. Vojnicka pesma
04. Zasto Ibre nema medju nama
05. Srecno ti bilo
06. Nocas mi se s tobom spava
07. Prikrascu se tebi pod prozore
08. Kraljice, srca moga
09. To mozes samo ti
10. Hvala ti za ljubav

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1985-2 - Nit pesme Sabana Saulica
Jugodisk BDN 065901. Prikrascu se tebi pod prozore - Saban Saulic
02. Za srca zaljubljena - Jasar Ahmedovski
03. Daj mi, daj mi tvoje obecanje - Safet Cimirotic
04. Svirajte nocas samo za nju - Dusan Milosavljevic
05. Andjelina - Jasar Ahmedovski
06. Volecu te kradom - Ljiljana Jovanovic Likana
07. Dobro dosla u moj zivot - Izet Hasanovic
08. Rade Krstic - Pamti moje oci - Nedostaje

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1986 - 1 - Kad bi casa znala
ork.Mirka Kodica, Jugodisk LPD 0303, Cas.BDN 082001. Kad bi casa znala
02. Dodji za bolje sutra
03. Nikom te ne dam
04. Majcina pesma
05. Ti si oluja
06. Laku noc ljubavi
07. Ti si za mene rodjena
08. Jos uvek sam isti
09. To je zena koju zelim
10. Lovacko ribolovacka pesma

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1986 - 2 - Biseri narodne muzike
Sarajevo-disk SBK 1187 - Vanredni album01. Ah, meraka u veceri rane
02. Sta cu kuci tako rano
03. Tuzno vjetri gorom viju
04. Gdje ces biti lijepa Kejo
05. Na djerdjefu vezak veze Fata
06. Na prijestolju sjedi sultan
07. Hej Munira, gdje ti je Muharem
08. Niz polje idu babo sejami
09. Nigdje zore ni bijela dana
10. Prosetali sabacki trgovici

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1986-3 - Pjesme za vasu dusu [ Toma Zdravkovic ]
Sarajevo Disk - ''Kaseton'' HadziciA1. Saban Saulic - Lijepi dani mog djetinjstva
A2. Saban Saulic - Kako si majko kako si oce
A3. Toma Zdravkovic - Idi zauvek
A4. Toma Zdravkovic - Kad se voli sto se rastaje
B1. Saban Saulic - Tuzno vetri gorom viju
B2. Saban Saulic - Ah meraka u veceri rane
B3. Toma Zdravkovic - Petlovi poje
B4. Toma Zdravkovic - Stojane sine

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1987 - 1 - Kralj boema veruje u ljubav
Sarajevo disk LP 0781, kas. SBK 018701. Verujem u ljubav
02. Zaljubljen sam majko (Hej, zivote umoran sam)
03. Svadbarska pesma
04. Ziveli
05. Kralj boema
06. Bol bolujem
07. Tri bokala za tri druga
08. Marijana
09. Nema vise fijakera
10. Gde je moj drug Misa

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1987 - 2 - Hitovi
A1,A3,B1,B2 - ork.Mirko Kodic,A2,A4,B3,B4 - ork.Dr.Stojkovic Bosanac, Jugodisk BDN 096001. Najlepsa zeno vremena svih
02. Plave kose
03. Kad bi casa znala
04. Ne placi duso
05. Lepotica grada
06. Ti si za mene rodjena
07. Kafanska noc
08. Nocas mi se s tobom spava

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1987 - 3 - Saban i prijatelji
Getex 01301. Meni je s tobom sreca obecana - Saban Saulic
02. Nek te u zdravlju zatekne pismo - Saban Saulic
03. Ljubim, ljubim - Saban Saulic
04. Sneg je opet,Snezana - Saban Saulic
05. Jedina moja - Saban Saulic
06. A gdje smo sada - Saban Saulic
07. Zanele me oci njene - Saban Saulic
08. Ko li mi te dade - Olivera Mikic
09. Ljubomora - Olivera Mikic
10. Volela i prastala - Olivera Mikic
11. Voli, il ne voli - Olivera Mikic
12. Kazi druze - Ifce
13. Nije moje srce kamen - Ifce
14. Stara ljubav nezaboravljena - Ifce
15. Nasa mala tajna - Ifce
16. Pitaju me - Svetlana Arsic Caca
17. Bekrija - Svetlana Arsic Caca
18. Ne kuni me lepa zeno - Saki
19. Krijem da te volim - Saki
20. Zoricina dusa ( Kolo ) - Mica Stanojevic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic 1988 - 1 - Vreme za zaljubljene
ork.Mirka Kodica, Jugodisk LPD 0477, kas. BDN 344401. Avantura
02. Vreme za zaljubljene
03. Pricuvaj se mala
04. Rodjena si za mene
05. Draga moja
06. Procvetala ljubicica
07. Ljubav je velika tajna
08. Prodje zivot kao san
09. Bolujem ti duso
10. Gledaju nas zagrljene

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1988 - 2 - Samo za nju
10.03.1988, ork.Zorana Djordjevica, Jugodisk LPD 0422, Cas BDN 326001. Samo za nju
02. Ti si meni i nemoc i moc
03. Kafanac
04. S tobom je sreca
05. Dajem ti sve
06. Duso moja, sreco moja
07. Ljubavi, veruj mi
08. Nocna ptico, varalico
09. Lek za dusu
10. Sanjam zenu s malisanom

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1988 - 3 - Raspevana jesen - Saban i prijatelji
nar.ork.RTB pod vodstvom Branimira Djokica, Jugodisk LPD 046901. Raspevana jesen - Saban Saulic
02. Seti me se - Sabina Brkic
03. Oci sam voleo njene - Dragisa Markovic
04. Sta bih ja bez tebe - Jasmina Nikoljic
05. Ti si moju ljubav krao - Ljiljana Bucalo
06. Vraticu se - Dejan Jeknic
07. Kako mene ne voleti - Sabina Kaltak
08. Sto me pitas,majko stara - Ivan Sumarevic
09. Nema je,nema - Dragan Acimovic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1989 - 1 - Ljubav je pesma i mnogo vise
ork.Mice Nikolica, Jugodisk LPD 0505, kas. BDN 358001. Hajde sreco moja
02. Ljubav je pesma i mnogo vise
03. Marina
04. Ljubavi vrati se
05. Voleo sam samo tebe
06. Izdrzi moj bol
07. Hej Jano, Jano
08. Otisla si tugo moja
09. Pijem i pevam
10. Zauvek srecni bili

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1989 - 2 - Dva galeba bela - Hitovi
RTB PGP NK 1046301. Dva galeba bela
02. Lepotica grada
03. Gledaju nas zagrljene
04. Prikrascu se tebi pod pendzere
05. Najljepsa zeno vremena svih
06. Pijem i pevam
07. Duso moja, sreco moja
08. S namerom dodjoh u veliki grad
09. Prodje zivot kao san
10. Pricuvaj se mala
11. Plave kose
12. Covek lutalica
13. Sudbina je moja u rukama njenim
14. Ne placi, dobri domacine

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1990 - 1 - Pomozi mi druze, pomozi mi brate
23.11.1990, Diskos LPD 20001599, Cas KD 3000 178401. Pomozi mi druze, pomozi mi brate
02. Sine
03. Prestacu da verujem u ljubav
04. Hej ljubavi nesebicna
05. Golubica
06. Eh, sto nisam lancic mali
07. Dve duse
08. Zasto nismo zajedno
09. Lelo djavole
10. Bolestan sam, a nije mi nista

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1990 - 2 - Ljubavna
Jugodisk BDN 383001. Ljubavi, vrati se
02. Prikrascu se tebi pod prozore
03. Odlazis, odlazis
04. Tebi ne mogu da kazem ne
05. Rodjena si za mene
06. Pijem i pevam
07. Bolujem ti, duso
08. Otisla si, tugo moja

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1990 - 3 - Hit pesma
RTB PGP, CD 203401. Dodji da ostarimo zajedno
02. Jedna lasta ne cini prolece
03. Uvenuce narcis beli
04. Ti si sada srecna
05. Zasto se ljubav za ljubav ne vraca
06. Bio sam pijanac
07. Sam za stolom jedan covek sedi
08. Ne pitaj me kako mi je druze
09. Dajte mi utjehu
10. Lepi dani mog detinjstva
11. Dva oka njena
12. Voleo sam tvoje plave oci
13. Gore pisma,svedoci ljubavi
14. Verovah ti
15. Jedna noc, jedna luda noc
16. Ti motiku a ja plug

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1990 - 4 - Hitovi
1990,Jugodisk,BDN 3829 -01. Hajde,sreco moja
02. Kad bi casa znala
03. Sneg je opet, Snezana
04. Meni je s tobom sreca obecana
05. Kafanska noc
06. Avantura
07. Ne placi duso
08. Plave kose

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1990 - 5 - Jasar, Ljuba i Saban - Najlepse pesme
Jugodisk-YCD 07001. Ceo grad je plakap za nama - Jasar Ahmedovski
02. Da li si slobodna veceras - Jasar Ahmedovski
03. Decak zaljubljeni - Jasar Ahmedovski
04. Jednoj zeni za secanje dugo - Jasar Ahmedovski
05. Za srca zaljubljena - Jasar Ahmedovski
06. Zaboravi broj mog telefona - Jasar Ahmedovski
07. Bogovi zemljom hode - Ljuba Alicic
08. Placi, al digni glavu - Ljuba Alicic
09. Placite sa mnom jesenje kise - Ljuba Alicic
10. Samo ona moze u zivot da me vrati - Ljuba Alicic
11. Ti i ja - Ljuba Alicic
12. Ti ne licis ni na jednu - Ljuba Alicioc
13. Andjeoska vrata - Saban Saulic
14. Avantura - Saban Saulic
15. Bio sam pijanac - Saban Saulic
16. Kafanska noc - Saban Saulic
17. Uvenuce narcis beli - Saban Saulic
18. Vreme za zaljubljene - Saban Saulic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic 1992 - Andjeoska vrata
ork.Mice Nikolica, PX 412001. Opasna si kao kobra
02. Nema smrti od sudnjega dana
03. Znam ti bolnu tacku
04. Da je tu
05. Bio sam pijanac
06. Andjeoska vrata
07. Uvenuce narcis beli
08. I prosio bi s njom
09. Pesmo moja nepevana
10. Cija li je ono mala

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1994-1 - Ljubavna drama
ork.Mice Nikolica, EMBEX - MBCD 001, Lp C 03947, Cas EMBEX MB 100, Cas PGP RTS 50575101. Ljubav nije dug
02. Hajde mala da pravimo lom
03. Majko sve ti oprostam
04. Moja nevero
05. U nadanju zivi se i mre
06. Pijem a nisam pijanica
07. Ljubavna drama
08. Ne cekaj skitnicu
09. Srno moja
10. Ruza nebeska
11. Nema sela bez seljaka
12. Privlacis me

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1994 - 2 - Saban i Jasar - Hitovi
Jugodisk BDN 0474 - Kompilacija01. Saban Saulic - Lepo moje oko plavo
02. Saban Saulic - Ljubim, ljubim
03. Saban Saulic - Najlepsa zeno vremena svih
04. Saban Saulic - Dve su zene ispred mene
05. Jasar Ahmedovski - Jednoj zeni za secanje dugo
06. Jasar Ahmedovski - Za srca zaljubljena
07. Jasar Ahmedovski - Kad odrastem zenicu te
08. Jasar Ahmedovski - Mladi pa ludi

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1995 - 1 - Volim da volim
ans. Mice Nikolica, ZaM CD 049, kas. ZaM & Fivet A 04901. Devojcice moja
02. Hocu s tobom parce raja
03. Ljubavno ludilo
04. Volim da volim
05. Ko je taj
06. O njoj se prica svasta
07. Takav je Kole
08. Tvoja jakna
09. Ja nisam andjeo
10. Volim te vise od sebe

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1995 - 2 - Verovah ti
- 1990,CDL 95104 -01. Verovah ti
02. Dodi za bolje sutra
03. Vidjas li mi staru ljubav
04. Tri bokala za tri druga
05. Odlazis, odlazis
06. Samo za nju
07. Ziveli
08. Ne placi duso
09. Ljubav je velika tajna
10. Dva galeba bela

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1995 - 3 - Dva galeba bela
Lazarevic Production01. Dva galeba bela
02. Dodji da ostarimo zajedno
03. Sanela, Sanela
04. Lepi dani mog detinjstva
05. Ti si sada srecna
06. Necu zbog nje da se kajem
07. Kad vreme ucini svoje
08. Verovah ti

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1995 - 4 - Dodji da ostarimo zajedno
Lazarevic Prodiction CD L9510301 - Dodji da ostarimo zajedno
02 - Gore pisma, svedoci ljubavi
03 - Jos uvek sam onaj isti
04 - Duso moja, sreco moja
05 - Verujem u ljubav
06 - Stari kocijas
07 - Ako me trazis
08 - Ja necu nista podeljeno
09 - Nocna ptico, varalico
10 - Meni je s tobom sreca obecana

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1995 - 5 - Voleo sam samo tebe
Produkcija Lazarevic GmbH, Wien CD L 9510601. Voleo sam samo tebe
02. Hej, Jano Jano
03. Zasto nismo zajedno
04. Lelo, djavole
05. Lek za dusu
06. Tvoja jakna
07. Hajdemo nekud iz ovog grada
08. Hej zivote moja reko
09. Dodji za bolje sutra
10. Jedna lasta ne cini prolece

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1996 - 1 - Tebi, koja si otisla
Lazarevic CD L96143, ZAM CD 08501. Tebi, koja si otisla
02. Ona voli zivot
03. Kada tebe nema
04. Jednu noc si drugom dala
05. Smeker
06. Lj od ljbubavi
07. Ne gledaj u meni pijanca i slabica
08. Anka
09. Eh da nije san
10. Kolovodja djavo

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1996 - 2 - Od srca
- 1996,ork.Darka Markovica,Diskos - KD 3000 2211 -01. Oprosti mi nano
02. Milke duso
03. Sirotan
04. Oj, moja ruzo rumena
05. Hocemo li u Sabac na vasar
06. Kad moja mladost prodje
07. Sestra brata kani na vecera
08. Idem kuci, a vec zora

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1996 - 3 - Dajte mi utjehu
- 1996,Lazarevic Produkcion-AK 075 -01. Bio sam pijanac
02. Nije on covek za tebe
03. Zbog neverstva jedne zene
04. Pomozi mi druze, pomozi mi brate
05. Sine
06. Nikad joj oprostiti necu
07. Prestacu da verujem u ljubav
08. Hej, ljubavi nesebicna
09. Kako si majko, kako si oce
10. Eh, sto nisam lancic mali
11. Golubica
12. Dajte mi utjehu

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1997 - 1 - Ljubav je slatka robija
- 1997,ork.Mice Nikolica,Renome-Cd ?,Cas PGP RTS 508981 -01. Ljubav je slatka robija
02. Sve mi uzmi, dusu nemoj
03. Dado moja, Dado
04. Princ na konju belom
05. Kradljivac
06. Hajde moja vilo
07. Uzbudii me
08. Nikad robom
09. O Ilda
10. Ako si more bicu ti brod

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1997 - 2 - Jedna lasta ne cini prolece
Lazarevic Prodiction CD L9715201. Jedna lasta ne cini prolece
02. Sve sam s tobom izgubio
03. Stari druze, idemo dalje
04. Dve su zene ispred mene
05. Sneg je opet, Snezana
06. Sumadijski caj [ Od rakije caj ]
07. Ja u Sabac nocas idem
08. Opasna si kao kobra
09. Gordana
10. Plave kose
11. Vrati se zeno mladosti moje [ Danima te cekam ]
12. Jos uvek sam isti
13. Vidjas li mi staru majku
14. Ti si sada srecna

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1997 - 3 - Najlepse pesme 101. Uvenuce narcis beli
02. Tebi ne mogu da kazem ne
03. Plave kose
04. Srecno ti bilo
05. Ti si oluja
06. Lepotice grada
07. Vidjas li mi staru ljubav
08. Ja sam nasem sinu i otac i majka
09. Jos uvek sam isti
10. Ljubavi, veruj mi
11. Gordana
12. Dajem ti sve
13. Ti nisi bila za mene
14. Vreme za zaljubljene
15. Prodje zivot kao san
16. Lepo moje oko plavo
17. Dve su zene ispred mene
18. Miluju me tvoji prsti mali
19. Ljubav je pesma i mnogo vise
20. Izdrzi moj bol

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1997 - 3 - Najljepse pesme 2
Jugodisk CD - 07001. Andjeoska vrata
02. Majcina pesma
03. Ljubavi, vrati se
04. Ne placi duso
05. Stari druze, idemo dalje
06. Najlepsa zeno vremena svih
07. Prikrascu se tebi pod prozore
08. Sneg je opet, Snezana
09. Samo za nju
10. Hej, Jano, Jano
11. Lek za dusu
12. Ako me trazis
13. Kraljice srca mog
14. To je zena koju zelim
15. Avantura
16. Pijem i pevam
17. Gledaju nas zagrljene
18. Procvetala ljubicica
19. Kafanac

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic 1997 - 3 - Najlepse pesme 301. Bio sam pijanac
02. Meni je s tobom sreca obecana
03. A gde smo sada
04. Sve sam s tobom izgubio
05. Velika je sreci cena
06. Svetlana
07. Laku noc ljubavi
08. Opasna si kao kobra
09. Nema smrti do sudjena dana
10. Ljubav je velika tajna
11. Odlazis, odlazis
12. Otisla si, tugo moja
13. Kafanska noc
14. Kad bi casa znala
15. Hajde sreco moja
16. Ti si za mene rodjena
17. Znam ti bolnu tacku
18. Dodji za bolje sutra
19. Pesmo moja nepevana

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1998 - Tebe da zaboravim
- 1998,ork.Mice Nikolica,ZaM Fivet Cd 229,Cas ZaM AK 001 -01. Tebe da zaboravim
02. Srce je moje tvrdjava
03. Da nemas drugog
04. Odem, ti me vratis
05. Kume brate
06. Njeno velicanstvo zena
07. Kazni boze jednu zenu
08. Nestali su dani srece

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1999 - 1 - Bojana - Za novi milenijum
-1999,ork.Mica Nikolic,Halix records MC 061 -01. Bojana
02. Verovo sam tebi
03. Voleo sam te
04. Idi, idi
05. Dva dana se svadjamo
06. Lubav, samo ljubav
07. Raj Boziji
08. Maro duso

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1999 - 2 - Najbolji hitovi diskosa
- 1999,Diskos-CDD 9-5000 -01. Voleo sam devojku iz grada - Miroslav Ilic
02. Odakle si sele - Zorica Brunclik
03. Siromah sam, al volim da zivim - Tozovac
04. A gdje smo ja i ti - Vera Nesic
05. Lepi dani mog detinjstva - Saban Saulic
06. Dosli dani, rastasmo se sami - Ana Bekuta
07. Rado, lepa Rado - Era Ojdanic
08. Ko ostavlja ruze - Jelena Brocic
09. Nema slave bez Morave - Sveta Tomic
10. Carapanka - Vera Nesic
11. Selo moje, zavicaju mio - Miroslav Ilic
12. Rasiri ruke o majko stara - Zorica Brunclik
13. Nek me ne zaborave, devojke sa Morave - Srecko Jovovic
14. Eh, sto nisam ruza - Dusica Mladenovic
15. Cica pece rakiju - Tozovac
16. Kiso ,tiho padaj - Branka Stanarcic
17. Most do zavicaja - Nedeljko Bilkic
18. Oj, Milice cobanice - Era Ojdanic
19. Volela si karanfile bele - Angel Dimov

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1999-3 - Jasar, Ljuba, Saban
Jugodisk YCD 07001. Jednoj zeni za secanje - Jasar Ahmedovski
02. Zaboravi broj mog telefona - Jasar Ahmedovski
03. Da li si slobodna veceras - Jasar Ahmedovski
04. Decak zaljubljeni - Jasar Ahmedovski
05. Ceo grad je plakao za nama - Jasar Ahmedovski
06. Za srca zaljubljena - Jasar Ahmedovski
07. Placi, al' digni glavu - Ljuba Alicic
08. Ti ne licis ni na jednu - Ljuba Alicic
09. Placite samnom, jesenje kise - Ljuba Alicic
10. Bogovi zemljom hode - Ljuba Alicic
11. Samo ona moze u zivot da me vrati - Ljuba Alicic
12. Ti i ja - Ljuba Alicic
13. Kafanska noc - Saban Saulic
14. Avantura - Saban Saulic
15. Vreme za zaljubljene - Saban Saulic
16. Andjeoska vrata - Saban Saulic
17. Uvenuce narcis beli - Saban Saulic
18. Bio sam pijanac - Saban Saulic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 1999-4 - 16 velikih hitova
NTMC 050, Beograd Disk CD 203401. Dodji da ostarimo zajedno
02. Jedna lasta ne cini prolece
03. Uvenuce narcis beli
04. Ti si sada srecna
05. Zasto se ljubav, za ljubav ne vraca
06. Bio sam pijanac
07. Sam za stolom jedan covek sedi
08. Ne pitaj me kako mi je druze
09. Dajte mi utjehu
10. Lepi dani mog detinjstva
11. Dva oka njena
12. Voleo sam tvoje plave oci
13. Gore pisma, svedoci ljubavi
14. Verovah ti
15. Jedna noc, jedna luda noc
16. Ti motiku, a ja plug

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2000 - 1 - Hitovi 1
- 1990,Diskos-CDD 20177 -01. Uvenuce narcis beli
02. Svetlana
03. Verovah ti
04. Zasto se ljubav za ljubav ne vraca
05. Dva oka njena
06. Dajte mi utjehu
07. Zanele me oci njene
08. Jedna lasta ne cini prolece
09. Ti si sada srecna
10. Sam za stolom jedan covek sedi
11. Pomozi mi druze, pomozi mi brate
12. Ljubav je velika tajna
13. Kafanska noc
14. Avantura
15. Prevarih se, izgubih te
16. Nocas mi se s tobom spava
17. Dodji za bolje sutra
18. Hajde sreco moja

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2000 - 2 - Hitovi 2
- 2000,Diskos-CDD 20178 -01. Odlazis, odlazis
02. Meni je s tobom sreca obecana
03. Bio sam pijanac
04. Opasna si kao kobra
05. Hej Jano, Jano
06. Gordana
07. Lepo moje oko plavo
08. Eh sto nisam lancic mali
09. Sve sam s tobom izgubio
10. Ako me trazis
11. Vreme za zaljubljene
12. Kraljice, moga srca
13. Tebi ne mogu da kazem ne
14. Ljubav je pesma i mnogo vise
15. Kad bi casa znala
16. Dve su zene ispred mene
17. Da je tu
18. Miluju me tvoji prsti mali
19. Necu zbog nje da se kajem
20. Kad vreme ucini svoje

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2000 - 3 - Balade
- 2000.HI-FI Centar-CDD 201 79 -01. Dodji da ostarimo zajedno
02. Dva galeba bela
03. Sneg je opet, Snezana
04. A gde smo sada
05. Sanela
06. Samo za nju
07. Vidjas li mi staru ljubav
08. Andjeoska vrata
09. Ne placi duso
10. Laku noc, ljubavi
11. Sine
12. Lepi dani mog detinjstva
13. Srecno ti bilo
14. S tobom je sreca
15. Otisla si tugo moja
16. Ljubavi, veruj mi
17. Nema smrti do sudjena dana
18. Ljubavi, vrati se

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2001-1 - Nema nista majko od tvoga veselja
-2001,Grand Produkcion-Cd 109 -01. Eno, eno
02. Nema nista majko od tvoga veselja
03. Neobicna kao ti
04. Elena
05. Samo neka Cira svira
06. Moja malena
07. Pati, veni k'o svi ostavljeni
08. Sejo moja
09. Srce si mi ukrala
10. Ana

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2001-2 - Kafanski urnebes
- 2001,T.Pics-CD 2158 -01. Bora Spuzic Kvaka - Podjimo u krcmu staru
02. Saban Saulic - Bio sam pijanac
03. Vesna Zmijanac - Kraljica tuge
04. Zoran Kalezic - Sta ce meni vino
05. Sinan Sakic - Na stolu prazne case
06. Snezana Djurisic - Sve je proslo medju nama
07. Milos Milosevic - Oci su moje mutne od dima
08. Predrag Zivkovic Tozovac - Ovamo cigani
09. Nedeljko Bilkic - Krcma u planini
10. Ana Bekuta - Veseljak
11. Saban Saulic - Sam za stolom jedan covek sedi
12. Miroslav Ilic - Zoves me na vino
13. Aleksandar Sarijevski - Kao sto je ta casa
14. Vera Ivkovic - Sta ce mi salvare
15. Dragan Kojic Keba - Neka ide do djavola
16. Zorica Brunclik - Celog zivota zalim za tobom

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2001 - 3 - Zlatni glasovi
PGP RTS - 101. Srce je moje violina - Lepa Lukic
02. Ja mlad pijem noci - Nedeljko Bilkic
03. Treba mi rame tvoje - Nada Topcagic
04. Ruzo moja, najmiliji cvete - Jasar Ahmedovski
05. Zasto te toliko volim - Snezana Savic
06. Najlepsa si kad se smejes - Miroslav Ilic
07. Takni me, takni - Snezana Babic Sneki
08. Nek mi bude zadnja casa - Haris Dzinovic
09. Placem ja, places ti - Biljana Jevtic
10. Ne verujem lepim zenama - Slavko Banjac
11. Dusu si mi opio - Dragana Mirkovic
12. Tako, tako, samo tako - Milos Bojanic
13. Kad zamirisu jorgovani - Vesna Zmijanac i Merlin
14. Sliku tvoju ljubim - Toma Zdravkovic
15. Otkopcano jelece - Zorica Brunclik
16. Tebi za ljubav - Radisa Urosevic
17. Zbog tebe - Merima Njegomir
18. Selo moje malo - Milan Babic
19. Lek za dusu - Saban Saulic i Gorica Ilic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic 2001 - 4 - Zlatni glasovi PGP RTS - 201. Tozovac - Skeledzijo na moravi
02. Snezana Djurisic - Mala soba tri sa tri
03. Marinko Rokvic - Ako Me Jos Volis
04. Vera Matovic - Hajde da se budimo u dvoje
05. Saban Saulic - Moj zivote drug mi nisi bio
06. Vasilija Radojcic - Mito bekrijo
07. Cune - Dunave moje more
08. Silvana Armenulic - Samo njega sanjam
09. Safet Isovic - Stara staza
10. Olivera Katarina - Alaj mi je veceras po volji
11. Muharem Serbezovski - Placi violino
12. Ceca - Pustite me da ga vidim
13. Rade Petrovic - Moja familija
14. Lepa Brena - Okreces mi ledja
15. Bora Spuzic Kvaka - Tajna
16. Zorica Brunclik - Zbogom moja ljubavi
17. Ljubo Keselj - Nisi sejo list bez gore
18. Ana Bekuta - Rano moja
19. Nino - Za proslu ljubav

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2001-5 - Zlatni glasovi PGP RTS - 301. Ceca - Sta je to u tvojim venama
02. Ceca - Lako je tebi
03. Saban Saulic - Dva oka njena
04. Saban Saulic - Kako si majko, kako si oce
05. Vida Pavlovic - Ostala je pesma moja
06. Vida Pavlovic - Gledala sam sa prozora
07. Marinko Rokvic - Polomio vetar grane
08. Marinko Rokvic - Potrazicu oci nesto zelenije
09. Lepa Lukic - Pesmo moja stara
10. Lepa Lukic - Ne pitaj me
11. Muharem Serbezovski - Cija li si
12. Muharem Serbezovski - Zasto su ti kose pobelele druze
13. Vesna Zmijanac - Crne oci
15. Nedzad Salkovic - Ne klepeci nanulama
16. Nedzad Salkovic - Ja imam samo pjesmu
17. Ana Bekuta - Ja nisam rodjena da zivim sama
18. Ana Bekuta - Stani, stani zoro

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2002 - Kralj i sluga
- 2002,Grand Produkcion-Cd 183 -01. Kralj i sluga
02. Gde ste braco pijanci
03. Daj mi Boze
04. Moja maljanka
05. Ti me varas najbolje
06. Mogu da te kunu
07. Ona mi je svo bogastvo
08. Lepotica, sirotica

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2003-1 - Sadrvani
- 2003,ork.Mica Nikolic,Grand Produkcion-Cd 256 -01. Slazi da volis me
02. Sadrvani
03. Ima pravde, ima Boga
04. Cekanje me razbolelo
05. Sa mnom spavas, njega sanjas
06. Zena bez grehova
07. Nebeski sudija
08. Ciganka pesmu pevala

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2003-2 - Folk legende
Jugodisk Goraton CD 04101. Toma Zdravkovic - Zaboravljam pesmu
02. Saban Saulic - Sneg je opet, Snezana
03. Lepa Lukic - Caj za dvoje
04. Nedeljko Bilkic - Krcma u planini
05. Ljuba Alicic - Placite sa mnom jesenje kise
06. Bora Spuzic Kvaka - Za sina da nadjem majku
07. Jasar Ahmedovski - Jednoj zeni za secanje dugo
08. Predrag Gojkovic Cune - Zapevajte pesme stare
09. Muharem Serbezovski - Za vencanim stolom
10. Toma Zdravkovic - E moj brate
11. Nedeljko Bilkic - U ljepom, starom, gradu Visegradu
12. Predrag Gojkovic Cune - Janjicar
13. Angel Dimov - Dva prstena, dva svedoka
14. Ljuba Alicic - Zivot mi se zamerio
15. Saban Saulic - Ne placi duso
16. Muharem Serbezovski - Zasto su ti kose, pobelele druze

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2003-3 - Kafanske balade - CD 1
HI FI Centar 2019901. Kukavica - Ceca
02. Ostaricu, necu znati - Haris Dzinovic
03. Sta ce mi zivot - Silvana Armenulic
04. Sneg je opet, Snezana - Saban Saulic
05. Danka - Toma Zdravkovic
06. O da li znas - Dragana Mirkovic
07. Rano je za tugu - Haris Dzinovic
08. Cetrdesete - Legende
09. Dva galeba bela - Saban Saulic
10. Ne veruj - Legende
11. Pijem da je zaboravim - Hasim Kucuk Hoki
12. Ostala je samo uspomena - Toma Zdravkovic
13. Srce gori jer te voli - Silvana Armenulic
14. Lihnida - Miki Jevremovic
15. Beograd - Ceca
16. Placite sa mnom jesenje kise - Ljuba Alicic
17. Nema kajanja - Hanka Paldum
18. Sve je postalo pepeo i dim - Sinan Sakic
19. Golube - Lepa Brena

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2003-4 - Kafanske balade - CD 2
HI FI Centar CD 2020401. Sipajte mi jos jedan viski - Zeljko Samardzic
02. Zuta ruza - Aca Lukas
03. Jesu l dunje procvale - Haris Dzinovic
04. Nedelja - Dzej Ramadanovski
05. Lipe cvatu -Aca Lukas
06. Pijem - Miki Jevremovic
07. Idi dok si mlad - Ceca
08. Dobar dan, tugo - Zeljko Samardzic
09. Ko na grani jabuja - Zeljko Sasic i Ceca
10. Umoran sam od zivota - Toma Zdravkovic
11. Zasto su ti kose pobelele druze - Muharem Serbezovski
12. Dodji da ostarimo zajedno - Saban Saulic
13. Pusti me - Haris Dzinovic
14. Danka - Toma Zdravkovic
15. Cija li si - Muharem Serbezovski
16. Mala - Ljuba Alicic
17. Oprosti mi suze - Ceca
18. Milo moje, sto te nema - Dragana Mirkovic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2003-5 - Kafanske balade - CD 3
Jugodisk, HI FI Centar01. Gde cu sad moja ruzo - Dzej Ramadanovski
02. Ne mogu ti prici - Boban Zdravkovic
03. Nije meni - Nino
04. Sve je isto, samo pesme nisu - Kuki
05. Kazi mi Sunce moje - Dragana Mirkovic
06. Tebi je lako - Vesna Zmijanac
07. Ima dana i kafana - Esad Plavi
08. Pustila sam da me dira - Viki
09. Tugo moja - Haris Dzinovic
10. Za sina da nadjem majku, ne mogu nikada - Kvaka
11. Sta sam ti kriva zivote - Biljana Jevtic
12. Kako srcu da nadjem lek - Gordana Stoicevic
13. Ti ne licis ni na jednu - Ljuba Alicic
14. Nocima nema kraja - Enes Begovic
15. Nema smrti do sudjena dana - Saban Saulic
16. Mace moje lazljivo - Jasmin Muharemovic
17. Volela me jedna Esma - Halid Beslic
18. Rane moje - Vesna Djokovic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2004-1 - Hitovi i dve nove pesme
- 1994,ZaM-NPCD 033 -01. Postelja [ Nova pesma ]
02. Sa njom sve [ Nova pesma ]
03. Ljubavno ludilo
04. Ona voli zivot
05. Maro duso
06. Kume, brate
07. Tebe da zaboravim
08. Idi, idi oprosticu
09. Bojana
10. Srce je moje tvrdjava
11. O njoj se prica svasta
12. Devojcice moja
13. Da nemas drugoga
14. Tebi, koja si otisla
15. Kolovodja djavo
16. Takav je kole
17. Kazni Boze jednu zenu
18. Verovao sam ti
19. Smeker
20. Njeno velicanstvo zena

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2004-2 - 4 Kralja - Saban, Mitar, Jasar i Mile - CD1
Grand ProductionCD 297-101. Mile Kitic - Plava ciganka
02. Saban Saulic - Nema nista majko od tvoga veselja
03. Mitar Miric - Pomirenje
04. Jasar Ahmedovski - Ne bilo mi sto mi majika misli
05. Mile Kitic - Do srece daleko
06. Saban Saulic - Moja malena
07. Mitar Miric - Zbogom mrvice moja
08. Jasar Ahmedovski - Tri godine
09. Mile Kitic - Zasto bas ti
10. Saban Saulic - Ima pravde, ima Boga
11. Mitar Miric - Ne svani zoro
12. Jasar Ahmedovski - Pozdravi je druze stari
13. Mile Kitic - Svi su tu
14. Saban Saulic - Kralj i sluga
15. Mitar Miric - Nekad sam i ja voleo
16. Jasar Ahmedovski - Plavo
17. Mile Kitic - Smejem se a place mi se
18. Saban Saulic - Daj mi Boze
19. Mitar Miric - Samo kazi
20. Jasar Ahmedovski - Burma

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2004-3 - 4 Kralja - Saban, Mita,r, Jasar i Mile - CD2
Grand Production CD 297-201. Jasar Ahmedovski - Koja zena prokle mene
02. Mitar Miric - Spijuni su medju nama
03. Saban Saulic - Ti me varas najbolje
04. Mile Kitic - Zlato, srebro, dukati
05. Jasar Ahmedovski - Ta je zena volela me
06. Mitar Miric - Cigance
07. Saban Saulic - Cekanje me razbolelo
08. Mile Kitic - Budala
09. Jasar Ahmedovski - Sta zadrma kao grom
10. Mitar Miric - Gledam Drinu
11. Saban Saulic - Slazi da volis me
12. Mile Kitic - Zemljotres
13. Jasar Ahmedovski - Zakon si za moju dusu
14. Mitar Miric - Okreni se ljubavi
15. Saban Saulic - Sa mnom spavas, njega sanjas
16. Mile Kitic - Tako ti i treba
17. Jasar Ahmedovski - Zauvek si ostala u meni
18. Mitar Miric - Ni Za sto godina
19. Saban Saulic - Eno, eno
20. Mile Kitic - Tri zivota

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
dragansd84

dragansd84

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
19.522
Saban Saulic 2005 - Telo uz telo
- 2005,Grand Produkcion-CD 357 -01. Telo uz telo
02. Mala
03. Ako imam pravo
04. Sve na svoje
05. Virus
06. Zemljo moja
07. Kofer sam spremio
08. Volim s drustvom da popijem

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2006 - 1 - Bogati siromah
-2006,ork.Darka Markovica,PGP RTS CD-407093 -01. Bogati siromah
02. Snosti
03. Ide Mile
04. Daleko je Sunce
05. Cveta
06. Zavicajna pesma
07. Ajd idemo Rado
08. Koliko je sirom sveta

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2006 - 2 - Suvenir narodne pesme i sevdalinke01. Ah meraka u veceri rane
02 .Oprosti mi nano
03. Kada moja mladost prodje
04. Oj, moja, ruzo rumena
05. Sta cu kuci tako rano
06. Sestra brata kani na vecera
07. Idem kuci a vec zora
08. Hocemo li u Sabac na vasar
09. Sirotan
10. Milke duso
11. Hej Munira dje ti je Muharem
12. Na djerdjefu vezak vezla Fata
13. Tuzno vetri gorom viju
14. Nigde zore ni bela dana
15. Niz polje idu babo sejmeni
16. Prosetali sabacki trgovci
17. Gde ces biti lepa kejo
18. Prikscu se tebi pod prozore
19. Na prestolu sedi sultan
20. Lepi dani mog detinstva
21. Ne placi duso

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2007 - 1 - Gold hitovi - CD 101. Odlazis, odlazis
02. Gordana
03. Ako me trazis
04. Uvenuce narcis beli [ Stara verzija ]
05. Sneg je opet, Snezana
06. Andjeoska vrata
07. Kraljice srca moga
08. Verujem u ljubav
09. Uvenuce narcis beli [ Nova verzija ]
10. Tebi ne mogu da kazem ne
11. Hajde mala da pravimo lom
12. Sanela
13. Mariana
14. Voleo sam te
15. Njeno velicanstvo zena
16. Ti me varas najbolje
17. Kralj boema
18. Dodji da ostarimo zajedno
19. Ti si oluja
20. Dva galeba bela

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2007 - 2 - Gold hitovi - CD 201. Samo mene volela si lazno
02. Poznao bih te medju hiljadu zena
03. Nije on covek za tebe
04. Sam za stolom jedan covek sjedi
05. Nemoj pogled da sakrivas
06. Ljubav nije dug
07. Bio sam pijanac
08. Dajte mi utjehu
09. Svrati rece covek
10. Jedna lasta ne cini prolece
11. S namerom dodjoh u veliki grad
12. Moj zivote, drug mi nisi bio
13. Nikad joj oprostiti necu
14. Sjecam se te zene
15. Danima te cekam
16. Zbog tebe sam postao takav
17. U nadanju zivi se i mre
18. Tamo kod najdaljih brda
19. Srno moja malena

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2007 - 3 - Koncert extra - Uzivo
- 2007,Lazarevic Produkcion Cd01. Slatka vecera
02. Zajdi, zajdi
03. Verujem u ljubav
04. Uvenuce nacis beli
05. Odlazis, odlazis
06. Danima te cekam
07. Eh sto nisam lancic mali
08. Gordana
09. Privlacias me
10. Samo mene volela si lazno
11. Srno moja malena
12. Sanela
13. Ti nisi takva
14. Zeleo sam da te zaboravim
15. Hajde sreco moja
16. Tri sina junaka
17. Odlazis, odlazis

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2007-4 - Bogati siromah - CD
Hayat Production CD 06501. Bogati siromah
02. Snosti
03. Ide Mile
04. Daleko je sunce
05. Cveta
06. Zavicajna pesma
07. Ajd' idemo Rado
08. Koliko je sirom sveta

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2008 - 1 - Milicu, Stojan voleo
- 2008,Mega Sound CD 000027 -01. Milicu, Stojan voleo
02. Znam ja, zna Novi Sad
03. Prolete mladost
04. Sto dalje od mene
05. Sesir
06. Mihajlo
07. Tebi Rada, meni Seherzada (duet Sasa Matic)
08. Zivot te naucio
09. Ma, ko si ti

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2008 - 2 - Najveci hitovi - CD 1
Ciklus Od 5 CD - Najveci hitovi

Saban Saulic 2008 - 2 - Najveci hitovi - CD 1
- 2008,Jugodisk EX CD 010 -01. Bio sam pijanac
02. Miluju me tvoji prsti mali
03. Uvenuce narcis beli
04. Nema smrti do sudjena dana
05. Opasna si kao kobra
06. Znam ti bolnu tacku
07. Da je tu
08. Andjeoska vrata
09. I prosio bi s njom
10. Pesmo moja nepevana
11. Cija li je ono mala
12. Sve sam s tobom izgubio
13. Velika je sreci cena
14. To je bila ljubav
15. Ja sam nasem sinu i otac i majka
16. Dodji nam sine u goste
17. Svetlana
18. Lepo moje oko plavo
19. Dve su zene ispred mene

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2008 - 3 - Najveci hitovi - CD 2
Judodisk EXCD 01101. Kafanska noc
02. Gordana
01. Prodje zivot kao san
04. Avantura
05. Ljubav je velika tajna
06. Zasto Ibre nema medju nama
07. Nocas mi se s tobom ne spava
08. Prikrascu se tebi pod prozore
09. Kraljice srca mog
10. To mozes samo ti
11. Hvala ti za ljubav
12. Vreme za zaljubljene
13. Pricuvaj se mala
14. Rodjena si za mene
15. Draga moja
16. Vojnicka pesma
17. Bolujem ti duso
18. Gledaju nas zagrljene

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2008 - 4 - Najveci hitovi - CD 3
Jugodisk EXCD 01201. Hajde sreco moja
02. Hej, Jano, Jano
03. Izdrzi moj bol
04. Omer i Merima
05. Nek te u zdravlju zatekne pismo
06. Ljubim, ljubim
07. Sneg je opet, Snezana
08. Jedina moja
09. A gde smo sada
10. Zanele me oci njene
11. Srecno ti bilo
12. Ljubav je pesma i mnogo vise
13. Marina
14. Ljubavi vrati se
15. Voleo sam samo tebe
16. Otisla si tugo moja
17. Pijem i pevam
18. Zauvek srecni bili

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2008 - 5 - Najveci hitovi - CD 4
Jugodisk EXCD 01301. Samo za nju
02. Tebi ne mogu da kazem ne
03. Odlazis, odlazis
04. Prevarih se, izgubih te
05. Ti si meni i nemoc i moc
06. Kafanac
07. S tobom je sreca
08. Dajem ti sve
09. Duso moja, sreco moja
10. Ljubavi, veruj mi
11. Nocna ptico, varalico
12. Lek za dusu
13. Sanajm zenu s malisanom
14. Ne palci duso
15. Ako me trazis
16. Vidjas li mi staru ljubav
17. Ti nisi bila za mene
18. Tri sina junaka

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2008 - 6 - Najveci hitovi - CD 501. Kad bi casa znala
02. Dodji za bolje sutra
03. Svetlana
04. Nikom te ne dam
05. Majcina pesma
06. Ti si oluja
07. Laku noc, ljubavi
08. Ti si za mene rodjena
09. Jos uvek sam onaj isti
10. To je zena koju zelim
11. Lovacko ribolovacka pesma
12. Procvetala ljubicica
13. To je bila ljubav
14. Ne placi, dobri domacine
15. Voleo sam samo tebe
16. Verujem u ljubav
17. Plave kose
18. Meni je s tobom sreca obecana

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Saban Saulic 2008 - 7 - Hitovi za sva vremena - Vol .2
- 2008,Sarajevo Disk-CD 2134 -01. Op kalo cuprikalo - Mile Kitic
02. Marija - Mladen Tomic
03. Prva ljubav, slatko pice - Sejo Pitic
04. Ceznja - Hanka Paldum
05. Crne kose - Hanka Paldum
06. Mirjana - Mile Kitic
07. Sad mi trebas - Rizo Hamidovic
08. Otvori karte Ciganko - Rizo Hamidovic
09. Marijana - Saban Saulic
10. Svadbarska pesma - Saban Saulic
11. Tri bokala za tri druga - Saban Saulic
12. Aldijana - Mile Kitic
13. Jedna ljubav u decembru - Muriz Kurudzija
14. Jasmina - Serif Konjevic
15. Zagrli me, zagrl me - Serif Konjevic

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Top