Sa šestog sprata pala u šaht

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.300
Sa šestog sprata pala u šaht

U ulici Radovana Simića žena je pala sa šestog sprata u šaht i teško je povređena. U saobraćajnoj nesreći kod Rušnja poginuo mladić.

v167265p0.jpg


Hitna pomoć je, prema rečima portparola dr Nade Macure u 00.36 sati dobila poziv da se na magistrali kod Orlovače dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a dve povređene, od kojih je jedna sa politraumom prebačena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Mladić (21) je podlegao povredama, a nesreća se dogodila kada je vozilo marke BMV udarilo u kamion. Istraga će utvrditi pojedinosti o ovoj saobraćajnoj nesreći, istakli su u Upravi saobraćajne policije.

Prema rečima Macure u 03.22 časova Hitnoj pomoći upućen je poziv da je u Radovana Simića ženska osoba pala sa šestog sprata u šaht i teže povređena, sa politraumom prebačena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je u 21.02 sati dobila poziv da se u Ulici Jurija Gagarina dogodila tuča u kojoj je jedna osoba dobila ubod nožem i prelom nosa, a prethodno je u 20.20 upućen poziv da je na obilaznici na Ostružnici jedna osoba lakše povređena i prebačena je u Urgentni centar

Hitna pomoć je u protekla 24 časa obavila 186 lekarskih intervencija od kojih 64 na javnom mestu, a noćas 89, od kojih je 18 bilo na javnom mestu.

Dr Macura je savetovala hroničnim bolesnicima polučasnovnu šetnju, da izbegavaju fizičke napore i oprez u saobraćaju.Izvor: Tanjug
 
Top