Ribar pronašao prst u utrobi pastrmke

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Ribar pronašao prst u utrobi pastrmke, na osnovu otiska otkriven "vlasnik"

Dok je čistio pastrmku koju je upecao na jezeru Prist u Ajdahu, ribar po imenu Nolan Kelvin doživeo je neprijatno iznenađenje. U utrobi ribe pronašao je ljudski prst, a policija je na osnovu otiska utvrdila "vlasnika".

276547_prstktvb_f.jpg

Iskusni pecaroš Nolan Kelvin nije mogao ni da pretpostavi da je ovoga puta upecao više nego što je planirao. On je pored ribe dobio i malo ljudskog mesa, tačnije prst, koji je u utrobi pastrmke stajao gotovo neoštećen.

Zaprepašćeni ribar odmah je pozvao policiju i prijavio slučaj, a na osnovu otiska prsta, utvrđeno je da on pripada muškarcu po imenu Hans Galasi (31).

Kako prenosi "Hafington Post", Galasi je dva meseca ranije na jezeru Prist doživeo nesreću, u kojoj je ostao bez četiri prsta leve ruke. Naime, tokom vejkbordinga, uže mu je zateglo šaku i preseklo prste koji su upali u vodu.

- Šerif me je pozvao i obavestio da ima čudnu priču za mene. Počeo je da priča o ribaru i odmah sam pogodio o čemu se radi. Rekao sam: Da pogodim, našli ste moj prst u nekoj ribi - rekao je Galasi.

Šerif je ponudio muškarcu da mu vrati prst, ali je ovaj to u prvom trenutku odbio.

- Rekao sam: Neka hvala, dobro mi je i ovako - objašnjava Galasi, koji je kasnije ipak promenio mišljenje i sada pregovara sa lekarima o mogućoj operaciji.

On i dalje ne zna gde su završila preostala tri prsta.

Izvor:
Blic.rs

Natrag