Ribar, a ne pliva i ne jede ribu

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ribar, a ne pliva i ne jede ribu

FoNet| 21. 05. 2010. - 23:40h| Foto: AFP-Ilustracija
Osamdesetogodišnji Englez Bil Hoking najstariji je britanski profesionalni ribar. Već 70 godina svaki dan izlazi na more, a nije naučio da pliva, niti je ikada probao ribu.

29259_riba-brod-afp_f.jpg

Uprkos poodmaklim godinama i sada svakog dana u pet sati isplovljava po kiši, suncu i vetru, a po povratku ulov prodaje na gradskoj pijaci.

"Nisam više mlad i ima dana kada mi je teško da krenem na more, pogotovo kada je loše vreme, ali to je moj život. Mislim da ću ribariti do poslednjeg dana", rekao je Bil.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pa to kao i kod nas oni zombiji što ih narod izabrao da nas predstavljaju u skupšini! Idu u škupštinu-ali samo do restorana, primaju platu-a ništa ne rade, čak se dešavalo i da glasaju-a nisu prisutni! :blum3:

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Pa to kao i kod nas oni zombiji što ih narod izabrao da nas predstavljaju u skupšini! Idu u škupštinu-ali samo do restorana, primaju platu-a ništa ne rade, čak se dešavalo i da glasaju-a nisu prisutni! :blum3:

I kupuju glasove :) 2000 din za jedan glas...a ko nece pristati da zaokruzi neki br za 2000 din?? BANDAAAAAAAAA -.-

Natrag