Rezolucija u igrama na win 7 problem?

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
203
Instalirao sam windows 7 pre 5 dana, imao vec nekih problema i jedva ih resio.
Sad se pojavljuje drugi.
Naime, kada hocu da promenim rezoluciju u nekoj igri nikako mi slika nije full screen, jedino na maximumu je full. Na XP-u mi je sve bilo ok.
Pomozite ko zna!

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Vidi bratac ja stvarno volim da igram igrice jes da sam mator al volim i o tome sve znam.Sve igrice sto su izasle ja ih imam i presao sam ih po 100 puta,sada samo igram COD4 online na svim serverima gdje se moze igrati i gdje dobar ping.Sto se tice igrica Windows XP SP3 je Tito i tu nema dalje on je najbolji.Ako igras COD4 i bas hoces da budes brz i okretan moras imati dobar cfg-file koji mozes skinuti sa neta taj cfg-file ti regulise sve sto se tice rezolucije i podesavanja igre jer sa ovim nasim internetom kakav jeste a los je pravo moras to imati.Da zivimo u inostranstvu taj cfg-file nam nebi bio potreban ali posto mi kasnimo sa razvojem moras to nabaviti.Ako te jos sta interesuje dodji na Loznicki server COD4 TDM ja sam u MG klanu pa pitaj sta hoces svi ce ti znati reci.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156
Puno toga ovisi o tvojoj grafičkoj i komplikaciji igre, tako da ti je grafička najvjerojatnije preslaba da pokreće igru na večoj rezoluciji.
Osim toga sedmica troši više resursa pa opet gubiš na kvaliteti grafike. Nisi naveo konkretno konfiguraciju i igru pa ne možemo o tome raspravljati, jedina stvar koja mi još pada na pamet su driveri grafičke

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
203
Puno toga ovisi o tvojoj grafičkoj i komplikaciji igre, tako da ti je grafička najvjerojatnije preslaba da pokreće igru na večoj rezoluciji.
Osim toga sedmica troši više resursa pa opet gubiš na kvaliteti grafike. Nisi naveo konkretno konfiguraciju i igru pa ne možemo o tome raspravljati, jedina stvar koja mi još pada na pamet su driveri grafičke
lepo kazem gore u postu dok sam imao Xp sve su mi igre rtadile normalno, Mislim da sam nasao resenje Izgleda da je DirectX u pitanju.
Trazio sam nesto po netu, sad skidam trenutno Dx 11. Pa videcemo ako to pomogne. U svakom slucaju hvala!:)

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
radije nemoj stavljati dx11 ako ti graficka nije dovoljno jaka. koju graficku kartu imas? velika je razlika izmedju xp-a i sedmice, sedmica vuce vise rama i zahtjevnija je pa isto tako i za igrice odnosno trazi jacu graficku

Natrag