Резолуција - Српски народ против

Član
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
9
Српски народ ваше одлуке не прихвата и не признаје
http://www.dverisrpske.com/tekst/1871926/pp

Конференција српских организација, коју чине: Српски сабор Двери, Српско народно вијеће Црне Горе, Покрет Избор је наш и Српски народни покрет Светозар Милетић упутила је 7. септембра писмо Председавајућем Генералне Скупштине Уједињених Нација, у коме се, између осталог, каже:

1.Конференцију српских организација чине српске националне организације које постоје и делују у свим крајевима некадашње Југославије у којима је, до избијања ратова у последњој деценији ХХ века, српски народ већински живео, или и сада живи. Због тога смо врло компетентни и позвани да Вам саопштимо став српског народа по питању Косова и Метохије…
2.Српски народ данас није у могућности да промени негативне одлуке међународне заједнице по питању одузимања Косова и Метохије из састава Републике Србије. Међутим, српски народ ни једну такву одлуку НЕ ПРИХВАТА И НЕ ПРИЗНАЈЕ.
3.Српски народ тренутно није у могућности да утиче на потезе које повлачи владајући режим у Србији. Али, њихове одлуке, које су до сада биле, или ће убудуће бити у складу са насилним покушајима отимања Косова и Метохије из састава Србије, српски народ НЕ ПРИХВАТА и НЕ ПРИЗНАЈЕ.
4.У условима у којима живи, српски народ може једино да немо посматра шта се са нама и нашом отаџбином ради. Међутим, морате знати и Ви, као и земље чланице Генералне Скупштине УН, српски народ ће своја права на Косово и Метохију остварити, кад-тад. То је наше историјско, етничко, природно, божанско, људско и национално право.
Организације чланице Конференције српских организација позивају родољубива српска удружења да им се придруже у праведној борби за очување Косова и Метохији у саставу државе Србије.
Информативна служба Српског сабора Двери Београд, 10. септембар 2010.
1871928-pismo11.jpg

1871929-pismo22.jpg
http://www.dverisrpske.com/

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
HA,ha, pa ovo je smešno, to bi bilo isto kao kad bih ja uputio ovo pismo . Za ove bizarne organizacije jedva da i u Srbiji znaju. Za Dveri sam čuo , za knjižaru Dveri ,ako su to oni a za ove ostale ni u snu. E sad su se u Generalnoj Skupštini UN-a zabrinuli , ne znaju ljudi šta da rade, moraće zbog ovog pisma da sazovu skupštinu da razmotre novonastalu situaciju .

Član
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
9
Не видим шта је смешно? Реакција родољубивих организација на издају земље теби је смешна?Твоје незнање не даје ти за право да омаловажаваш организација које не познајеш. Твоја иронија говори или да ниси Србин, или да је твоја национална свест на јако, јако ниском нивоу.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Znači, moja ironija na račun tih bizarnih organizacija govori da ja nisam Srbin ili da je moja nacionalna svest na niskom nivou, jer su ove organizacije oličenje srpske svesti i srpskog identiteta. To sve opet znači da svaka budala može da napravi neku organizaciju čije se potpuno sumanuto iracionalno delovanje ne sme kritikovati, jer ko to kritikuje taj nije Srbin ili nema nacionalnu svest. A da se radi o sumanutom iracionalnom delovanju to je sasvim jasno, jer njihovo pismo jedva da će stići do prvog portira . Ovde je po sredi nešto drugo , a to je najobičnije političko-partijska propaganda za pridobijanje pristalica. Naravno svaka politička organizacija ima pravo to da radi, samo ovaj forum nije mesto za to, a ako misliš da jeste onda moraš računati i na kritiku - upravo ono što ja radim.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
9
Сумануто - ирационално делује Борис Тадић са својим сарадницима, о чему недвосмислено говоре погубни резултати његовог деловања, које не може да прикрије пропагандна машинерија, која свакодневно производи гомилу лажи и манипулација о трошку пореских обвезника. Слободно критикуј, то је тако небитно, народ се буди и то не може зауставити ни монопол над медијима, нити репресија режима.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Сумануто - ирационално делује Борис Тадић са својим сарадницима, о чему недвосмислено говоре погубни резултати његовог деловања, које не може да прикрије пропагандна машинерија, која свакодневно производи гомилу лажи и манипулација о трошку пореских обвезника.
E vidiš, sa ovim delom se u velikoj meri slažem - samo nam nisu isti ciljevi.
Слободно критикуј, то је тако небитно, народ се буди и то не може зауставити ни монопол над медијима, нити репресија режима.
Narod ne treba da se diže , već svoje opredeljenje treba da izrazi na izborima. A ako narod i dalje bude glasao za lepog Boru, onda tu ne možemo ništa, ni ti, ni ja.
Uglavnom ovo nije mesto za političke rasprave zato bih prekinuo.

Poslednja izmena:
Natrag