Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Retro stil ne prestaje da bude in!

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Retro stil ne prestaje da bude in!
Ljepota.ba 20.04.2010 09:17Retro stil je opet na snazi i sve ljubiteljice ovog stila uveliko su spremne za prve proljetne dane.

Naime, u modi je sve više manje rečeno, i samo je pitanje koji se stil iz prošlosti vraća ovo proljeće i ljeto.
I evo - retro je taj koji prednjači u odnosu na druge. Možemo sa sigurnošču reći da je ovaj stil pružio dosta slobode pri kombiniranju odijevnih predmeta. Nije baš posve dokazano koje je razdoblje bilo zaslužno za pojavu ovog stila, neki kažu da su to šezdesete i sedamdesete, ali jedno je sigurno - kad god da se javio, udahnuo je dašak vedrine i eksploziju boja.
Ono što je pečat ovog stila su svakako capri hlače, broj jedan na modnoj sceni. Capri hlače možete nositi u različitim varijantama, od onih širih, pa sve do onih ekstremno uskih, koje su još i najtraženije jer se odlično slažu, kako sa ravnom obućom, tako i vrtoglavo visokim potpeticama.
Stoga, moje dame, ukoliko ste ljubiteljice ležernih odjevih kombinacija, ovo je upravo ono što vam treba - retro stil već duže vrijeme vlada modnom scenom, a sigurni smo da će dolaskom lijepog vremena zalepršati i na našim ulicama.

 
Top