Razni vicevi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.918
Došao Tarzan na Moravu u Čačak i sprema se da skoči. Kaže mu Čačanin:

Nemoj, Tarzane, ima školjki.

Kaže Tarzan:

Nema veze, u džungli ima mnogo opasnijih stvari.

Uskoči Tarzan, izlazi sav krvav i pita:

Kakve su vam ovo školjke?

Od fiće, audija...

-------------

Koji auto možeš voziti 120 km/h po makadamu?

Službeni

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Razgovaraju Srbin i Crnogorac i pita Crnogorac Srbina:

Đe ćeš na ljetovanje ove godine?

U Tursku.

Zašto, čoče, u Tursku? - Crnogorac će pomalo uvrijeđeno.

Imaju lepše more i plaže, povoljnije su im cene, a i duže smo bili u zajednici.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta je čvarak?

Bombona od svinje.

Kakva je razlika između kurve i kurveštije?

Ova druga je veštija.

Šta radiš kada te jure avion, tenk i svemirski brod?

Kažeš Cigi da zaustavi ringišpil.

Stao šleper kod kurve. Pita je kamiondžija:

Šta radiš za 50 evra?

Ona kaže:

Sve.

Ajde ulazi, idemo da istovarimo neku robu.

Kaže Ciga:

Deco, posle dva meseca, danas menjate gaće.

Deca se oduševe:

Tooo!!!

A Ciga će:

Ti s njim, ti s njim, a ti s njim.

Ode Ciga kod doktora i ovaj mu kaže:

Cigo, po mojoj proceni, živećeš još sto dana.

A Ciga će:

Od čega, doktore, od čega?!

Kako se zove vrtić za Cigane?

Cicigan

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
434
Dobar si :)

Dolazi profesor iz muzickog na cas matematike i pita par ucenika da li se razumeju u muziku,oni kazu da,on kaze ajde da izbacimo dva klavira iz ucionice.

Sede dva starca na klupi,pita prvi drugog: jeli a kad si zadnji put kresno? Ovaj drugi mu kaze eh bilo je to davno,i pita ovog prvog kad je on,ovaj prvi kaze ma sinoc,bila neka kurvestija tu sela preko puta mene,ja joj prisao kresnuo je i onda je trazila da joj zapalim cigaru. Vice ovaj drugi e veceras cu ja to probati,i dodje on uvece u park kad stvarno tamo zenska,on joj pridje,kresne je i posle kad joj je upalio cigaru ona njemu vice TATA a on njoj MARINA CERI pa ti pusis!

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630
STATISTIKA
Zasto sam uvek pod stresom?
Republika Srbije ima danas 6.437.460 stanovnika.Od toga je oko 2.200.000
penzionera.Ostaje,dakle,4.237.460 drzavljana koji moraju da obavljaju sve poslove.Ako odbijemo 1.450.000 dece i ucenika,i ako 450.000 studenata,ostaje 2.337.460 Tu je jos 650.000 nezaposlenih, i oko 1.600.000 sluzbenika koji jedva nesto rade.
Ostaje,dakle,87.460 ljudi.Na sluzbi u vojsci ih je 70.000, a 17.458 se nalazi u zatvorima.
Prema tome,otaje samo dva siromaha koji moraju da rade sav posao:TI i JA.

A sta ti radis? Sedis pred racunarom i citas viceve!

NIJE ONDA NI CUDNO STO SAM UVEK POD STRESOM KAD SAM JEDINI
KOJI NESTO RADI U OVOJ DRZAVI!:rofl::rofl::rofl:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag