Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
80
Imam neke nedoumice u vezi raspakivanja tj. raspakovanih fajlov: Skinuo sam fajlove sa ove teme http://serbianforum.org/dokumentarni-filmovi/67953-johnny-depp-intervju-u-kustendorfu-za-rts.html I dobio ovo:
2hd9u04.jpg
Pa mi nije jasno šta da radim sa ovim da bih mogao da pogledam film? Druga stvar, kad sam skinuo Football manager 2007 dobio sam ovo:
21kh3sy.jpg
I došao do nove nedoumice, kako ovo raspakovati do kraja? I zbog čega ne mogu da postavim bilo koji smajli ili da podesim bilo koju boju i veličinu, debljinu... slova jer kad probam da kliknem na neku opciju kursor ne reaguje kao da te opcije i nema?

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Nadji program WinRAR verzija 3.9 ili neka druga na pretrazi foruma(samo da bude otkljucan).
Otvori program i nadji u njemu direktorijum u kome se nalaze File-ovi za raspakivanje, selektuj ih(samo one koji imaju extenziju .rar) i napravi folder i kom zelis da smesti otpakovane file-ove.

A ove druge sacuvaj i prebaci posle u taj isti folder gde su raspakovani file-ovi.

Član
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poruka
7
Molim za pomoc.....!!!
Ja sam sa netload-a skinuo film (The.Tenth.Circle.2008.Limited)
The.Tenth.Circle.2008.Limited.DVDRiP.XviD-iNTiMiD.part1
The.Tenth.Circle.2008.Limited.DVDRiP.XviD-iNTiMiD.part2
i sta sad???
ako ga raspakujem(trazi password koji sam ukucao)onga raspakuje u folder koji sam mu odredio i takav folder je stvarne velicine kao film samo sto se u njemu sad nalazi 56 delova.....
Pitanje je KAKO DA ODGLEDAM TAJ FILM???

Član
Učlanjen(a)
16.09.2009
Poruka
52
Imas u raspakovanom folderu ili novu podeljenu arhivu, ili video fajl podeljen sa hjsplit. Moras spojiti delove arhive u jedno i estrahovati sadrzaj, ili sa hjsplit opcijom joint spojiti delove filma u celinu.

Natrag