Šta je novo?

Rase pasa, izgled i karakteristike

Član
Učlanjen(a)
14.12.2012
Poruka
2
Htela bih da vam postavim jedno pitanje,uzela sam zenku nemackog patuljastog spica sa dva meseca. Evo skoro mesec dana je kod mene i za to vreme dobila je 700 grama, pa me interesuje da li je to mnogo?
 
Učlanjen(a)
22.12.2012
Poruka
1
Caoo ja sam ovde danas prvi putttt,nasla sam jednog malog psa,a dobila sam informaciju da su vlasnici ostavili u gradu tri psa sa nekom namerom da ce ih neko udomiti,mozete li mi pomoci o kojoj rasi se radi ili je mozda neki mesanac?meni je to nebitno vazno je da je pas i da se volimo,ali me zanima pozdravvv P011212_09.10_[01].jpg a sada ima dosla duzu dlaku i sapice su joj prilicno velike i nisu joj svi zubici nikli... vrlo je vrletna :))
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2013
Poruka
2
Zanima me jedna stvar!ja imam rotvajlera tri godine!prvu godiniu sam proveo sa njim i dosta sam radio na njemu nauciosam ga nekim osnovnim stvarima!Poslete prve godine morao sam zbog posla da napustim zemlju i jedno 9 meseci nisam bio kuci.Ostao je na cuvanje mom ocu!Po povratku sam video dosta promena u ponasanju prvo postao je neposlusniji i ono sto me je najvise nerviralo jurio je zivinu(kokoske).Zanima me dali se ako mu se posvetim vise pas od tri godine moze vratiti na staro ili ce on ostati takav kao sad vec formiran pas!
 
Član
Učlanjen(a)
26.03.2009
Poruka
20
Све пас може научити без обзира колико има година а са телетактом се много боље чује ;)
 
Top