Šta je novo?

Rambo Petković: Godina imam, ali i dalje razbijam

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Rambo Petković: Godina imam, ali i dalje razbijam
10. avgust 2009.


00007685.jpg


Iako je na pragu 37 godine, Dejan Rambo Petković i dalje pali i žari brazilskim fudbalom. Srpski internacionalac je pružio sjajnu partiju u dresu Flamenga protiv Korintijansa (1:0, Adrijano), a prilikom izlaska sa terena u 66. minutu (ustupio mesto Ze Robertu) ispraćen je velikim aplauzom sa tribina "Marakane" u Rio de Žaneiru.

- Nikada nisam imao potrebu da se dokazujem bilo kome. A ja i dalje želim da budem bolji nego što sam bio u meču sa Korintijansom. Ne verujem u nadigravanje protiv saigrača ili rivala u tehnici, takvo takmičenje ne postoji. Zahvaljujući takvom razmišljanju napravio sam sjajnu karijeru. Uvek sam bio profesionalac, trenirao sa velikom posvećenošću i, kada je reč o mojim godinama, igram i dalje veoma dobro - rekao je Petković.

Za golmane se obično kaže da su kao vino - što su stariju, to su bolji - a ta poštapalice se može iskoristiti i za bivšeg kapitena Crvene zvezde.

- Iskustvo je veoma važno. Uvek učimo i sazrevamo kao ljudska bića. Mislim da su svi aspekti života tokom vremena sve bolji i bolji - rekao je Petković.
 
Top