Racunar nesto blokira!!!

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
68
Kad se sistem dize treba mu 3-5 minuta da se podigne ali najgore od toga svega je to da ni jednu ikonicu ne mogu pomjeriti nigdje ni na desktopu ni na taskbaru, kada kliknem na my computer trebalo bi da se pojavi na taskbaru da pise my computer ali toga jednostavno nema.

Nisam siguran ali mislim da ima veze sa Registry Editorom.
Racunar sam scenirao sa Eset Smart Security, Malwarebytes i Super AntiSpyware i nisu nista nasli.
Slika desktopa ne mogu pokazati jer ne znam posto ne mogu instalirati Paint a za drugi nacin ne znam kako...

Ako moze bilo kakva pomoc ne znam sta da radim???

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Kad se sistem dize treba mu 3-5 minuta da se podigne ali najgore od toga svega je to da ni jednu ikonicu ne mogu pomjeriti nigdje ni na desktopu ni na taskbaru, kada kliknem na my computer trebalo bi da se pojavi na taskbaru da pise my computer ali toga jednostavno nema.

Nisam siguran ali mislim da ima veze sa Registry Editorom.
Racunar sam scenirao sa Eset Smart Security, Malwarebytes i Super AntiSpyware i nisu nista nasli.
Slika desktopa ne mogu pokazati jer ne znam posto ne mogu instalirati Paint a za drugi nacin ne znam kako...

Ako moze bilo kakva pomoc ne znam sta da radim???

Pa ako imas mocucnost skini drugi windovs narezi ga na cd\dvd da bude butabilan i reinstaliraj ga to ti je najbrze i najlakse resenje!
Mozda ti je taj cd ostecen izgreban sa kog je win instaliran!
Mozes probati i da defragmentujes sve particije to ce mu skratiti malo podizanje sistema!
Kopanje po registry bazi ti nikako ne preporucujem ako ne znas tacno sta radis
jer tamo greske nisu dozvoljene i mozes da napravis vise stete nego koristi!
A sto se tice ikonica mozda ti je desktop zakljucan za preraspodelu ikona pa ti zato ne dozvoljava!

Nisi naveo koji OS koristis XP\Win7?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Nisi naveo koji ti je OS,pa je malo teze reci tacno sta da se radi,zavisi i koji su ti sve aktivni programi pri podizanju OS-a.Vidi to i pregledaj i iskljuci bespotrebne programe i stavi ih na pokretanje rucno,a ne automatski,to imas u stingsu svakog programa.Ostavi samo AV aktivan,drajvere i ton.Sve ostalo pokreni kada se podigne sistem.I valjalo bi kada bi mogao da nabavis malo veci HDD,jer i do njega zavisi brzina podizanja OS-a.

Natrag