Šta je novo?

Queen Days of Our Lives (2011)

  • Začetnik teme MaliGrizeBeton
  • Datum pokretanja
MaliGrizeBeton

MaliGrizeBeton

Eggdrop
Učlanjen(a)
23.05.2011
Poruka
2.263
Queen Days of Our Lives (2011)
TVRip hrt2


[info]
Dvodijelni dokumentarac Queen: Days of Our Lives u kojem se Roger Taylor i Brian May osvrću na nevjerojatnu karijeru benda i prvi put o njoj govore tako detaljno i iskreno.
Dvije 60-minutne epizode pričaju nevjerojatnu priču o Brianu, Rogeru, Johnu Deaconu i Freddieju Mercuryju, o ranim problemima, uspjesima, svađama, prekidima, trijumfima, tragediji i trajnom nasljeđu, a sve je to popraćeno briljantnom glazbom i koncertnim nastupima. Dokumentarci uključuju dosad neviđene snimke za koje su mislili da su izbrisane, kao i sjajne intervjue s Freddiejem Mercuryjem. Ovo je priča koju članovi benda pričaju osobno, sjajno putovanje ispričano inteligentno, domišljato, vrlo duhovito i bolno iskreno.
Dokumentarci govore o svakom njihovom studijskom albumu, njihovim legendarnim svjetskim turnejama 70-ih i 80-ih na kojima su osvojili Južnu i Sjevernu Ameriku i Aziju, nastupu na Live Aidu te popularnosti koja nije prestala ni Freddiejevom smrću, već, štoviše, raste iz godine u godinu.
Producenti dokumentarca su Rhys Thomas (komičar koji je na kvizu Mastermind srušio rekord po broju bodova odabravši upravo bend Queen kao glavnu temu pitanja) i Simon Lupton, a režirao ga je ugledni Matt O'Casey.

[download]
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
[/CENTER]
 
Top