stefkoss Član Učlanjen(a) 19.01.2010 Poruka 859 21.02.2011 #1 ovu temu sam otvorio pre oko godinu dana ali posto nemogu da je nadjem otvaram novu. skinuo sam rmulator za ps2 pcsx2 i otvara mi ovo kliknem na ok i otvara mi ovo pa ako moze neki tutorial ili objasnjenje kako dalje?
ovu temu sam otvorio pre oko godinu dana ali posto nemogu da je nadjem otvaram novu. skinuo sam rmulator za ps2 pcsx2 i otvara mi ovo kliknem na ok i otvara mi ovo pa ako moze neki tutorial ili objasnjenje kako dalje?
nenadwolf Član Učlanjen(a) 19.04.2010 Poruka 1.381 23.02.2011 #2 stefkoss je napisao(la): ovu temu sam otvorio pre oko godinu dana ali posto nemogu da je nadjem otvaram novu. skinuo sam rmulator za ps2 pcsx2 i otvara mi ovo kliknem na ok i otvara mi ovo pa ako moze neki tutorial ili objasnjenje kako dalje? Kliknite za proširenje... U prosloj temi sam ti odgovorio kako. Ako neradi onda je problem do tebe.
stefkoss je napisao(la): ovu temu sam otvorio pre oko godinu dana ali posto nemogu da je nadjem otvaram novu. skinuo sam rmulator za ps2 pcsx2 i otvara mi ovo kliknem na ok i otvara mi ovo pa ako moze neki tutorial ili objasnjenje kako dalje? Kliknite za proširenje... U prosloj temi sam ti odgovorio kako. Ako neradi onda je problem do tebe.