Prošla sam dramu na Filipinima

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Prošla sam dramu na Filipinima

Anita Mažar, takmičarka „Survivora” koja se tokom jedne od prošlonedeljnih borbi povredila, sinoć se oprostila od ostalih učesnika i zauvek napustila takmičenje. Anita za „Blic” priča o drami kroz koju je prošla na Filipinima, dugom oporavku koji je usledio kako bi se povreda noge sanirala, te otkriva koji su je saplemenici negativno iznenadili svojim postupcima.

- Mene je više duša bolela nego povreda, jer u momentu kada se sve to desilo nisam mogla da osetim taj bol. Kad sam izašla iz bazena i pogledala svoju deformisanu nogu, to je bio šok za organizam i nisam mogla da dođem do daha sve dok nije došla lekarska ekipa - priseća se Anita.

Ona dodaje da je u tim trenucima osećala kao da se stvari događaju van njene kontrole, dok je lekarska ekipa na nosilima pregledala i imobilisala povredu.

- Oba plemena su bila zabezeknuta time što se dogodilo, čak ni voditelj Andrija nije znao da li da prekine igru. Tada sam počela da vičem da se borba nastavi. Kasnije su mi rekli da je moje pleme pobedilo, što je meni bilo najdraže, i ništa mi više nije trebalo - priča Anita. Ona je usled nezgodnog pada sa grede doživela rupturu mišića i pokidala ligamente prepona.

- Tek kada sam se vratila u Beograd, lekari su utvrdili pravu težinu povrede. Nisam hodala mesec dana, a moj organizam, koji je u prethodnom periodu navikao samo na pirinač, doživeo je još jedan šok jer sam zbog lekova morala da jedem jaku hranu i za deset dana dobila deset kilograma - objašnjava Anita, kojoj je u oporavku pomogao fizioterapeut sa kojim je svakodnevno vežbala po nekoliko sati, te se nedavno vratila treninzima i normalnom životu.

- Nastavlja se prokletstvo „Survivora” da najjače žene bivaju izbačene bez glasanja. Kada su mi rekli da ću ići da se oprostim sa ostalim takmičarima, stegla mi se knedla u grlu i puno mi je značio njihov osmeh i to što sam videla da će se dobri ljudi ujediniti - ističe Anita.

Ipak, dok sada gleda „Survivor”, razmišlja o postupcima drugih na Ostrvu i priznaje da su je najviše iznenadili i razočarali Njegoš i Nemanja.

- Neverovatno me je razočarao Nemanja, a i Njegoš poprilično. Nemanja je preokrenuo Njegoša, što se najbolje vidi po tome kakav su odnos Njegoš i Ana imali na početku. Druga stvar se desila meni jer su mi prvo sa oduševljenjem rekli da im je drago što su sa mnom u plemenu, a posle sam im i ja postala pretnja - objašnjava Anita.
Iako je morala da napusti „Survivor” iznenada i ne svojom krivicom, Anita je zadovoljna učešćem u tom avanturističkom serijalu.

- Stvarno sam zadovoljna jer nisam manipulisala ljudima, nisam htela da se ističem time što ću da pričam kako ću ja da kuvam i da radim dok su kamere tu. Dosta toga sam naučila, da ništa nije beznačajno, naučila sam da se snalazim i cenim neke stvari. Uvidela sam da mogu da istrajem i ostanem smirena, za šta sam mislila da mi nije svojstveno. Novac mi jeste bio motiv, ali mi nije bio cilj - zaključuje Anita Mažar.

I Peđa napustio Ostrvo

Na Ostrvu duhova Peđa je proživeo svoj najveći strah, odnosno duel sa Nikolom. U borbi izdržljivosti Nikola je bio nadmoćniji i tako se osvetio, te Peđu konačno poslao kući.

Izvor: Filkoni

Natrag