Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
daj da podignemo svi gredite kolike mozemo, i da prozivimo ovih 10 dana u veselju i provodu hahahahahhahahha
Hajde da ih zeznemo. Kupićemo azbestna odijela! Kada, recimo, mene i tebe stave u kazan da se krčkamo, mi ćemo se smijati, pričati viceve i plesati po uzavreloj vodi! Možeš misliti kako bi se zabezeknuli..., anamo oni!Pa kazan sam i zaslužila, što ću. Tražila sam, gledat ću.![]()
Da, da, a možemo im prodati i naš patent. Za sve dodatne informacije posebna naknada u kešu. Samo..., koja li je valuta gore?I da azbestiramo lap topove da se javljamo ovim našim bogomoljcima da im pripovijedamo kako se krčkamo.![]()
Kada smo već pomenuli valutu, to jest, novac, jeste li ikada pomislili koliko će pojedine korporacije zaraditi na ovoj priči o propasti svijeta 21.12.2012.? Je li vam ikada palo na pamet kako se to dobro prodaje? Kada malo razmilite o tome, postaće vam mnogo jasnije otkuda uopšte ta priča i s kojim je ciljem lansirana.
Priče o propasti svijeta su oduvijek postojale i oduvijek su se pričale, ali nikada kao sada nisu bili razvijeni mediji, internet naročito, tako da su te davne priče ostajale u manje-više lokalnim okvirima. Zahvaljujući današnjoj razvijenosti medija, priča o navodnom proročanstvu drevnih Maja, kojim predviđaju kraj svijeta, postala je planetarna priča, i kako se približava 21.12. sve je više te priče, čak i na ozbiljnim medijima. Upravo na to su i računali oni koji su je lansirali.
Gledam na NG, kako se neki američki ludaci ozbiljno pripremaju za taj dan. Grade prave tvrđave, nabavljaju hranu, vodu i energiju, a sve to da im potraje nekoliko godina unaprijed!
Od iskona do današnjih dana, najlakše se na budalama zarađivalo.
E, nisam, ne znam o čemu je tu riječ.:???:Pretpostavljam da si gledao doomsday preppers?
E, nisam, ne znam o čemu je tu riječ.:???: