Promena boja pozadine i slike u Start meni prozoru

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ako zelite da promenite sliku pozadine,boje.....u Start meni prozoru mozete to uraditi jednostavno.Stanite misem na donji desni ugao desktopa a zatim klikom misa izaberite Settings opciju.....broj 1

hGyaj.png

Zatim u novom prozoru klikom misa izaberite Change PC Settings.....broj 2

ln6Qe.png

Sa leve strane izaberite opciju Personalize.....broj 3,a zatim klikom misa izaberite Start Screen.....broj 4

mDV54.png

Sada mozete da postavite klikom misa pozadinsku sliku od ponudjenih u Start meni prozoru..broj 5,a takodje klikom misa mozete i postaviti zeljenu boju za pozadinu ako to zelite......broj 6

AYHd1M2u.png

Takodje postoji jedam odlican alat za postavljanje pozadinskih slika,boja .....u Start meni prozoru i zove se ModernUIStartScreen.Ovaj alat mozete downloadovati sa adrese.....

:download:

Dsgz9.gif

Kako da izvucete fajl iz ove slike objasnjeno je u ovoj temi

Posto dobili na desktopu rar fajl ,desni klik misem na njega a zatim u padajucem meniju kliknite misem na Properties.....broj 1

zI5O8KFf.png

Zatim u novom prozoru u kartici General kliknite misem na Unblock...broj 2,te zatim da bi sve te promene i usnimili kliknite misem na Apply....broj 3 te na kraju takodje odaberite misem i OK dugme.....broj 4

bCK9nOdZg.png

Sada mozete raspakovati iz rara i startovati ovaj alat.On ima jako puno funkcija i jednostavan je za rukovanje.

n4CBibMa6r.png

Daleko po meni najbolji alat za svrhe promene slika,boja ...u Start meni prozoru je Stardokov Decor8 program koji mozete downloadovati sa sledece adrese....

Kod:
http://www.filefactory.com/file/hgxksom748h/stardockSF.rar

Posto dobili na desktopu rar fajl ,desni klik misem na njega a zatim u padajucem meniju kliknite misem na Properties.....broj 1

zI5O8KFf.png

Zatim u novom prozoru u kartici General kliknite misem na Unblock...broj 2,te zatim da bi sve te promene i usnimili kliknite misem na Apply....broj 3 te na kraju takodje odaberite misem i OK dugme.....broj 4

bCK9nOdZg.png

Sada mozete raspakovati iz rara i instalirati ovaj alat.Posle instalacije startujte Decor 8 config fajl.....

3g4MCIvK.png

Posto startovali ovaj fajl mozete sada pristupiti u kompletnu modifikaciju Start meni prozora naravno po vasoj zelji i nahodjenju.....

rlpXA.png

0o3mr.png

hIsaRqjiSD.png

u8c0XyJPk1.png

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
U PDF......

[raw]<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=37BC32D29066020F&resid=37BC32D29066020F%211823&authkey=ACAT5OMjUalGn0M&em=2" width="476" height="288" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/raw]

Natrag