Šta je novo?

Prokletstvo srpskih reprezentativnih golmana - posle Stojkovića,i Isailović bez kluba

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Prokletstvo srpskih reprezentativnih golmana - posle Stojkovića, i Isailović bez kluba
18. avgust 2009.

bojan-isailovic-velika5589020090818034829.jpg


Vladan Isailović raskinuo ugovor sa Genčerbilidžijem, Turci ga isplatili, a on se obreo u Beogradu, čekajući ponudu. Za sada ništa konkretno, šest meseci u Radu, stanica na putu za novi inostrani angažman?
Šta je zajednički imenitelj za srpske reprezentativne golmane?

To što nemaju klub.

Zvuči neverovatno, ali osim Vladimira Stojkovića i srpski broj 2, Bojan Isailović je ostao bez angažmana. On je pristao na prevremeni raskid ugovora sa Genčerbilidžijem i sada traži novu sredinu.

Trenirao je sa Čukaričkim, koji nema sredstva da ga privoli da brani na Banovom Brdu, ali se nalazi pod pritiskom Rada, da potpiše ugovor, makar do zime.

Iskusni golman ne krije da mu je inostranstvo prioritet.

„Ponuda Rada je odlična, zamolio sam ih da sačekamo par dana. Imam neke ponude, ali ništa konkretno. Postoji mogućnost da ostanem na Banjici šest meseci“, kaže Isailović.

Finansijer „građevinara“ i poznati menadžer, Ranko Stojić kaže da bi ovo bio poklon sa neba za njegov tim, koji je u problemima jer je Kahriman napustio klub, Danilović se povredio, a neiskusni Borjan je debitovao protiv Smedereva.

„Nadam se da će Isailović prihvatiti ponudu, ovo je njegova druga kuća. Najbolje je da ostane ovde šest meseci, a zimus ćemo mu naći klub u inostranstvu“, obećava Stojić.
 
Top