Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Programi za Download Torrenta u Windowsu

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
boki71

boki71

ADMINISTRATOR


Torrent klijenti - Alati pomocu kojih mozete downloadovati u vas racunar Torrent fajlove za operativni sistem WINDOWS...

Torrent klijent je alat koji nam pomaze u preuzimanju legalnog i ilegalnog sadrzaja sa interneta. Danas na torrentu mozete pronaci gotovo sve sto zelite, od omiljenog filma, wallpapera , zeljenog programa pa do albuma omiljene grupe,pesama.
Pre nego sto zapocnete koriscenje torrent programa, zelimo vas obavestiti DA JE SVAKA ILEGALNA RADNJA I PREUZIMANJE ZAKONSKI KAZNJIVO, te da sve ilegalno radite na vlastiti rizik i odgovornost! Torrent ima vrlo mnogo legalnih stvari, pa preporucujemo da se drzite legalnih radnji i da se drzite autorskih prava!!!
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
uTorrent 3.2.2


Utorrent je lak za upotrebu, kada startujete bilo koji torrent fajl, utorrent će se automacki uključiti i skidati fajl koji je odabran. Inače utorrent na svom displeju ima merač brzine downloada, RSS čitač, podršku DHT i još mnogo toga.

:download:

Kod:
http://rapidshare.com/files/3717327530/T2.rar
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
BitTorrent 7.7.3Koristeći BitTorrent klijent pristup bogatim sadržajima na internetu je vrlo lak i jednostavan. Možete skidati filmove, muziku, programe, slike...

BitTorrent P2P mreza je vrlo sigurna i koristi je više miliona ljudi na svetu, vrlo je jednostavan za korišćenje i potpuno je besplatan program.

:download:

Kod:
[URL="http://www.kefaja.com/downloads/software/BitTorrent_setup.exe"]Download[/URL]
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
BitComet 1.34BitComet besplatan p2p program za razmenu fajlova, kompatibilan sa BitTorrentom. BitComet je jednostavan za upotrebu, poseduje dosta naprednih opcija: resume, disk cache. Moguće ga je koristiti i kao browser za pronalaženje torrenata, ima u sebi bookmark sa najposećenijim torrent sajtovima kako bi vam olakšao pretragu

:download:

Kod:
[URL="http://www.kefaja.com/downloads/software/BitComet_1.34_x86_setup.exe"]Download[/URL]
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
Vuze 4.8.0.0Vuze je Java bittorent client sa kojim možete skidati više fajlova odjednom. Nudi mnoge neprocenjive mogućnosti kako za počtnike tako i za napredne korisnike. Radi po sistemu prioriteta koji vi odredjujete, daje vam i niz informacija o torrentu ili fajlu koji skidate.

Vuze ima jednostavan setup i vrlo je lak za korišćenje, da bi ovaj program radio morate imati instaliranu poslednju verziju Java Runtime Environment.

:download:

Kod:
[URL="http://www.kefaja.com/downloads/software/Vuze_4800_Installer32.exe"]Download[/URL]
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
[h=2]Bear Share 10.0.904.47630[/h]


BearShare je moćan P2P (peer-to-peer) program koji vam pruža mogućnosti da pronađete, skinete, razmenite i aploudujete audio i video fajlove.Još uvek rastuća zajednica, koju sačinjavaju milioni registrovanih korisnika, obezbeđuje brzu lokaciju i download, zapravo, bilo kog tipa, fajla trenutno dostupnog na P2P mreži.

Sa snagom koju donosi BearShare možete preslušavati i skidati pesme koje su 100% legalne.BearShare-ov servis (usluga) je odobren (osiguran) od strane ključnih igrača u muzičkoj industriji.Program poseduje odličan korisnički interfejs koji omogućava lako pretraživanje, preuzimanje i deljenje fajlova.Takođe, poseduje kontrolu propusne moći upload-a i kompletan menadžment konekcije.Možete chat-ovati i razgovarati sa drugim korisnicima, čiji su profili dostupni.BearShare 6 koristi nove metode traženja, čime povećava mogućnosti pronalaska željenog fajla za više od 70%.

:download:

Kod:
[URL="http://www.kefaja.com/downloads/software/BearShareV10_10.0.904.47630.exe"]Download[/URL]
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
[h=2]Phex 3.4.2.116[/h]


Phex je open source program koji je namenjen za rad sa P2P programima, mada kod nas i nije toliko popularan u svetu ima značajno mesto jer svojim kvalitetom i brzinom to i zaslužuje.

Phex se oslanja na java platformu potrebno je imati J2SE 1.5 ili noviju verziju, interefejs programa je jednostavan i klasičan kao i za svaki drugi P2P program, statistike i filteri kao i obavezan pretraživač u okviru browsera.

:download:

Kod:
[URL="http://www.kefaja.com/downloads/software/phex_3.4.2.116.exe"]Download[/URL]
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
[h=2]eMule 0.50c [/h]


eMule je besplatan program za razmenu fajlova koji radi na eDonkey2000 mreži. Podržava preuzimanje fajlova sa HTTP servera. Ima vrlo jednostavan korisnički interfejs prijatnog izgleda. Omogućava komunikaciju sa drugim korisnicima mreže putem poruka.

:download:

Kod:
[URL="http://www.kefaja.com/downloads/software/emule0.50a-installer.exe"]Download[/URL]
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
[h=2]LimeWire Basic 5.5.15 Beta[/h]


LimeWire Basic je program za pronalaženje i skidanje muzike, programa i video klipova sa interneta. LimeWire je vrlo brz P2P program zbog čega je i jako popularan, ima vlo jednostavan endžin i lako se koristi.

:download:

Kod:
[URL="http://www.kefaja.com/downloads/software/LimeWireWin_setup.exe"]Download[/URL]
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
[h=2]Cabos 0.7.9 [/h]


Cabos je vrsta torrent klijenta bazirana na dva popularna programa Acquisition i LimeWire.

Cabos ima mali simpatični interfejs, vrlo je lak za korišćenje i dosta je brz. Pored klasičnih opcija koje ima svaki torrent program posebno izdvajamo opciju, what is new? koja vam prikazuje šta je novo od vašeg poslednjeg logovanja,firewall to firewall transfer, proxy transfer, Universal Plug and Play, iTunes + iPod integracija...

:download:

Kod:
[URL="http://www.kefaja.com/downloads/software/Cabos-0.7.9-Windows.msi"]Download[/URL]
 
Top