Prodaja igrica na Origin-u?

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Da li je moguće da se neke igrice na Oridžinu prodaju i da se uzme neka druga igrica...Znači konkretno ja sam uzeo BF4 i mogu li sada da prodam tu igricu i da uzmem nmp. FIFU 15?

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Možeš prodati ali igra se veže uz tvoju mail adresu i ključ ako da bi trebao dati cijeli svoj accaunt jer to je online igra koja se može blokirati ako je i mail sumljiv.Ne znam tko bi kupio takvu igru a da tebi ostaje kontrola nad ključem.Upravo je orgin i osmišljen jednim djelom zbog toga.

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Da ne otvaram novu temu samo da se nadovežem na ovu da li je neko odavde uzimao igrice preko Oridžina i kako ta procedura ide šta mi je sve potrebno...

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Puno jeftinije ti je kupiti na
Kod:
http://www.g2play.net/
ključ ti je digitalni i orginalan za orgin ubaciš i aktiviraš ključ s čim ga poništiš a igru uvijek možeš da skineš sa orgina jer ti se veže na tvoj accaunt.

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Puno jeftinije ti je kupiti na
Kod:
http://www.g2play.net/
ključ ti je digitalni i orginalan za orgin ubaciš i aktiviraš ključ s čim ga poništiš a igru uvijek možeš da skineš sa orgina jer ti se veže na tvoj accaunt.
Da li postoji bilo kakva razlika ako se igricu kupi preko Kinguin ili g2play ili je ista kao da sam uzeo na Originu pošto je razlika u ceni strašna npr. Fifa 15 na Originu na popustu je 50€ na kinguin to isto je 30€ pa se pitam da li postoji kakva razlika u igrici da ne otvaram novu temu da se samo nadovežem... ?

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Ja kupujem na g2play a kupovao sam i na orginu ekstenzije,razlike nema osim u cijeni.Svi su ključevi orginalni i ostaju ti kao kupljeni u accauntu orgina ili ako si kupio na g2play onda na njemu.Bio sam i ja skeptik zbog cijene ali istina je ta ,malo sam se iznenadio prvi put kad sam kupovao na g2play dobio sam uslikan broj ključa igrice ,reko šta je ovo.Ali sve je orginalno i možeš svuda digitalno skidati kad aktiviraš ključ bilo na orginu,stemu ili Uplay.

Natrag