Procesor i ram su stalno optereceni

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Jel mi moze neko pomoci opet. Juce sam digao sistem ponovo. I sad mi ram i procesor stalno rade. Jel mi moze neko pomoci kako to da resim. Hvala unapred.
334ndon.png

2dhif4k.png

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Proveri Apdejt,obicno posle podizanja novog Os-a,ako je ukljucen automatski apdejt,skida sve one potrebne dodatke za rad sistema.Ima to da te prati par dana dok se ne poskida i instalira sve i posle ce biti sve u redu.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Jel mi moze neko pomoci opet. Juce sam digao sistem ponovo. I sad mi ram i procesor stalno rade. Jel mi moze neko pomoci kako to da resim. Hvala unapred.
334ndon.png

2dhif4k.png

Prvo ukloni sa revo uninstaler pro ili nekim slicnim programom taj chrome pogledaj koliko procesa ima!
Iskljuci team viever da ti ne startuje servis sa winom u opciji services stavi na manual!
Iskljuci servis za stampac(ako ga nemas) u services stavi na disabled!
Mada u revo uninstaler pro imas autorun opciju pa mozes i tamo da odcekiras java apdejt kao i skajp apdejt(ako ga imas na kompu)!

Ovo je 64bitni os kod mene!
Revo unistaler pro sta je iskljuceno

bandicam 2015-09-26 04-45-28-272.jpg

iz task menadzera

bandicam 2015-09-26 04-52-31-942.jpg

bandicam 2015-09-26 04-51-29-659.jpg

Vecinu stvari mozes iskljuciti u services opciji!
Kao i u kontrol panel>programs and features>Turn windovs features on or off!
bandicam 2015-09-26 05-03-28-574.jpg

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
90
ja sam iskljucio stampac,windows media player i dvd maker i vecinu windows games......e sad cini mi se da nisam nista specijalno dobio....sta bi trebalo jos da se odjavi a da rasteretim procesor??? (naravno da sistem radi kako treba )

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Ja sam poiskljucivao sve sto ste mi rekli ali to nije to. Ram mi je i dalje opterecen preko 25%, a nikada nije toliko bio opterecen. Sve sam pobrisao iz kompa. I D: i E: i F: ... Ukupno 680 GB podataka. Veceras cu srusiti sistem ponovo pa cu videti sta je i kako je. Jel ima neko da mi posalje sistem na PP. Windows 7. Hvala svima!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Ja sam poiskljucivao sve sto ste mi rekli ali to nije to. Ram mi je i dalje opterecen preko 25%, a nikada nije toliko bio opterecen. Sve sam pobrisao iz kompa. I D: i E: i F: ... Ukupno 680 GB podataka. Veceras cu srusiti sistem ponovo pa cu videti sta je i kako je. Jel ima neko da mi posalje sistem na PP. Windows 7. Hvala svima!
Nemoj obarati sistem.Idi desni klik na zastavicu u task baru i otvri "Open Windows Update" i pogledaj koliko je apdejta downloadovano i za to sve traje instal.Ponekad ume da bude i preko200 apdejta i dok se to sve skine i instalira,opterecuje i Ram i CPU.Ako uradis novi OS,isto te to ceka.

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Nemoj obarati sistem.Idi desni klik na zastavicu u task baru i otvri "Open Windows Update" i pogledaj koliko je apdejta downloadovano i za to sve traje instal.Ponekad ume da bude i preko200 apdejta i dok se to sve skine i instalira,opterecuje i Ram i CPU.Ako uradis novi OS,isto te to ceka.
Bez ljutnje. Kontam ja sta pricas ali i ZNAM da nesto nije uredu. Odradio mi je prvi update od nekih 15 ak stavki. pa onda 30. pa onda onaj veliki od 208 ili 206 jbm li ga, pa danas jedan od 47. Posle toga sam iskljucio update i isto je. Znamda nesto ne valja, nije mi prvi put da rusim sistem. Kad sam rusio poslednji put nije mi to bilo tako. Sad cu formatirati bas sve. Mozda negde neki virus jede nesto. Stavicu novi sistem pa cu vam se javiti. U svakom slucaju hvala vam na pomoci. Imate pice od mene.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Bez ljutnje. Kontam ja sta pricas ali i ZNAM da nesto nije uredu. Odradio mi je prvi update od nekih 15 ak stavki. pa onda 30. pa onda onaj veliki od 208 ili 206 jbm li ga, pa danas jedan od 47. Posle toga sam iskljucio update i isto je. Znamda nesto ne valja, nije mi prvi put da rusim sistem. Kad sam rusio poslednji put nije mi to bilo tako. Sad cu formatirati bas sve. Mozda negde neki virus jede nesto. Stavicu novi sistem pa cu vam se javiti. U svakom slucaju hvala vam na pomoci. Imate pice od mene.
U redu,kad se mora mora.Sta drugo.

Natrag