Član
- Učlanjen(a)
- 13.07.2012
- Poruka
- 429
Jel mi moze neko pomoci opet. Juce sam digao sistem ponovo. I sad mi ram i procesor stalno rade. Jel mi moze neko pomoci kako to da resim. Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jel mi moze neko pomoci opet. Juce sam digao sistem ponovo. I sad mi ram i procesor stalno rade. Jel mi moze neko pomoci kako to da resim. Hvala unapred.
Nemoj obarati sistem.Idi desni klik na zastavicu u task baru i otvri "Open Windows Update" i pogledaj koliko je apdejta downloadovano i za to sve traje instal.Ponekad ume da bude i preko200 apdejta i dok se to sve skine i instalira,opterecuje i Ram i CPU.Ako uradis novi OS,isto te to ceka.Ja sam poiskljucivao sve sto ste mi rekli ali to nije to. Ram mi je i dalje opterecen preko 25%, a nikada nije toliko bio opterecen. Sve sam pobrisao iz kompa. I D: i E: i F: ... Ukupno 680 GB podataka. Veceras cu srusiti sistem ponovo pa cu videti sta je i kako je. Jel ima neko da mi posalje sistem na PP. Windows 7. Hvala svima!
Bez ljutnje. Kontam ja sta pricas ali i ZNAM da nesto nije uredu. Odradio mi je prvi update od nekih 15 ak stavki. pa onda 30. pa onda onaj veliki od 208 ili 206 jbm li ga, pa danas jedan od 47. Posle toga sam iskljucio update i isto je. Znamda nesto ne valja, nije mi prvi put da rusim sistem. Kad sam rusio poslednji put nije mi to bilo tako. Sad cu formatirati bas sve. Mozda negde neki virus jede nesto. Stavicu novi sistem pa cu vam se javiti. U svakom slucaju hvala vam na pomoci. Imate pice od mene.Nemoj obarati sistem.Idi desni klik na zastavicu u task baru i otvri "Open Windows Update" i pogledaj koliko je apdejta downloadovano i za to sve traje instal.Ponekad ume da bude i preko200 apdejta i dok se to sve skine i instalira,opterecuje i Ram i CPU.Ako uradis novi OS,isto te to ceka.
U redu,kad se mora mora.Sta drugo.Bez ljutnje. Kontam ja sta pricas ali i ZNAM da nesto nije uredu. Odradio mi je prvi update od nekih 15 ak stavki. pa onda 30. pa onda onaj veliki od 208 ili 206 jbm li ga, pa danas jedan od 47. Posle toga sam iskljucio update i isto je. Znamda nesto ne valja, nije mi prvi put da rusim sistem. Kad sam rusio poslednji put nije mi to bilo tako. Sad cu formatirati bas sve. Mozda negde neki virus jede nesto. Stavicu novi sistem pa cu vam se javiti. U svakom slucaju hvala vam na pomoci. Imate pice od mene.
Tako ce biti najbolje. Odo raditi. Cujemo se kad zavrsim sve. PozZU redu,kad se mora mora.Sta drugo.