Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Nije cesto da postavljam neka pitanja da mi neko pomaze ali eto za sve postoji prvi put.
Problem je sledeci: Kada pokusam da instaliram Catia V5 R14, na pola instalacije mi izbaci ovaj error
ss.JPG
Ako neko zna sta je u pitanju, neka odgovori.
Hvala.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
U poruci pise da transfer podataka sa image file-a nije uspeo i da log te greske treba da pogledas u putanji koja je ispod navedena.
Taj program je relativno starijeg izdanja, jesi li instalaciju radio preko virtualnog drive-a ili sa diska?
Mozda je problem u .BIN datoteci, ne znam u kom obiku ga imas?
Jel`ti se to prvi put dogadja, imao si ga na starijim sistemima?

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Pokusao sam preko instalacionog CD-a i poslije preko virtuelnog diska (Deamon tools).U dva je CD-a koji se mogu narezati ili montirati.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Dakle, skinuo si ga sa torrenta, moguce da je ostecen disk, ako primetis da tokom kopiranja sa CD-a, citac pocne nasumicno i na neki cudan nacin pocne da menja broj obrtaja ili da uji, onda je najverovatnije CD ostecen.
Ostaje ti da ponovo skines sa torrent-a iste .BIN image datoteke i probas ponovo.
I izbegavaj Deamon Tools, imas mnogo pouzdanije programe (u pogledu kompatibilnosti sa sistemskim driver-ima zaduzenim za SATA kontroler), koji imaju bolju integraciju virtual sistemskih driver-a, tipa, PowerISO ili UltraISO, pomocu njih takodje mozes pakovati i extractovati .BIN, .ISO, .IMG i ostale image datoteke, dakle probaj sa nekim od ta dva, ako se isto dogodi, onda ne valja CD, odnosno, image je ostecen, skini ponovo sa torrent-a, pa probaj i javi da li si resio problem.

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Evo ti kako su drugi resili taj problem mozda ti pomogne

hi this think is work 100%
This it's how work
You must have Demon Tools or Win Iso to see the cds
With Demon Tools YOU proced like this :
You download de cd. Open Demon tools ->Mount Image -> yoU CHOOSE THE FIRST CD and give setup Once you install Catia folowing the step(You will fiind the step in the folder Crak on the cds )

1. install CATIA P3 V5R14

2. replace the original JS0GROUP.dll in \Dassault Systemes\B14\intel_a\code\bin with the one includet in crack folder.

3. remove all existing CATSettings

4. start CATIA P3 V5R14

5. go to tools --> options --> licensing and select any license, like AC3, AL3, MD2 --> press OK

6. restart CATIA P3 V5R14

now the Utilities are fully working :))

BIG ATTENTION : The CATSettings ARE FOLDERS THAT ARE TO BE DELETE (THERE ARE OVER 50 FOLDERS THAT ARE TO BE REMOVE and that operations are made after you have instal Catia ) REED WITH BIG ATENTION THE STEP FORWRAD AND IT'S WORKS 100%

with the WinIso is like the same step with the difference : Open ->CD1 ->Setup The cd1 is instal on you PC
Open ->CD2->Setup The cd 2 is instal on you PC
AFTER INSTAL YOU DO the SAME STEP WRITE BEFORE

Yes with WinIso You have to give 2 setup but with Demon Tools just once This is the BIG diference

ENJOY

Natrag