Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
23
Ljudi ubi me download bez dozvole.
Da pojasnim.
Koj god film da pustim on line da pogledam komp ga snimi u program file, folderu pretraživača sa kojeg gledam.Obično koristim mozilu i operu.

Ima li ko rešenje, upomoć.

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Nisi baš najasniji pojasni malo bolje tvoj problem. Usvakom slučaju brwseri baferuju svaki video na hard disk i posle ga brišu.

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
23
da pojasnim

odgledam film i onda u program file i nadjem folder mozila i tamo vidim da mi je fim snimljen a nisam ga download-ovao već je sam skinuo i memorisao.

šta mogu da radim po tom pitanju

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Sa kojim playerom to gledaš da nije sa RealPlayer pa ti je uključen download filma ,inače znaju dok gledaš odmah i snimati jer im ostane u opcijama uključeno dok si ga instalirao možda je to pa probaj pogledati pod alatima tog programa ili ga jednostavno deinstaliraj i probaj s nekim drugim pa ćeš viditi hoće li ti se to opet dešavati.

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
23
Pokušaću ovo sa real plejerom, a ukoliko neko ima ideju šta bi moglo biti još nek napiše, baš mi je njesra žešće zbog ovog.

Kad gledam nekad mi traži javu i otvori neki prozorčić i izlista nešto pa pusti film.
Probaću ovo isto da uradim i sa divx plejerom.
Ukoliko postoji u kompu opcija da se podešava to oko downloada nek mi kaže ko zna.

Hvala unapred drugari.

P.S. Obavestiću ako mi ovaj poslednji predlog reši problem.

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
23
Ma ništa ne pomaže.
Izgleda da imam nerešiv problem pošto vidim da nema nikoga ko bi imao predstavu o čemu se ovde radi.
Mogu vam reći da je jedino dobro u svemu ovome to što mi skine film od 700 mb za 10 minuta, a preko torenta i sličnih programa trebalo mi je 30 i kusur minuta za skidanje filmova ove veličine.

Eto i nečega dobrog u svemu ovome.:yea:

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Reinstaliraj to prijatelju Windows pa instaliraj kodeke i koristi KMplayer po meni najbolji i nećeš imati problema.

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Stvarno bi bilo najbolje da obrišeš te Windowse i ponovo ih instaliraš,izgleda da si nešto instaliro za downlaod nema druge a slažem se KMplayer besplatan je i ja ga koristim, najbolji meni isto uz instalirane K-Lite Mega Codec.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Ma ništa ne pomaže.
Izgleda da imam nerešiv problem pošto vidim da nema nikoga ko bi imao predstavu o čemu se ovde radi.
Mogu vam reći da je jedino dobro u svemu ovome to što mi skine film od 700 mb za 10 minuta, a preko torenta i sličnih programa trebalo mi je 30 i kusur minuta za skidanje filmova ove veličine.

Eto i nečega dobrog u svemu ovome.:yea:

U Opera-i idi na Tools/Preferences, u novom box-u otvori Tab Advanced i idi na History, vidi koliki je Disk cache (treba da bude 20MB)?

Natrag