Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.440
Evo ovako: Imam 2 USB porta i koristim se mišem. Problem je u tome što mi jedan port radi normalno,a kad prebacim na drugi strelica na monitoru stoji na mjestu i ni makac. Tačped mi radi normalno.

Kompjuter je: eMachines E520-572G16Mi

Model:KAWE0

Da li mi je crknuo port ili je problem u drajverima?

odel: KAWE0

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Evo ovako: Imam 2 USB porta i koristim se mišem. Problem je u tome što mi jedan port radi normalno,a kad prebacim na drugi strelica na monitoru stoji na mjestu i ni makac. Tačped mi radi normalno.

Kompjuter je: eMachines E520-572G16Mi

Model:KAWE0

Da li mi je crknuo port ili je problem u drajverima?

odel: KAWE0
Pazi drajveri nemogu biti problem jer da su drajveri onda nebi radio ni u jednom ni u drugom portu.Ovo prvo je sigurno crko ti je port.

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Tako je.Port je otisao a spremaj se brzo da ti i drugi ode....... Jer jedan vuce drugog.......

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ako su portovi na " maticnoj ".....onda je naj verovatnije crkao .....
Ako nisu na " maticnoj "......onda mozda nije dobro povezan....( desava se kada u zurbi sklapaju kompove....taj deo se obicno ne testira )...

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Probaj da na primer ubacis flash ili neki drugi uredjaj na njega, pa ako nece da ga iscita, onda je zavrsio.
On je integrisan posto je to lap-top sto imas Acer-ov (dakle nije desktop racunar da ima poseban prednji panel za USB), zato je i cudno da je stao, ali opet proveri neki drugi uredjaj, mozda ga je dodelio sam zbog misa.

Natrag